Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Tegelzetter vloer leggen tegels Halle

Nieuwe tegelvloer leggen gelijkvloers - Vloertegels leggen - Halle

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Nieuwe tegelvloer leggen gelijkvloers

ganse woning beneden verdiep betegelen , tegels kunnen over de bestaande worden geplaatst in badkamer vloer en wanden betegelen +- 100 vierkante meter vloer ,en +- 30 vierkante meter wanden


Tegelzetter Halle

Offertes vloertegels leggen in Halle aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Halle

woensdag 23 augustus 2023

Keuken en gang betegelen

Het betegelen van een gang (15m²) en een keuken (25m²), vloer. Tegels van 120 x 60. In de keuken zullen de oude tegels verwijderd zijn en ligt er reeds een chape. In de gang zullen ook de oude tegels reeds verwijderd zijn en moet er betegeld worden op de oude tegelvloer. Het is de bedoeling dat de tegels worden geplaats midden oktober


Tegelwerken Halle
woensdag 22 februari 2023

Plaatsen keramisch parket

Plaatsing keramisch parket (vloerverwarming zal er al liggen) in nieuwbouw. +- 100 m2, tegels van 1m20 op 30 cm.


Tegelwerken Lembeek
vrijdag 10 februari 2023

Nieuwe tegel vloer leggen

Aanleg van terras met keramische tegels aan de achterkant van onze nieuwbouw. Is ongeveer 46 m². Is 8.70m breed op 5.30 diep. Er moet ook waterafvoer voorzien worden. De voorbereidende grondwerken doen we zelf.


Tegelwerken Herfelingen
donderdag 01 december 2022

Nieuwe tegelvloer leggen gelijkvloers

ganse woning beneden verdiep betegelen , tegels kunnen over de bestaande worden geplaatst in badkamer vloer en wanden betegelen +- 100 vierkante meter vloer ,en +- 30 vierkante meter wanden


Tegelwerken Halle
dinsdag 10 augustus 2021

Tegelvloer verlagen

In de gang van de inkomhal hebben we een tegelvloer waarvan een 4 à 6-tal tegels omhoog zijn gekomen. Hierdoor schuurt de deur over de vloer en sluit deze moeizaam. Graag de tegels uitbreken , de vloer iets verlagen en de tegels (indien mogelijk) hergebruiken. Indien nodig kunnen eventueel andere tegels voorzien worden.


Tegelwerken Halle
donderdag 27 augustus 2020

Tegels leggen

Wij willen 57 m² vloer betegelen.


Tegelwerken Lembeek
dinsdag 04 september 2018

Chape en tegels plaatsen inkomhal

Wij hebben reeds tegels aangekocht en zijn nu op zoek naar iemand die de chape kan leggen en nadien de tegels plaatsen. Tegels zijn 60 x 60. Op de gang komen 4 enkele deuren en 1 dubbele deur uit. Het uitbreken van de vloer doen we zelf. Bij de aankoop van de tegels hebben wij ook reeds voegsel en tegellijm, deze dienen dus niet meer voorzien te worden.


Tegelwerken Lot
woensdag 12 juli 2017

Vloer en plinten leggen

Voorbereidend werk voor gasinstallatie te plaatsen. Vloer leggen op reeds bestaande tegels. Oppervlakte -+150 m². Plinten leggen.


Tegelwerken Halle
woensdag 07 juni 2017

Keukenvloer plaatsen

Keukenvloer plaatsen met vloertegels. Enkel de plaatsing, tegels reeds in bezit.


Tegelwerken Halle
donderdag 23 februari 2017

Vervangen van aantal tegels in living

Wij gaan nieuwe voordeur zetten en daarvoor moeten een aantal tegels vervangen worden. Binnen een termijn van 8 weken want dan wordt onze nieuwe deur geleverd.


Tegelwerken Huizingen
dinsdag 28 oktober 2014

Betegelen van badkamer

Oude tegels verwijderen en nieuwe tegels plaatsen op de muren van de badkamer in een woning van meer dan 50 jaar oud te 1500 Halle. De vloer dient niet hertegeld te worden.Tegels niet tot tegen plafond.


Tegelwerken Halle
zondag 11 augustus 2013

Tegelen 50m2 gelijksvloers

Tegelen van gelijkvloers -. Om en bij de 50m2. Helft van de oopervlakte is al getegeld en mogelijk kan men hier de nieuwe tegels gewoon op plakken... Werken starten begin/ half september.


Tegelwerken Halle
dinsdag 28 mei 2013

*** tegels/faiënce/laminaatparket nieuwbouw plaatsen ***

- volledige bevloering van nieuwbouw, dit wil zeggen +/- 85m2 tegels 60*60 in hall, keuken, wc, zithoek 32m2 tegels 30x30 in garage, 12m2 vloertegels badkamer + faiënce + uitwerken inloopdouche + eventueel plaatsen van +/- 65m2 parket in 3 slaapkamers + hall, definitieve m2 nog op te meten en eventueel te berekenen op bouwplan


Tegelwerken Halle
Offertes aanvragen