Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Schrijnwerk Westerlo

Radiatoren omkasten op maat - Schrijnwerk - Westerlo

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Radiatoren omkasten op maat

We wensen radiatoromkasting in hout te laten maken. We zouden graag de landelijke stijl hebben. Het zou voor 4 radiatoren zijn. Afmetingen 1,10 x 1,60 meter.


Timmerman Westerlo

Offertes schrijnwerk in Westerlo aanvragen

Recente aanvragen uit Westerlo

maandag 10 oktober 2022

Dressing op maat maken

Ik heb in de inkomhal een uitsparing links waar ik graag een compacte zitplaats/ kast voor schoenen en jassen zou willen laten maken in moderne stijl.


Timmerwerken Ramsel
dinsdag 20 september 2022

Trapgat naar zolder maken

Trapgat voor houten trap naar de zolder maken. Eventueel ook deur zagen in baksteen.


Timmerwerken Ramsel
zondag 05 juni 2022

Bestaand trapgat groter maken en trap plaatsen

Momenteel het typische luik met inklapbare zoldertrap, er is dus al een trapgat (60cm of 80cm x 120cm) maar willen een vaste trap plaatsen (2de verdieping maken van de zolder). De muur helemaal rechts is een draagmuur, maar net daar willen we zo dicht mogelijk naartoe zodat we hopelijk de trap tegen die muur kunnen bevestigen. Eventueel mag er ook een offerte gemaakt worden voor het plaatsen van een trap.


Timmerwerken Veerle
dinsdag 26 oktober 2021

Radiatoren omkasten op maat

We wensen radiatoromkasting in hout te laten maken. We zouden graag de landelijke stijl hebben. Het zou voor 4 radiatoren zijn. Afmetingen 1,10 x 1,60 meter.


Timmerwerken Westerlo
dinsdag 14 juli 2020

Kinderbed bouwen en plaatsen

Kinderbed bouwen voor zoontje. Bouwtekeningen zijn reeds aanwezig met ook instructies van opdrachtgever. Graag fijne afwerking en vlotte plaatsing.


Timmerwerken Ramsel
vrijdag 17 januari 2020

Hoogslaper plaatsen

Graag willen wij op zolder een hoogslaper van minimaal 1m85 effectieve stahoogte. Breedte is dat van een standaard bed, dus een 90 tal centimeter.


Timmerwerken Westerlo
vrijdag 11 mei 2018

Herstellen van sluitmechanisme PVC raam

Eén van onze ramen (in PVC) is geblokkeerd: het kan niet worden geopend en ook niet op kipstand gezet worden. Wij zoeken iemand die sluitingsmechanisme kan herstellen.


Timmerwerken Herselt
maandag 07 mei 2018

Vliegenraam schuifdeur plaatsen op maat

Ik wil graag een vliegendeur laten maken en plaatsen voor schuifraam veranda. Schuifraam is 2. 50 m breed en ongeveer 2. 20 hoog. Ter plaatse komen kijken.


Timmerwerken Westerlo
donderdag 12 april 2018

Plaatsen van blokhut garage

Plaatsen blokhut garage van winkelketen Makro. Dubbele deur, 2 klapramen,1 zijdeur. 565x385. 44mm plankdikte. Blokhut is reeds geleverd.


Timmerwerken Oevel
woensdag 14 februari 2018

Houten plafond plaatsen

Houten plafond plaatsen in verschillende ruimtes. Nieuwbouw.


Timmerwerken Westerlo
woensdag 21 juni 2017

Aluminium schuifraam herstellen

Eén of meerdere wieltjes waarop het schuifraam steunt zijn stuk. Het schuifraam kan slechts moeizaam geopend worden. Graag herstelling van schuifraam.


Timmerwerken Veerle
donderdag 15 juni 2017

Deuren en omkasting vervangen

7 binnen deuren plaatsen. 2 buiten deuren plaatsen. Vervanging deuren en omkasting. Materiaal te beslissen.


Timmerwerken Westerlo
dinsdag 21 maart 2017

Herstellen van Winsol schuifraam terras

Mijn schuifraam sluit niet meer . Het railsysteem had soms al veel speling , maar nu krijg ik het raam niet meer op zijn plaats en kan ik het niet vergrendelen , er blijft een spleet van ongeveer 5 cm aan 1 kant . Het PVC-raam is geplaatst bij de nieuwbouw in 1994 en aan de binnenkant staat een nummer vermeld : WINSOL M14252I . Bestaan hier nog wisselstukken voor , en hoeveel gaat een herstelling kosten aub ? Het raam is ongeveer 2 meter hoog en iets meer dan 2 meter breed . In bijlage zend ik enkele foto's van de scharnieren/railsysteem . Kan u mij zo snel mogelijk laten weten wanneer dit kan hersteld worden aub?


Timmerwerken Ramsel
zondag 31 juli 2016

Interieurinrichting van chalet

Ik ben op zoek naar iemand die kan zorgen voor de totaalinrichting van een chalet (keuken, badkamermeubel, ingemaakte kasten, binnendeuren,...


Timmerwerken Herselt
maandag 13 april 2015

Maken van tuinpoortjes op maat

Wij zijn op zoek naar iemand die 2 tuinpoortjes op maat kan maken en plaatsen. Deze moet voorzien worden van scharnieren en sloten, het kader in vol hout of houtcomposiet en de panelen met een klein groefje. Dit zijn de afmetingen in grote lijnen. * POORTJE 1 / HOOGTE +-2m, breedte 140cm * POORTJE 2 / HOOGTE +-2m, breedte 1m 40cm. Naast de poortjes dienen er nog zij panelen geplaatst te worden zodat de totale lengte links van het huis 3m10 is en rechts van het huis 4m. Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u steeds langskomen om de werken te bekijken.Adresgegevens bij afspraak.


Timmerwerken Herselt
Offertes schrijnwerk aanvragen