Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Tegelzetter vloer leggen tegels Deurne

Betegelen badkamer: wand- en vloertegels - Vloertegels leggen - Deurne

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Betegelen badkamer: wand- en vloertegels

Tegelzetter gezocht voor plaatsen tegels renovatie badkamer. Vloer: 4 m², tegels 40 x 40 x 1.5 cm Wand: 14 m², tegels van 10 x 10 x 0.65 cm Plinten: 3 m


Tegelzetter Deurne

Offertes vloertegels leggen in Deurne aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Deurne

zondag 06 augustus 2023

Oude vloer weg en tegels leggen

verwijderen bankirai - plaatsen kleine blauwe steen


Tegelwerken Deurne
zondag 18 juni 2023

Nieuwe tegel vloer leggen

Voor onze hal zijn wij op zoek naar iemand die vloertegels wil leggen. Dit voor 14,2 vierkante meter.


Tegelwerken Deurne
donderdag 11 mei 2023

Nieuwe tegels voor dakterras

Is een dakterras ( appartement), dat toe is aan een renovatie. De oude tegels zouden verwijderd moeten worden of indien mogelijk nieuwe tegels , zolang het waterdicht kan gemaakt worden en en opnieuw betegeld kan worden.


Tegelwerken Deurne
woensdag 30 maart 2022

Vloertegels plaatsen

Ik ben op zoek naar een vakman voor het plaatsen van vloertegels. Het gaat om ongeveer 7m² in de hal en 3,5m² in de badkamer. De vloertegels bestel ik zelf.


Tegelwerken Deurne
woensdag 12 januari 2022

Betegelen badkamer: wand- en vloertegels

Tegelzetter gezocht voor plaatsen tegels renovatie badkamer. Vloer: 4 m², tegels 40 x 40 x 1.5 cm Wand: 14 m², tegels van 10 x 10 x 0.65 cm Plinten: 3 m


Tegelwerken Deurne
dinsdag 08 september 2020

Badkamer betegelen

Wij zijn recentelijk begonnen met ons hele appartement te renoveren, waaronder de badkamer (ong. 10 vierkante meter vloer + 4 vierkante meter wandtegel) ook gedaan moet worden. Wij zoeken echter nog een ervaren tegelzetter. Onze producten hebben wij allemaal al (tegels, chape, voegsel, ...) en de badkamer is al volledig gestript. Ook de loodgieterij zal volledig rond zijn vooraleer de tegels gezet zullen worden. Wij hebben tegels van 70x70 waaronder ook een inloopdouche (met wandtegels) en een douchetegel met sifon + afvoer. Deze meet 135 x 90 en moet op een helling komen van 5mm (er is een handleiding bij).


Tegelwerken Deurne
woensdag 12 augustus 2020

Betegelen badkamers en keukens

Ik zoek een tegelzetter voor twee badkamers en twee keukens. Dit voor keramieke tegels van 120 x 120 voor een 100 m². Wij hebben alle benodigdheden al klaar liggen (mortel, voegsel etc...).


Tegelwerken Deurne
woensdag 10 juni 2020

Buitenkoer herbetegelen.

Vloer van buitenkoer van ong. 14m² herbetegelen. Huidige tegels moeten niet uitgebroken worden, nieuwe tegels kunnen erbovenop.


Tegelwerken Deurne
woensdag 28 augustus 2019

Plaatsen van tegels op dakterras

Betreft plaatsen van nieuwe keramische tegels op tegeldragers op 2 dakterrassen na plaatsing dakisolatie. Grootte : 2x 14x2 m Locatie: 7° verdiep 1 langs achtergevel en 1 langs straatkant Isolatie dient nog eerst geplaatst te worden.


Tegelwerken Deurne
woensdag 21 augustus 2019

Badkamervloer betegelen

Onze badkamer verdient nieuwe tegels. Er liggen nu cementtegels op de planché met een buffermat ertussen. Die mogen er natuurlijk eerst uit. Een deel van de tegels liggen onder de douchecabine. Verder kan je overal makkelijk aan. Vervolgens mogen de nieuwe cementtegels van 15 x 15 x 1cm gelegd en gevoegd worden. Tegels al aangekocht.


Tegelwerken Deurne
woensdag 26 december 2018

Tegelvloer herstellen in gang

In onze woning gebouwd omstreeks 1930, ligt nog de originele gangvloer: tegels van ca 10 x 10 in zavel. Een aantal tegels zijn verzakt, maar het zou zonde zijn om de ganse vloer te vervangen in iets dat niet echt bij de woning past.


Tegelwerken Deurne
woensdag 10 januari 2018

Tegelvloeren leggen

Het betreft de bevloering, betegeling, van een kamer van 2,80 op 2,00 . Alsook de vloering van een badkamer van 2,35 op 2,20. Gewoon simpele witte tegels.


Tegelwerken Deurne
woensdag 20 december 2017

Tegelvloer herstellen en vastzetten

Door een waterschade is onze vloer losgekomen in de wasruimte, deze zou opnieuw moeten vastgelegd worden, de oppervlakte is 22 m². Tegels zijn te recupereren en enkele reserve nog voorhanden. Verplaatsen van wasmachine, droogkast, ijskast en diepvriezer. (eventueel met hulp.. ) Best ter plaatse komen kijken.


Tegelwerken Deurne
zondag 02 oktober 2016

Betegelen Keuken

Ik zou graag mijn keuken laten betegelen. Het gaat m 20 m². Tegels zijn reeds aangekocht.


Tegelwerken Deurne
vrijdag 03 juni 2016

Vloer pergola betegelen

Graag had ik iemand gevonden om een vloer van een pergola te vernieuwen. Waaronder ik bedoel bestaande tegels en ondergrond verwijderen,opnieuw chappen en tegelen met reeds in het bezit zijnde tegels van 61x61 afmeting aansluitend aan de zelfde tegels in de keuken In de vloer had ik graag een reuk en geur afsluitend deksel met kader in kunststof laten inwerken voor afsluiting bestaande aalput. De afmetingen zijn ongeveer 3 meter 87 breed op 2 meter 18 de maat voor deksel ongeveer 80x80 buitenafmeting .


Tegelwerken Deurne
Offertes aanvragen