Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Vloer leggen parket tegels Sint-Truiden

Vloer egaliseren - Vloer plaatsen - Sint-Truiden

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Vloer egaliseren

Wij hebben een garage als bijgebouw geplaatst en hier is de vloer de ruwe beton. Deze is niet makkelijk om proper te houden en soms zijn er ook stukjes die loskomen. Ik zou graag de vloer willen laten egaliseren. De oppervlakte is ongeveer 70m².


Vloerder / parketteur Budingen

Offertes voor vloer plaatsen in Sint-Truiden aanvragen

Recente aanvragen uit Sint-Truiden

dinsdag 08 augustus 2023

Gietvloer

Gietvloer voor therapieruimte kine. Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (chape, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: winkel / horeca / kantoor Wat wil je bekleden?: vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloerwerken Geetbets
maandag 31 juli 2023

Steentapijt

Ik wil Steentapijt ipv gras Op welke ondergrond moet de gietvloer geplaatst worden?: vaste, stabiele ondergrond op het juiste niveau (chape, tegels, beton,...) Om welke toepassing gaat het?: terras Welke vlakken wil je bekleden met steentapijt?: vloeren Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloerwerken Halmaal
woensdag 05 juli 2023

Leggen gepolierde betonvloer

Voor een woningrenovatie willen we een gepolierde betonvloer plaatsen op de gelijkvloerse verdieping. Dit voor de ruimtes die op het plan in bijlage zijn aangegeven met: Handelsruimte & Gemeenschappelijke inkom: zijn nu nog gewoon 1 ruimte zonder wand Inkom Trappenhal Slaapkamer Badkamer


Vloerwerken Halmaal
maandag 22 mei 2023

Chapewerken

Op zoek naar 70m² anhydrietchape voor op vloerverwarming in een renovatiewoning (van 1960) met weinig opbouwhoogte. Huis is makkelijk te bereiken en de chape komt enkel op het gelijkvloers. Hoeveel vierkante meter chape moet er geplaatst worden?: 70m² Wat is de gewenste dikte van de chape?: 5cm Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Vloerwerken Dormaal
dinsdag 17 januari 2023

Vloer isoleren en chape plaatsen

We gaan vloerverwarming leggen en de vloerisolatie en chape moeten vernieuwd worden. We hadden graag vloeichape gehad. De oppervlakte is ongeveer 65m².


Vloerwerken Dormaal
dinsdag 27 september 2022

OSB platen en laminaat plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van OSB-platen en laminaat. 75 m² in totaal + enkele tegelwerkjes.


Vloerwerken Sint-Truiden
maandag 26 september 2022

Nieuwe laminaatvloer leggen

Door waterschade laminaat uithalen en nieuwe plaatsen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 54m².


Vloerwerken Geetbets
dinsdag 23 augustus 2022

Isolatiechape zoldervloer

Plaatsen van isolatiechape op de zoldervloer om nadien kamers op te maken. Dit zal gaan om ongeveer 100m². Timing binnen de 3m.


Vloerwerken Halmaal
vrijdag 29 juli 2022

Vloer egaliseren

Wij hebben een garage als bijgebouw geplaatst en hier is de vloer de ruwe beton. Deze is niet makkelijk om proper te houden en soms zijn er ook stukjes die loskomen. Ik zou graag de vloer willen laten egaliseren. De oppervlakte is ongeveer 70m².


Vloerwerken Budingen
maandag 04 juli 2022

Beton gietvloer plaatsen

Vakman voor het plaatsen van een beton gietvloer van 12cm hoog voor een oppervlakte van 120m2. Plastiek en bewapening zijn al aanwezig.


Vloerwerken Velm
vrijdag 17 juni 2022

Gepolierde beton in garage plaatsen

Ik zoek een plaatser voor mijn garage vloer. Dit zou een gevlinderde betonnen vloer moeten zijn. In een garage (bijgebouw) van ongeveer 5,5meter op 7,5meter , het gaat om een open ruimte zonder tussen muren. De ondergrond voorbereiding kunnen door mezelf gedaan worden indien nodig. Ps: als dit goed verloopt wil ik je zeker mijn werkplaats ook laten vlinderen (zeker 3x de m2)


Vloerwerken Borlo
dinsdag 01 februari 2022

Egaliseren vloer

Ik heb een vakman nodig om mijn vloer te egaliseren. De vorige eigenaar heeft chape laten aanbrengen maar dat is heel slecht gedaan. Het gaat om een oppervlakte van 23m².


Vloerwerken Sint-Truiden
vrijdag 09 juli 2021

Chape plaatsen

Door renovatie is er een dikte verschil van chape 49m² is een 6cm en de rest is verschillend van 2cm tot 3 en soms 4cm. Ik zou dit willen bijwerken zodanig dat we terug gelijk komen.


Vloerwerken Sint-Truiden
donderdag 12 november 2020

Vloerverwarming installeren lage opbouw + nieuwe gasketel installeren

Ik ben een renovatie aan het uitvoeren en zou graag vloerverwarming installeren. Echter heb ik wel een vloerverwarming nodig met lage opbouw door beperkte ruimte. Het gaat om verschillende kamers, allemaal op het gelijkvloers. Totale oppervlakte bedraagt 130 m². Graag droog systeem wegens lage opbouw. Ik zou ook graag een nieuwe gasketel installeren (verwarming huis + sanitair).


Vloerwerken Nieuwerkerken (Limburg)
donderdag 13 augustus 2020

Vloerverwarming leggen

Vloerwarming plaatsen op de gelijkvloers van 85m. Nat systeem in de chape.


Vloerwerken Sint-Truiden
Offertes aanvragen