Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Vloer leggen parket tegels Aartselaar

Kurkvloer plaatsen - Vloer plaatsen - Aartselaar

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Kurkvloer plaatsen

Ik zou graag een kurkvloer willen laten plaatsen op de vloer van drie kamers + nachthall. De totale oppervlakte is ongeveer 50m².


Vloerder / parketteur Aartselaar

Offertes voor vloer plaatsen in Aartselaar aanvragen

Recente aanvragen uit Aartselaar

woensdag 19 juli 2023

Steentapijt

Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (chape, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: terras Welke vlakken wil je bekleden met steentapijt?: vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloerwerken Hemiksem
dinsdag 04 juli 2023

Beton gieten

Ik zoek iemand die al beton wilt gieten in een woning. Net de vloer uitgebroken en aan het bekijken of vloerverwarming en tegels een optie zijn.


Vloerwerken Hemiksem
zondag 18 juni 2023

Beton gieten terras

Ik zoek iemand die beton kan gieten voor aanleg van terras.


Vloerwerken Hemiksem
donderdag 08 juni 2023

Gietvloer

Gebouw 5 jaar oud, in het begin kliklaminaat gelegd. Ik wil deze vervangen door een gegoten vloer. Waar zou u de gietvloer willen laten aanbrengen?: Kantoor Wat is de oppervlakte van de vloer?: Kleiner dan 40m2 Wat voor vloer ligt er momenteel?: Beton


Vloerwerken Aartselaar
dinsdag 23 mei 2023

Betonnen terras

Ons terras is aangelegd in beton. We zouden dit willen uitbreiden. Graag bekom ik een prijsofferte; het betreft slechts ongeveer 3 tot 4 vierkante meter.


Vloerwerken Aartselaar
dinsdag 09 mei 2023

Steentapijt

Terras 7x2 ondergrond zijn tegels liggen stabiel maar de vloer ligt niet waterpas Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (chape, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: terras Welke vlakken wil je bekleden met steentapijt?: vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloerwerken Hemiksem
maandag 30 januari 2023

Gepolierde betonvloer plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman die een betonvloer kan plaatsen op 4 oppervlaktes. 6m op 5m , 6m op 6m, 5m op 2m en 1m op 6m.


Vloerwerken Aartselaar
maandag 16 januari 2023

Laminaat leggen

Wij zouden in twee slaapkamers van onze woonst nieuwe laminaat willen laten leggen. Gaat om twee ruime slaapkamers, ik gok een 40m2 in totaal.


Vloerwerken Aartselaar
dinsdag 10 januari 2023

Nieuwe chape leggen

Leggen van een chape van 8.5 m² met een dikte van 7 cm.


Vloerwerken Hemiksem
zaterdag 26 november 2022

Kurkvloer plaatsen

Ik zou graag een kurkvloer willen laten plaatsen op de vloer van drie kamers + nachthall. De totale oppervlakte is ongeveer 50m².


Vloerwerken Aartselaar
zaterdag 14 augustus 2021

Chapewerken uitvoeren

Ik wil een terras aanleggen met keramische tegels. Het gaat om een lengte van 6.60 meter de andere zijde is 6.70 meter, breedte 1 zijde 4.40 meter andere zijde 0.90 cm. Ik heb een dikte van 15 cm chape genomen maar weet niet of dit nodig is voor voor de tegels op de grond heb ik ook blokjes liggen van 15 op 15 cm en 5cm dik.


Vloerwerken Hemiksem
zaterdag 27 juni 2020

Herstellen van tegelvloer

Deel van vloer herstellen na sanering door OVAM. Ong. 50 tegels zijn doorboord of beschadigd en dienen vervangen te worden. Het betreft een opp. van ong. 60m².


Vloerwerken Hemiksem
donderdag 31 oktober 2019

Vloer uitbreken

In de achterbouw ligt er een betonnen (met wapening) vloer, zowel op de gelijkvloers als op de eerste verdieping. Deze zou volledig uitgebroken moeten worden. De oppervlakte is ongeveer 55-60m² in totaal!! Elk apart ong 30m² Dit met oog op een renovatie van het totale pand.


Vloerwerken Hemiksem
woensdag 13 maart 2019

Vloer leggen in kleine keuken en badkamer

Ik wil in een aangekocht huis een nieuwe vloer in een kleine keuken van +/- 8 m3 en ook een nieuwe vloer in de badkamer + tegels tegen de muur ook in deze badkamer die ook +/- 8 m3 groot is. Tegels zijn nog niet aangekocht.


Vloerwerken Aartselaar
woensdag 20 juni 2018

Betonplaat voor tuinhuis en terras gieten

Ik wil in de tuin achteraan een betonplaat laten gieten van ongeveer 6m x 6m. Hier zou dan een tuinhuis op komen met het zwembad ernaast en dan ervoor nog wat ruimte voor terras. Graag had ik een schatting geweten wat dit zou kosten, met levering van de beton + het gieten en afwerken ervan. De betonnen netten voorzie ik zelf.


Vloerwerken Hemiksem
Offertes aanvragen