Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Schilderwerken Sint-Truiden

Schilderen van gevel - Schilderwerken - Sint-Truiden

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Schilderen van gevel

Buitengevels, ecru bespleisterd, ongeveer 130 vierkante meter.


Schilder / behanger Geetbets

Offertes schilderwerken aanvragen

Recente aanvragen uit Sint-Truiden

woensdag 13 september 2023

Binnen schilderen

Beste, Ik ben bezig aan een project (zie bijlage en website) www.owrtw.com Ik zou graag met een verf/vernis of iets dergelijks een soort van xray effect verkrijgen savonds. Liefst in spuitbus. Dit door pigmenten of iets dergelijks die door de dag opladen door de zon en savonds lichtgeven. Door de dag zou dit niet zichtbaar moeten zijn. De kleur zou een soort van wit/blauw/paars moeten zijn. De installatie zelf is uit polyster en is donker van kleur... Het zou toch een jaar buiten komen te staan dit om een prominente plaats waar erg veel volk voorbij komt. Heeft u een idee wat ik hiervoor zou kunnen gebruiken? De installatie zelf is een 10 tal meter hoog en zoals u ziet zou zowel het mensenskelet alswel het dinoskelet opgelicht moeten worden. Kan u me wat voorstellen doen? Mvg Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Behang- en schilderwerken Halmaal
zondag 19 maart 2023

Schilderen van gevel

Buitengevels, ecru bespleisterd, ongeveer 130 vierkante meter.


Behang- en schilderwerken Geetbets
zaterdag 19 november 2022

Behanger/schilder gezocht voor kleine herstelling

Door een (oude) vochtinfiltratie is het behangpapier in een hoek van een gang los gekomen en bruin verkleurd over een oppervlakte van ongeveer 2 m2 ( naast een deurkader en hoek. Ik heb nog overschotten van hetzelfde behangpapier. Het beschadigde deel moet vervangen worden. Dit is precisiewerk. Het nieuwe behangpapier is ton sur ton en moet aansluiten op het bestaande behangpapier. Ik zoek een professioneel die dit werk kan doen.


Behang- en schilderwerken Boekhout
maandag 14 november 2022

Binnen schilderen

Ik zou graag de muren en plafonds in mijn huis willen laten schilderen. Het gaat om een totale oppervlakte van ongeveer 50m².


Behang- en schilderwerken Halmaal
zondag 02 oktober 2022

Schilderwerken binnen in nieuwbouw

Nieuwbouw, gelijkvloers 120 m2, eerste 66 m2, tweede 40 m2 Schilderen van alle binnenmuren en plafonds, deels stukwerk (plafonds en sommige muren), deels gyproc (binnenmuren). Geen deuren te schilderen. Grote raampartijen op gelijkvloers.


Behang- en schilderwerken Zoutleeuw
maandag 28 februari 2022

Behangen en schilderen

Behangen en schilderen van de hal. 100m² Er zijn barsten in het plafond en deze herstellen en daarover vliesbehang. (80m²) en een klein stukje laminaat leggen.


Behang- en schilderwerken Gingelom
dinsdag 11 januari 2022

Luchtgommen of zandstralen van keuken

De keuken is een volhouten eiken keuken. We zouden graag de volledige kastjes laten zandstralen of luchtgommen. bestaande uit 14deurtjes en twee deurtjes met glas en 8 laden. de keuken is 20jaar oud. En 2 pottenwagens en frigodeur. ook de keukentafel en de 4 stoelen mogen gedaan worden.


Behang- en schilderwerken Sint-Truiden
maandag 21 juni 2021

Schilderen en behangen houtskeletbouw interieur

Voor onze houtskeletbouw graag een schilder voor binnenwerk 80 m², gelijkvloers muren en plafond. - ondergrond = hout Ook zou er een deel behangen moeten worden . Het behangpapier hebben we wel aal aangekocht, verf in overleg met vakman.


Behang- en schilderwerken Budingen
vrijdag 04 juni 2021

Schilderen 535 m² nieuwbouw

Voor onze nieuwbouwwoning volgende werkzaamheden: primer: 1 laag + afwerking Latex: 2 lagen - totale gemeten oppervlakte: 535 vierkante m² Betreft schilderwerken op bepleisterde wanden.


Behang- en schilderwerken Wellen
vrijdag 05 maart 2021

Buitenmuur schilderen.

Het is van ongeveer 150 m² buitenmuur. Dit was met witte Levisverf 10 jaar oud. Graag de muur terug in het wit herschilderen.


Behang- en schilderwerken Sint-Truiden
donderdag 07 november 2019

Herlakken sectionale poort

Wij willen graag onze sectionale poort laten herlakken in de kleur zwart. Die zou in de breedte smaller zijn dan 3 meter, van de hoogte heb ik geen idee. Het zijn wel vier panelen en het merk is Herman.


Behang- en schilderwerken Sint-Truiden
woensdag 23 oktober 2019

Nieuwbouw appartement schilderen

Oppervlakte 413,27 m² plafonds en muren - afplakken, ... - schuren van muren en plafonds - aanbrengen van primer laag - alles afkitten - plamuren van gaatjes:barstjes - eindlaag aanbrengen Gaat om volgende ruimtes: èèn grote leefruimte, de keuken, twee slaapkamers, berging, wc, badkamer, inkom en gang.


Behang- en schilderwerken Sint-Truiden
vrijdag 16 februari 2018

Behang verwijderen en opnieuw verven

Voor het verwijderen en behangen van 40 m² .


Behang- en schilderwerken Sint-Truiden
maandag 13 maart 2017

Verven van deuren

Ik zou graag 8 binnendeuren willen laten verven/lakken. Deze zijn nog niet behandeld of geverfd. Ook zouden we graag 10 deurstijlen/lijsten willen laten verven.


Behang- en schilderwerken Heers
zaterdag 05 november 2016

Herschilderen van woning na brand

Volledig huis verven wegens brand ( keuken living hall , 3 slaapkamer en badkamer, zolder)


Behang- en schilderwerken Nieuwerkerken (Limburg)
Gratis offertes aanvragen