Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Schrijnwerk Roeselare

Trapgat maken in betonnen vloer en nieuwe trap plaatsen - Schrijnwerk - Roeselare

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Trapgat maken in betonnen vloer en nieuwe trap plaatsen

We gaan de zolder renoveren en het huidig trapgat moet gedicht worden. Erna moet er een nieuw trapgat geplaatst worden en een nieuwe houten trap worden geïnstalleerd met leuning. Trap van eerste verdieping richting zolder.


Timmerman Oostnieuwkerke

Offertes schrijnwerk in Roeselare aanvragen

Recente aanvragen uit Roeselare

donderdag 06 juli 2023

Gevel bekleden met thermowood

Gevel bekleden met thermowood. Geen isolatie nodig. Rond de 30 m²


Timmerwerken Staden
woensdag 28 juni 2023

Trapgat maken

Er moet een nieuw trapgat voorzien worden om nadien een vaste trap te kunnen plaatsen. Trapgat te maken in potten en balken.


Timmerwerken Staden
woensdag 22 maart 2023

Overkappingplaatsen

Goede klusjesman om een overkapping te plaatsen , moet wel mooi pas geplaatst worden .


Timmerwerken Beveren (Roeselare)
vrijdag 09 december 2022

Branddeur plaatsen

Ik heb nieuwe restaurant ik zou een branddeur nodig hebben die mij prive en zaak verbind. Ik heb zo snel mogelijke nodig.


Timmerwerken Beveren (Roeselare)
maandag 07 november 2022

Op maat gemaakte kast maken

We willen een kast op maat laten maken als scheidingswand tussen het bureau en de living, afmetingen ongeveer 2m50 breed en 2m60 hoog.


Timmerwerken Staden
donderdag 20 oktober 2022

Maatmeubel voor badkamer

Maatmeubel voor kleine badkamer Diepte 40cm lengte 70 a 80 cm Liefst een assymetrisch model Was gedeelte loshangende met schuin onder een lade waar je ook kan zitten Voorkeur voor moderne stijl


Timmerwerken Wingene
maandag 27 juni 2022

Inbouwkasten maken

Voor onze nieuwbouwwoning zouden we graag inbouwkasten voorzien. 2x slaapkamer, 1x inkom/vestiairekast, 1x linnenkast hal.


Timmerwerken Hooglede
maandag 13 juni 2022

Dressings maken

We hadden graag een dressing laten maken in onze slaapkamer. Mag een open dressing zijn, links en rechts kasten, tussen de 2 kasten zit er een raam. Kasten zouden moeten gemaakt worden tot aan het plafond. Aan de ene kant toch een lang en een laag hanggedeelte en een aantal of 2 brede schuiven, in dezelfde kast ook 3 kleine schuiven. Andere kant ( heren) 1 hanggedeelte voor hemden. ook uitschuifbaar rek voor een 20tal broeken. aan die kant mogen er 3 brede schuiven in voorzien worden. Geen handvaten aan de schuiven maar eerder een ring om open te trekken. Lengte van de kasten 2.8 meter. Hoogte tot aan het plafond. Diepte, 40cm.


Timmerwerken Rumbeke
zondag 13 maart 2022

Dressings maken

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen van dressings. Ik heb een 2de slaapkamer die ik niet gebruik en die ik volledig zou willen gebruiken om er op maat gemaakte kasten te plaatsen tot aan het plafond. Kasten met ligbanken, hangers,.... En in mijn slaapkamer zou ik ook mijn bestaande kasten willen vervangen door maatkastwerk omdat dat veel meer ruimte besparend is. De bestaande kasten mogen ook afgebroken worden en meegenomen als het kan.


Timmerwerken Roeselare
woensdag 09 maart 2022

Houten trap plaatsen

Vaste trap naar de zolder plaatsen. Houten vloer. Gat breder maken.


Timmerwerken Roeselare
zondag 28 november 2021

Ramen en deuren vervangen + bureauruimte op maat maken

Schrijnwerker gezocht voor: volledige nieuwe pvc-ramen plaatsen, voor- en achterdeur met screens en rolluiken. Verder wil ik inmaakkasten in mijn wasruimte met oppervlak van ongeveer 20 m². Wasmachine, droogkasten en frigo's moeten worden ingewerkt. Als laatste moet een deuropening met gyproc dichtgemaakt worden en wil ik de trap overtrekken in laminaat.


Timmerwerken Meulebeke
dinsdag 31 augustus 2021

Trapgat maken in betonnen vloer en nieuwe trap plaatsen

We gaan de zolder renoveren en het huidig trapgat moet gedicht worden. Erna moet er een nieuw trapgat geplaatst worden en een nieuwe houten trap worden geïnstalleerd met leuning. Trap van eerste verdieping richting zolder.


Timmerwerken Oostnieuwkerke
dinsdag 22 juni 2021

Nieuwe kasten plaatsen

Door een waterlek moet onze boekenkast vervangen worden aangezien deze in het water stond. Het ging over een boekenkast met 6 planken. 91 cm breed, 1m71 hoog en 45 cm diep eikkleur. De nieuwe kast mag gerust iets groter zijn. We hadden hier graag bestek voor gehad. In onze bureau zitten de tellers bloot en hadden we graag inbouwkast laten maken. We zouden ook graag kasten laten maken om onze bureau volledig in te richten, nu we toch opnieuw moeten starten.


Timmerwerken Roeselare
vrijdag 11 juni 2021

Afdak bij veranda plaatsen

Ik zoek iemand die een afdak van ongeveer 1m² aan veranda kan plaatsen. Wij zouden iets tegen de zon nodig hebben aan onze veranda. De veranda zelf is 5x3m


Timmerwerken Izegem
donderdag 13 mei 2021

Verschillende schrijnwerkklussen uitvoeren

- Plaatsen binnendeur. - 2 slepende deuren herstellen. - Plaatsen trapleuning kelder - Verwijderen zitgedeelte keukenblad ( zie bijgevoegde foto) - Aanbrengen zon/ hittewerende folie op koepel


Timmerwerken Ingelmunster
Offertes schrijnwerk aanvragen