Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Stukadoor in de regio Deinze

Pleisterwerk - Pleisterwerken - Deinze

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Pleisterwerk

Een klein plakwerkje dat nog moet gebeuren. Een deurgat van 2 op 2,5m.


Stukadoor Petegem-aan-de-Leie

Offertes voor pleisterwerken in Deinze aanvragen

Recente aanvragen uit Deinze

dinsdag 25 april 2023

Pleisterwerk in keuken

Bij het weghalen van de oude keuken werden ook de oude tegeltjes o.a. boven het werkblad verwijderd. Voor nieuwe tegels kunnen worden gekleefd dient ongeveer 2 m² te worden herpleisterd. Nieuwe keuken wordt geleverd begin juni.


Pleisterwerken Astene
maandag 20 mei 2019

Gat dichten na weghalen schouw

Opvullen opening tussen verdiepingen na afbraak schouw. Bij het weghalen van schouw zal de opening opnieuw dicht moeten gemaakt worden


Pleisterwerken Nazareth
zondag 13 december 2015

Lokale ruimte pleisteren met beige sierpleister

Graag lokale ruimte bepleisteren met donker beige sierpleister. Oppervlakte : 100 m². Breed 10 op 10 meter. Hoogte : 3 meter. Graag ter plaatse komen kijken. Adres navragen door de vakman.


Pleisterwerken Zeveren
woensdag 21 oktober 2015

Pleisterwerken uit te voeren in aanbouw

Wij starten begin november met een verbouwing. In de aanbouw moet alles bepleisterd worden. In de bestaande woning willen we graag advies krijgen over welk pleisterwerk behouden kan worden en welk opnieuw gedaan moet worden.


Pleisterwerken Nazareth
zondag 22 december 2013

Pleisterwerk

Een klein plakwerkje dat nog moet gebeuren. Een deurgat van 2 op 2,5m.


Pleisterwerken Petegem-aan-de-Leie
zaterdag 12 oktober 2013

Voorgevelbepleistering

Prijsofferte bepleistering voorgevel zonder isolatie en met isolatie


Pleisterwerken Deinze
vrijdag 29 maart 2013

Buitengevel en binnenwerk

Ik zou graag offertes ontvangen voor buitengevel te bezetten, 50 vierkante meter (8 meter lang, 6 meter hoog) , geen ramen, effen muur. Binnen bepleistering: 10 lopende meter, 1 meter hoog, ongeveer 2-3 cm dik.


Pleisterwerken Deinze
vrijdag 20 april 2012

Renovatie.

Uitplakken van deuren die toegemetst zijn, uitplakken van nieuwe vensters(11vensters) en voordeur. Uitplakken van afgekapte muren


Pleisterwerken Astene
vrijdag 11 juni 2010

Stukadoor

Pleisterwerken: - Muren en plafonds van 2 slaapkamers (opp. slaapkamers zijn 2 x 16,00m² en muren ong. 2,5 m hoog) - muren en plafond in gang op 1e verdiep (ong. 8 m² en muren ong. 2,5 m hoog) - 2 muren langs trap naar beneden (ong. 9 m² en 6 m²) - muren in gang op gelijkvloers (ong. 15 m² en 12 m²) - plafond in gang op gelijkvloers (ong. 5 m²)


Pleisterwerken Deinze
zondag 06 juni 2010

Stukadoor

Het uitplakken van een woning van 10 meter op 6 meter met een vcolwaardig verdiep. Alles moet uitgeplakt worden; plafonds, ramen, badkamer met waterdicht pleisterwerk rond het bad. Geen aparte douche voorzien. Ik kan plannen opsturen van beneden en bovenverdieping om een gedetailleerde prijs te kunnen krijgen.


Pleisterwerken Nazareth
maandag 10 mei 2010

Stukadoor

Een slaapkamer van 4m50 op 5m is nu volledig afgawerkt met gyproc en moe nu bepleisterd worden. Er zijn 2 volledige muren die NIET moeten gedaan worden. Wel het plafond en de 2 schuine wanden van de kamer.


Pleisterwerken Astene
vrijdag 15 mei 2009

Stukadoor

Volledige renovatie van een rijhuis. Uit te voeren werken, gyproc aan de binnenkant van het dak, stukadoren van de muren op de tweede verdieping, stukadoren van de traphal, stukadoren van twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping, stukadoren van de living, de keuken en de hal. Enkele muren in de badkamer, de keuken en de dakverdieping dienen eveneens met gyproc afgewerkt te worden. In de living, de keuken, de twee slaapkamers en de badkamer moet een vals plafond komen in gyproc.


Pleisterwerken Vinkt
donderdag 16 september 2004

Stukadoor

Renovatie van een kleine halfopen bebouwing. Een aantal muren zijn reeds bepleisterd en op verschillende plaatsen nog in goede staat. Hier en daar dienen er echter kleine scheuren en barsten te worden hersteld. Anderzijds moeten er een aantal onbepleisterde muren afgewerkt worden met Gyproc.


Pleisterwerken Astene
donderdag 16 september 2004

Stukadoor

Renovatie van een kleine halfopen bebouwing. De gevel dient rondom te worden bepleisterd.


Pleisterwerken Astene
woensdag 06 november 2002

Stukadoor

Plakwerk alle binnenmuren en plafonds.


Pleisterwerken Nazareth
Offertes aanvragen