Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Oprit in klinkers of grind?

Bestrating - Waregem

Bestrating - Waregem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Bestrating in Waregem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Waregem die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Anzegem, Beveren (Leie), Deerlijk, Dentergem, Desselgem, Kruishoutem, Nokere, Oeselgem, Ooigem, Oostrozebeke, Sint-Eloois-Vijve, Tiegem, Vichte, Wakken, Wielsbeke, Zulte of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Waregem

donderdag 22 oktober 2020

Tuin, oprit en tuinhuis renoveren

Onze tuin moet volledig heraangelegd worden, de oppervlakte van de tuin is ongeveer 96vierkante mter. + er moet een tuinhuis geplaatst worden in de tuin, dit zou op maat gemaakt moeten worden. Onze oprit moet ook aangelegd worden, dit zou ik graag met de vakman bespreken wat de mogelijkheden zijn de oppervlakte hiervan is 24vierkante meter.


Tuinaanleg en -onderhoud
maandag 19 oktober 2020

Plaatsing Tuinhuis Bordo

Graag willen wij het Tuinhuis Bordo van Makro laten plaatsen. Er is nog niks voorzien, dus moet de fundering nog worden uitgegraven en zou er nog beton moeten gegoten worden. Het hout van het tuinhuis zou nog geïmpregneerd moeten worden en bij plaatsen ook dakbedekking en goten voorzien. Geen extra vloer nodig. + elektriciteit moet er ook bijkomen


Garage en carport
vrijdag 16 oktober 2020

Installeren douche en lavabomeubel

Installeren aangekochte douche en lavabomeubel. Douche komt op de plaats van het bad dus waarschijnlijk moeten leidingen verlengd worden.


Badkamer
Offertes aanvragen