Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Schrijnwerk Roeselare

Schuifraam vervangen - Schrijnwerk - Roeselare

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Schuifraam vervangen

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn houten schuifraam van 1,8 x 2 m kan vervangen door een PVC schuifraam met fijnere profielen.


Timmerman Rumbeke

Offertes schrijnwerk in Roeselare aanvragen

Recente aanvragen uit Roeselare

maandag 27 juni 2022

Inbouwkasten maken

Voor onze nieuwbouwwoning zouden we graag inbouwkasten voorzien. 2x slaapkamer, 1x inkom/vestiairekast, 1x linnenkast hal.


Timmerwerken Hooglede
maandag 13 juni 2022

Dressings maken

We hadden graag een dressing laten maken in onze slaapkamer. Mag een open dressing zijn, links en rechts kasten, tussen de 2 kasten zit er een raam. Kasten zouden moeten gemaakt worden tot aan het plafond. Aan de ene kant toch een lang en een laag hanggedeelte en een aantal of 2 brede schuiven, in dezelfde kast ook 3 kleine schuiven. Andere kant ( heren) 1 hanggedeelte voor hemden. ook uitschuifbaar rek voor een 20tal broeken. aan die kant mogen er 3 brede schuiven in voorzien worden. Geen handvaten aan de schuiven maar eerder een ring om open te trekken. Lengte van de kasten 2.8 meter. Hoogte tot aan het plafond. Diepte, 40cm.


Timmerwerken Rumbeke
zondag 13 maart 2022

Dressings maken

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen van dressings. Ik heb een 2de slaapkamer die ik niet gebruik en die ik volledig zou willen gebruiken om er op maat gemaakte kasten te plaatsen tot aan het plafond. Kasten met ligbanken, hangers,.... En in mijn slaapkamer zou ik ook mijn bestaande kasten willen vervangen door maatkastwerk omdat dat veel meer ruimte besparend is. De bestaande kasten mogen ook afgebroken worden en meegenomen als het kan.


Timmerwerken Roeselare
woensdag 09 maart 2022

Houten trap plaatsen

Vaste trap naar de zolder plaatsen. Houten vloer. Gat breder maken.


Timmerwerken Roeselare
zondag 28 november 2021

Ramen en deuren vervangen + bureauruimte op maat maken

Schrijnwerker gezocht voor: volledige nieuwe pvc-ramen plaatsen, voor- en achterdeur met screens en rolluiken. Verder wil ik inmaakkasten in mijn wasruimte met oppervlak van ongeveer 20 m². Wasmachine, droogkasten en frigo's moeten worden ingewerkt. Als laatste moet een deuropening met gyproc dichtgemaakt worden en wil ik de trap overtrekken in laminaat.


Timmerwerken Meulebeke
dinsdag 31 augustus 2021

Trapgat maken in betonnen vloer en nieuwe trap plaatsen

We gaan de zolder renoveren en het huidig trapgat moet gedicht worden. Erna moet er een nieuw trapgat geplaatst worden en een nieuwe houten trap worden geïnstalleerd met leuning. Trap van eerste verdieping richting zolder.


Timmerwerken Oostnieuwkerke
dinsdag 22 juni 2021

Nieuwe kasten plaatsen

Door een waterlek moet onze boekenkast vervangen worden aangezien deze in het water stond. Het ging over een boekenkast met 6 planken. 91 cm breed, 1m71 hoog en 45 cm diep eikkleur. De nieuwe kast mag gerust iets groter zijn. We hadden hier graag bestek voor gehad. In onze bureau zitten de tellers bloot en hadden we graag inbouwkast laten maken. We zouden ook graag kasten laten maken om onze bureau volledig in te richten, nu we toch opnieuw moeten starten.


Timmerwerken Roeselare
vrijdag 11 juni 2021

Afdak bij veranda plaatsen

Ik zoek iemand die een afdak van ongeveer 1m² aan veranda kan plaatsen. Wij zouden iets tegen de zon nodig hebben aan onze veranda. De veranda zelf is 5x3m


Timmerwerken Izegem
donderdag 13 mei 2021

Verschillende schrijnwerkklussen uitvoeren

- Plaatsen binnendeur. - 2 slepende deuren herstellen. - Plaatsen trapleuning kelder - Verwijderen zitgedeelte keukenblad ( zie bijgevoegde foto) - Aanbrengen zon/ hittewerende folie op koepel


Timmerwerken Ingelmunster
maandag 03 augustus 2020

Voordeur van appartement vernieuwen

Ik wil de voordeur van mijn appartement laten vernieuwen. Graag de volgende opties: effen structuur, voorkeur wit. Mogelijkheid tot sluiten van buitenaf (nu werkt mijn deur met een amerikaans type slot en vind ik dit niet veilig. Ik kan de deur makkelijk zonder sleutel openen....)en gegarandeerd goed afgesloten. Tochtstrip onderaan eventueel. Materiaal: liefst hout of kunststof.


Timmerwerken Izegem
vrijdag 07 februari 2020

Glazen deur afstellen

Glazen deur met pomp sleept over tegels.


Timmerwerken Ruiselede
woensdag 11 december 2019

Herplaatsen oude houten dubbele voordeur

Wij wonen in een oud herenhuis waar de voordeur uit aluminium en glas is. Men moet dit vervangen door de oude, houten deur opnieuw te plaatsen.


Timmerwerken Ruiselede
donderdag 21 november 2019

Garageplafond verlagen en garagekasten plaatsen

Graag een verlaagd plafond in gyproc van ongeveer 30 m² met zoldertrap . Daarbij nog een kastwand van ongeveer 5 meter.


Timmerwerken Izegem
maandag 08 juli 2019

Panelen van garagepoort vervangen

Graag wil ik een beschadigd paneel van een sectionaalpoort vervangen. Afmeting 5 m br op 75 cm hoog


Timmerwerken Meulebeke
maandag 04 februari 2019

Houten lamellen plaatsen + maatwerk legplanken

- Ik heb horizontale houten lamellen online besteld voor vijf ramen, ik zoek iemand die deze kan plaatsen. - Ik heb een houten plank nodig van 1m80 x 47 cm - Ik zou ook graag drie legplanken hebben in ruw hout van ongeveer een meter lengte, dat moet niet perse maatwerk zijn.


Timmerwerken Tielt
Offertes schrijnwerk aanvragen