Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Oprit in klinkers of grind?

Bestratingswerken

Bestratingswerken

Informatie, prijzen en offertes op maat van professionele stratenmakers uit de buurt.

Soorten, prijzen en offertes voor oprit en terras

De oppervlakte rondom een woning bestraten is geen gemakkelijke opdracht. Een oprit aanleggen, een tuinpad vernieuwen of andere werken uitvoeren is fysiek zware arbeid. Mensen die dit niet gewoon zijn, laten deze werken best uitvoeren door een professionele stratenmaker. Zoek je iemand in de regio? Casius brengt je zonder verplichtingen in contact met de beste stratenmakers uit de buurt.

Bestrating: oprit, terras, pad of vloer

Oprit aanleggen

De oprit van een woning is het visitekaartje. Vaak gaat het over een aanzienlijke oppervlakte, dus kan beroep doen op een stratenmaker geen kwaad. Je kan kiezen uit tal van materialen: tegels, beton- en grasdallen, beton- of kleiklinkers, dolomiet, kasseien, beton, ...

Oprit in klinkers of grind?

Terras aanleggen

Akkoord, de woorden stratenmaker en terras klinken wat vreemd in dezelfde zin, maar je kan zeker beroep doen op zo'n stratenmaker voor de aanleg van je terras. Terrassen in hout of composiet vertrouw je beter toe aan een hovenier of schrijnwerker, maar wanneer het over tegels of kasseien gaat is een stratenmaker de aangewezen vakman.

Bestrating voor terras of oprit

Tuinpad

Steeds meer mensen laten hun tuin- of klinkerpad aanleggen in harde materialen. Tuinpaden krijgen vrij veel regen over zich heen, dus zijn hout of composiet minder populaire materialen. Tegels, klinkers, maar ook dolomiet en grind zijn hier de aangewezen opties. Goed nieuws voor wie geen keuzestress heeft: het aantal formaten, materialen en legpatronen is zo goed als oneindig.

Tuinpad in klinkers of tegels

Betonplaat

Ook het gieten van een betonplaat past in dit rijtje. Betonplaten dienen als ondergrond voor tuinhuizen of terrassen. Deze stevige en vlakke ondergrond heb je nodig voor je andere tuinelementen plaatst. Giet je geen betonplaat, dan is het bijna onmogelijk om de stabiliteit van je constructie te garanderen.

Betonplaat gieten

Wat zijn de prijzen voor bestrating?

Hoeveel kost het nu om bestratingswerken uit te voeren? In onderstaande tabel vind je enkele richtprijzen voor jouw bestrating. Deze prijzen zijn inclusief btw en montage door een erkende stratenmaker.

Type bestratingswerk Richtprijs
Aanleg oprit € 15 - € 50 per m²
Aanleg terras € 20 - € 60 per m²
Aanleg tuinpad € 30 - € 100 per m²
Gieten betonplaat € 600 - € 1.200

Offertes bestrating vergelijken?

Recente opdrachten bestrating

woensdag 20 oktober 2021

Oprit aanleggen met Belgische platines

Oprit aanleggen van +/- 110m². Graag de oprit aanleggen in Belgische platines.


Terras- en bestratingswerken Elingen
dinsdag 19 oktober 2021

reinigen en hervoegen van oprit

Wij willen graag ons oprit in klinkers laten reinigen. Wat we ook doen, er blijft onkruid de kop opsteken. De voegen zijn reeds volledig uitgesleten, dus deze zouden moeten worden hervoegd en eventueel biedt het inwassen van de klinkers ook wel een oplossing? Totaaloppervlakte bedraagt ongeveer 50 m² - zowel het groen tussen de klinkers als aan de randen te verwijderen


Terras- en bestratingswerken Koksijde
dinsdag 19 oktober 2021

Oprit aanleggen

Ik heb een oprit in kiezels en ik zou die graag in klinkers laten aanleggen. 6x4m vooraan 15x4m vooraan 8x9m vooraan 37x3,65m achteraan + nog eens 18m²


Terras- en bestratingswerken Jesseren
maandag 18 oktober 2021

Renoveren oprit en omheining plaatsen

Oprit in klinkers (+/- 15 m x 2.5 m) te renoveren, dus bestaande klinkers eruit en nieuwe klinkers erin, plus het plaatsen van een draadafsluiting (hoogte 1.5 m ongeveer) over de volledige lengte aan 1 zijde (15 lm), geplaatst op de nieuw aangelegde oprit


Terras- en bestratingswerken Rumst
maandag 18 oktober 2021

Hervoegen en inwassen kasseien

Graag een vakman gezocht voor het heropvoegen van de bestaande oprit in kasseien. Bedraagt ongeveer een 120 m² . De voegen moeten eerst worden uitgeschraapt (is een combi van zandaarde en verbrokkelde stabilisé momenteel), en dan terug opgevoegd en de kasseistenen moeten terug worden ingewassen.


Terras- en bestratingswerken Sint-Lievens-Houtem
zaterdag 16 oktober 2021

Oprit aanleggen

Aanleg van oprit : te beleggen oppervlakte max 36m2 ( 6m breedte op 5,5m diepte ) met betonklinkers.


Terras- en bestratingswerken Mortsel
zaterdag 16 oktober 2021

Aanpassen verharding

In functie van een regularisatie wensen we oa volgende aanpassingen thv oprit/terras - gefaseerde uitvoering voorzien -uitbraak/afvoer betonnen terras (50m²) - dolomieten (160 m²) - klinkers (80 m²) -voorzien septische-en hemelwaterput -plaatsen asfalt - klinkerwerken - extra toepassingen


Terras- en bestratingswerken Sint-Niklaas
zaterdag 16 oktober 2021

Oprit heraanleggen

bestaande oprit 6x5m vietnamesche blauwe steen te herleggen of volledig nieuw. nieuwe oprit 7.6x 8.6m in kandla grey of combinatie oude blauwe sten aangevuld met waterpasserende tegels wave (Stone style)


Terras- en bestratingswerken Vlezenbeek
dinsdag 12 oktober 2021

Herstellen/vernieuwen rand terras in betonsteen

Herstellen/vernieuwen van een deel van de rand van het terras: het gaat om de afscherming tussen oprit en voetpad. De rand is opgesteld uit betonsteen en de schade is ongeveer 1 meter lang.


Terras- en bestratingswerken Zwalm
dinsdag 12 oktober 2021

Nieuwe laag asfalt gieten + kasseien leggen

Wij hebben asfalt in onze oprit. Wij zouden bovenop een nieuwe laag willen gieten zodat er beter uitziet en wij willen deze met kasseien combineren. meer dan 100 m²


Terras- en bestratingswerken Kapelle-op-den-Bos
dinsdag 12 oktober 2021

Oprit heraanleggen

Ik zou graag mijn oprit laten heraanleggen. Nu ligt er grind en ik zou heel fijn grind willen met kasseien als boord. 6x25m


Terras- en bestratingswerken Ronse
dinsdag 12 oktober 2021

Oprit aanleggen

Ik zou graag mijn oprit laten heraanleggen. Nu liggen daar kasseien maar die moeten opgebroken worden en vervangen worden door klinkers. 18x5m


Terras- en bestratingswerken Genk
maandag 11 oktober 2021

Oprit heraanleggen met klinkers

Ik zoek een vakman om mijn deels heraangelegde oprit opnieuw helemaal aan te leggen. Uitbreken van huidige oprit ook mogelijks voor de vakman. Voor de nieuwe dus chape opnieuw leggen en klinkers leggen. Het gaat om een oprit van 110 m². Klinkers zijn aanwezig.


Terras- en bestratingswerken Hever
zondag 10 oktober 2021

Oprit uitbreiden: plaatsen grasdallen

Ik zou graag onze oprit laten uitbreiden en grasdallen laten plaatsen. Het zou gaan over een 25m².


Terras- en bestratingswerken Wervik
zondag 10 oktober 2021

Oprit in klinkers en dolomiet aanleggen en poortsteen plaatsen

Wij zouden onze oprit van ongeveer 100m² voor het grootste deel in dolomiet willen aanleggen en een klein stuk met klinkers. Verder zou er ook nog een poortsteen geplaatst moeten worden.


Terras- en bestratingswerken Rekem
woensdag 06 oktober 2021

Oprit heraanleggen

Heraanleg oprit naar garage (helling) met kasseien type eterno van Marshalls ca. 100m2 moet waterdoorlatend van de gemeente


Terras- en bestratingswerken Meise
woensdag 06 oktober 2021

Betonnen oprit aanleggen naast feestzaal

Aanleg oprit 2 m x 35 m / lange zijde tegen bestaande gevel. We kiezen voor een betonnen oprit: geborsteld of uitgewassen beton. Momenteel 20 cm diep uitgegraven. Afwerking met goot/afwatering.


Terras- en bestratingswerken Oud-Heverlee
woensdag 06 oktober 2021

Servitudeweg aanleggen met waterdoorlatende bestrating 600-650 m²

Servitudeweg momenteel in boskiezel dient verhard te worden in waterdoorlatende bestrating. Type bestrating of materiaal, kan ook bv asfalt zijn, is te bespreken met de vakman. Het gaat om een weg van ongeveer 150 meter lang, 3 meter breed en nog 2 parkeerplaatsen, dus in totaal ruwgeschat 600-650 m².


Terras- en bestratingswerken Herentals
dinsdag 05 oktober 2021

Opritten vernieuwen met dolomiet of linkers en tegels

Vernieuwen van oprit aan woning. Het is 5x10m dit dient afgegraven te worden. En dan op te vullen met dolomiet of klinkers. We zijn er nog niet uit. De andere oprit daar liggen nu klinkers maar dat zou vervangen moeten worden naar tegels, dit voor 65 m².


Terras- en bestratingswerken Diksmuide
dinsdag 05 oktober 2021

Rolstoelvriendelijk tuinpad aanleggen

Het gaat over het aanleggen van een tuinpad (+/- 40 m² in beton) aan een huisartsenpraktijk. Rolstoelvriendelijk en antislip is belangrijk.


Terras- en bestratingswerken Mariakerke
maandag 04 oktober 2021

Oprit heraanleggen in klinkers of ander

Ik zou mijn oprit willen laten heraanleggen. Ongeveer een 60m². Qua materiaal mag de vakman ons zeker wat advies geven. Nu liggen er klinkers. Die liggen er ongeveer 25 jaar en die liggen niet meer egaal.


Terras- en bestratingswerken Retie
zondag 03 oktober 2021

Oprit heraanleggen: lek in kelder via deksel mazoutketel

Er sijpelt water in de kelder, vooral bij hevige regen. Vermoedelijk komt het binnen via het gat van het deksel van de mazoutketel en de oprit erboven. We willen de oprit in klinkers graag laten herstellen


Terras- en bestratingswerken Landen
vrijdag 01 oktober 2021

Herstellen van verzakking in oprit

Wij hebben een verzakking in oprit en dat zou hersteld moeten worden. Er liggen nu klinkers.


Terras- en bestratingswerken Grobbendonk
woensdag 29 september 2021

Stuk afvoerbuis vervangen oprit

We hebben een kleine verzakking op oprit: stabilisé plaatsen en afvoerbuis van +/- 3 meter vervangen. De huidige afvoerbuis is verzakt en dit zou nu dus vervangen moeten worden. De oprit is in totaal iets groter dan 70m². Op de oprit liggen kiezeltjes.


Terras- en bestratingswerken Sint-Agatha-Rode
woensdag 29 september 2021

Wandelpad aanleggen met betonklinkers

Ik zou graag een tuinpad naar het kippenhok laten plaatsen. Het een 50cm breed over 14 meter. Liefst in betonklinkers


Terras- en bestratingswerken Aartselaar
dinsdag 28 september 2021

Oprit heraanleggen

Herstellen of vernieuwen van bovendek met de nodige aanpassingen. 3,5x4m *2 1,9x9m 20/25m lengte Qua materiaal heb ik nog geen idee, de vakman mag mij zeker wat advies geven


Terras- en bestratingswerken Heers
maandag 27 september 2021

Oprit en pad aanleggen

Wij zouden graag een oprit en paden rondom het huis laten aanleggen met platines. In totaal zouden we ongeveer 75m² nodig hebben waarvan ongeveer 50m² effectief oprit zou zijn en ongeveer 25m² paden. Momenteel wachten wij nog op de finale afwerking van de gevel dus de uitvoering zou ten vroegste voor binnen enkele maanden zijn.


Terras- en bestratingswerken Hever
maandag 27 september 2021

Oprit heraanleggen

Oprit in kasseien. De hoofdbuis riolering moet vervangen worden . Hiervoor moeten de kasseien verwijderd worden en daarna teruggelegd. Heel de oprit moet opnieuw gelegd worden. Speciale voegmengeling voorzien tegen onkruid. Het weghalen van de kasseien moet op korte termijn uitgevoerd worden. Het zou ongeveer een 80m² zijn. De kasseien zouden normaal gezien gerecupereerd kunnen worden.


Terras- en bestratingswerken Berchem (Antwerpen)
zaterdag 25 september 2021

Oprit heraanleggen in kasseien

Herleggen bestaande kasseien - oprit van 27 m². Een kant is afgezakt en zorgt voor afwateringsproblemen.


Terras- en bestratingswerken Turnhout
zaterdag 25 september 2021

Verschillende opritten aanleggen in klinkers

Ik zou graag mijn opritten laten aanleggen: graag een mix van getrommelde klinkers en gewone klinkers. In totaal ongeveer een 500m².


Terras- en bestratingswerken Mol
Offertes aanvragen