Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Schrijnwerk Brussel

Schuifdeur plaatsen - Schrijnwerk - Brussel

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Schuifdeur plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen van een schuifdeur van 3m05×2m30 in PVC.


Timmerman Sint-Pieters-Leeuw

Offertes schrijnwerk in Brussel aanvragen

Recente aanvragen uit Brussel

maandag 13 juni 2022

Meterkast maken

Ik zoek een schrijnwerker voor een meterkast met nutsleidingen te maken. Er moet een meterkast bijgemaakt worden voor de omvormer en thuisbatterij. Het zou gaan over een diepte van 40cm, een breedte van 80cm en de hoogte van de kamer 2m50 ongeveer.


Timmerwerken Sint-Katherina-Lombeek
woensdag 04 mei 2022

Opening maken binnenmuur en raam plaatsen.

Ik zoek een klusser die voor een binnenmuur in de gang een opening kan slijpen en een binnenraam kan plaatsen van 100 cm x 120 cm.


Timmerwerken Dilbeek
vrijdag 18 maart 2022

Nazicht, onderhoud en herstelling van ramen van een gebouw

Ik ben op zoek naar een vakman voor een nazicht, onderhoud en herstellingen van een 62 tal ramen. Voor een gebouw waar wij kotstudenten huisvesten in Brussel dienen alle ramen nagezien te worden nagezien op correcte sluiting en werking kip/draai. Smeren van de draaiende onderdelen. Bij sommige ramen is het hendeltje van de 2 de vleugel afgebroken, zodat dit niet meer kan geopend worden, te voorzien om dit te vervangen. In andere kamers moet mogelijk het gehele raam vervangen worden. Een inventaris per kamer is reeds beschikbaar van midden december waar er problemen zijn.


Timmerwerken Brussel
dinsdag 15 februari 2022

plafond afwerken met MDF en led lampjes

Plafond in living verder afwerken met MDF tussen de zichtbare balken en led lampjes plaatsen. Lampjes zijn gekocht. Oppervlakte 3m x 3.5m . De Latten om de MDF tegenaan te brengen zijn reeds geplaatst. Omwille van zijn enorm werk in eigen huis ,kan hij dit niet verder afwerken. De balken hebben reeds de witte grondlaag.


Timmerwerken Linkebeek
dinsdag 01 februari 2022

Trapgat maken, oude trapgat dichtmaken

Ik ben op zoek naar een aannemer die op mijn zolder een bestaand trapgat dient dicht te maken en aan de tegenovergestelde zijde van de zolder een nieuw trapgat te voorzien. De oude trap ( in de badkamer) dient weggenomen en afgevoerd te worden. De zoldervloer is volledig in hout maar werd 3 jaar geleden gerenoveerd.


Timmerwerken Steenokkerzeel
maandag 31 januari 2022

houten planken op terras plaatsen

Ik wens een houten plancher te plaatsen op mijn buitenterras. 10m² Om het te plaatsen ga je via het appartementsgebouw moeten gaan.


Timmerwerken Sint-Gillis
maandag 10 januari 2022

Wenteltrap installatie

Vakman voor het plaatsen van een wentel-/draaitrap op de derde verdieping naar een hoger gelegen mezzanine.(1020) Het idee is dat wanneer men op de trap komt, men aan de linkerzijde de draaitrap kan opgaan (waar houten trap nu staat). Qua materiaal kijken we voor opties in hout of metaal. Dit zijn de afmetingen van de ruimte (foto’s ter begeleiding in de bijlage): Hoogte (tot aan mezzanine verdiep): 268 cm Breedte (witte linkermuur tot aan leuning bestaande trap): 138-148 cm Diepte (vanaf overloop bestaande trap): 178 cm (tot locatie mezzanine) - 233 cm (tot aan valse wand)


Timmerwerken Brussel
maandag 03 januari 2022

Dressings maken

Kleerkast voor slaapkamer 4m25 op 3m50. Kleerkast aan de muur van 4m25 rekening houden met een deuropening. 2de kleerkast voor zoon 14 jaar: 4m25 op 2m99. Ook kleerkast aan de muur van 4m25 met een deuropening. Hier niet de volledige muur gebruiken voor kast, graag nog plaats voor tafeltje met TV en Playstation.


Timmerwerken Brussel
woensdag 29 december 2021

Dressing maken

Ik ben op zoek naar iemand die een kast op maat kan maken voor een antieke hangklok. Klassieke stijl.


Timmerwerken Evere
dinsdag 30 november 2021

Dressings maken

Vakman gezocht voor 2 ingemaakte kasten voor slaapkamer. 1 Ingemaakte kast met een lengte van 3,5 meter 1 ingemaakte kast in hoek met lengte 1,5m en 1m (L vorm) De kasten dienen voornamelijk voor kleding en het opbergen van handdoeken, lakens, etc


Timmerwerken Brussel
zaterdag 20 november 2021

Maatwerken in MDF uitvoeren

Schrijnwerker gezocht om 4 of 5 boekenplanken 190 breed,35 cm diep. Beneden meerdere kasten op 60 cm hoogte, een van de kasten met laden. een verkleding voor en radiateur. Alles moet in MDF worden gemaakt.


Timmerwerken Woluwe-Saint-Pierre
zaterdag 06 november 2021

Dressings op maat maken

Het betreft een zolderverdieping dat wordt gerenoveerd met kasten onder schuin dak - sommige kledingkasten, sommige kasten voor speelgoed/andere spullen


Timmerwerken Anderlecht
maandag 27 september 2021

Houten balk veranda vernieuwen

De balk die zich bevindt bij het instappen vd veranda brokkelt af. Wij zouden dat graag laten herstellen. Lengte van de balk bedraagt ongeveer 2 meter


Timmerwerken Ganshoren
donderdag 19 augustus 2021

Dressing op maat maken

Vakman gezocht om een kast op maat te maken. Afmetingen: hoogte 2,40 breedte 1,40 diepte 0,60 met hanggedeelte van 1,20 , met onderaan 2 schuiven en bovenaan leggedeelte. Plaatmateriaal met fineer te gebruiken.


Timmerwerken Asse
maandag 16 augustus 2021

Spanplafond plaatsen met akoestische weerstand

Graag een vakman nom een voorstel te doen om de geluidshinder van de bovenburen te reduceren. Betreft een slaapkamer (20 m²) op de 2e verdieping in een flatgebouw van beton (22 jaar oud). De buren zijn nachtactief; men hoort ook de douche en zeker geluid van stappen en meubels. Ik dacht hiertoe een spanplafond te laten plaatsen, dus graag advies en bijhorende prijsindicatie ivm de verschillende mogelijkheden.


Timmerwerken Brussel
Offertes schrijnwerk aanvragen