Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Oprit in klinkers of grind?

Bestrating - Mechelen

Bestrating - Mechelen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Bestrating in Mechelen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Mechelen die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bonheiden, Boortmeerbeek, Elewijt, Heffen, Hever, Hofstade (Vl-Br), Hombeek, Leest, Muizen (Mechelen), Onze-Lieve-Vrouw-Waver, Sint-Katelijne-Waver, Walem, Weerde, Zemst of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Mechelen

donderdag 14 januari 2021

Kliklaminaat leggen

Er moet kliklaminaat en plinten gelegd worden. De totaaloppervlakte die aangelegd moet worden is 100 vierkante meter. Het kliklaminaat ga ik zelf aankopen, enkel de plaatsing moet gebeuren.


Vloerwerken
donderdag 14 januari 2021

Dak Isoleren en eventueel vernieuwen

Wij hebben recent een huis gekocht in Mechelen, waarbij we het dak zouden willen isoleren en eventueel vernieuwen) Zoals wij verstaan hadden is het skelet van het dak in goede staat en de dakpannen ook. We zouden het echter degelijk willen isoleren volgens huidige en toekomstige normen. Ik had gelezen dat er eventueel aan het dak zelf gewerkt zou moeten worden om adequate isolatie te voorzien (plaatsen van een soort binnen/buiten dak) Tegelijkertijd zouden we de twee oude dakraampjes willen vervangen door nieuwere ramen (genre velux) Dit gaat over een hellend dak met dakpannen. (Eventueel met een extra schatting naar prijs toe om zonnepanelen te leggen)


Isolatie
donderdag 14 januari 2021

Dichtmaken carport

Wensen prijsindicatie voor het dichtmaken van een carport, deze ligt tussen 2 garages van buren,achteraan tuin, rijhuizen vooraan. Een deel van de grage (ongeveer 10m2) moet afgezonderd worden als keuken, werkplek. (Met elektriciteit aansluiting) Totale oppervlakte is 3,8m breedte en lengte van ongeveer 8,5m en is gedeeltelijk met verharde ondergrond.


Andere / klussen
Offertes aanvragen