Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Tegelzetter vloer leggen tegels Tienen

Tegels plaatsen - Vloertegels leggen - Tienen

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Tegels plaatsen

Tegels opbreken en andere tegels plaatsen in keuken, living, trap en badkamer


Tegelzetter Tienen

Offertes vloertegels leggen in Tienen aanvragen

Vergelijkbare opdrachten in regio Tienen

donderdag 05 mei 2022

betegelen van keuken en kelder.

Ik zou graag de muren van mijn keuken en kelder willen laten betegelen door een vakman. De tegels moeten geleverd worden door de aannemer. Ik heb geen idee wat de totale oppervlakte is.


Tegelwerken Tienen
dinsdag 20 juli 2021

Uitbreken keuken en vernieuwen tegelvloer

Wegens lastminute annulatie door de aannemer, ben ik nu dringend op zoek naar een aannemer die op korte termijn volgende werken kan uitvoeren: een huidige keuken (L-vorm 3 x 2 m ) afbreken, de tegelvloer uitbreken en een nieuwe tegelvloer leggen. De tegels zijn reeds aanwezig. Werken zijn in een appartement - 2e verdieping (lift aanwezig) Plaatsing nieuwe keuken staat ingepland voor 10/08/2021, dus mocht dat haalbaar zijn, zou dat super zijn. Zoniet, zal ik die planning moeten laten aanpassen


Tegelwerken Bost
zondag 05 januari 2020

Trap opnieuw bekleden

Trap is nu antracietgrijs betegeld, maar de tegels liggen los en zijn gebarsten. We willen graag een beter en duurzamer alternatief met een moderne look, maar weten nog niet exact wat.


Tegelwerken Glabbeek (Zuurbemde)
woensdag 03 april 2019

Herstelling wandtegels in badkamer

Wegens vochtinsijpeling door een lek in de douche, zijn een aantal wandtegels aan het loskomen. De opdracht omvat het opmeten van de schade en na goedkeuring door de verzekering, herstellen, een inspectieluikje installeren en afkitten. Zichtbare schade is ongeveer 2m2.


Tegelwerken Hoegaarden
zaterdag 21 oktober 2017

Nieuwe vloertegels plaatsen

Ongeveer 80 m² keramische vloertegels,-verlijmd op 7cm chape met daaronder vloerverwarming-, verwijderen, en nieuwe vloertegels plaatsen. Aankoop en plaatsing.


Tegelwerken Linter
zondag 21 augustus 2016

Inloopdouche betegelen

Voor de afwerking van mijn inloopdouche ben ik opzoek naar een tegelexpert. De oppervlakte bedraagt +/- 9m2 (= totaal 2 wanden en vloer) voorkeur tegels is pebbles of mozaïek.


Tegelwerken Kumtich
dinsdag 14 juni 2016

Gelijkvloers nieuwe tegels plaatsen

Geschatte oppervlakte: 70 m2 Tegel zou ofwel bovenop huidige tegel moeten gelegd worden (indien buitendeuren ook ingekort kunnen worden). Ofwel toch de huidige vloer uitbreken, maar dan vrees ik dat de werken te lang zouden duren, vermits er dan wellicht gechapt zal moeten worden (? ) en wij het huis willen blijven bewonen (enkele dagen is wel mogelijk).


Tegelwerken Tienen
woensdag 17 februari 2016

Tegelen vloer badkamer

Ik zoek iemand om mijn badkamer te tegelen. Tegels worden gelegd over de bestaande vloer. Te leggen keramische tegels zijn 45x45 cm Oppervlakte vloer 4 x 4 meter.


Tegelwerken Tienen
woensdag 25 maart 2015

Woning betegelen

Ik wil graag de inkomhal,gang,3 slaapkamers en de wc laten uitbreken en betegelen + plinten plaatsen. Alle vloertegels zijn al aangekocht. In totaal +- 40 m²


Tegelwerken Linter
woensdag 04 februari 2015

Betegelen van garages

Tegelen van 3 garages(35m²). Aankoop materiaal en plaatsing. Oude tegels verwijderen en wegvoeren.


Tegelwerken Landen
dinsdag 06 januari 2015

Verwijderen van houten panelen en betegeling

Momenteel staan er houten panelen tegen de wc-muren. Deze moeten verwijderd worden en tegels geplaatst worden. Tevens komen er nieuwe vloertegels. De lichtschakelaar moet verplaatst worden.


Tegelwerken Landen
dinsdag 26 november 2013

Tegels plaatsen

Tegels opbreken en andere tegels plaatsen in keuken, living, trap en badkamer


Tegelwerken Tienen
zaterdag 11 mei 2013

Livingvloer

Ruimte 7,3 op 4m Tegels 60x60. Plinten ook te plaatsen.


Tegelwerken Melkwezer
woensdag 12 december 2012

Tegels lijmen grootste deel van nieuwbouw

Tegels te lijmen in hal living eetplaats keuken gelijkvloers in 1 en dezelfde keramische zwarte tegelsoort, ruimtes lopen in elkaar over in een soort u-vorm: 56 vierkante meter, afmetingen tegel 60,20x60,20x1,00 vierkante centimeters. Ook te betegelen toilet + doucheruimte gelijkvloers in graniet zwart 4,7 vierkante meter, afmetingen tegel 61x30,50x1,00 Opmerkingen: Chape reeds egaal gelegd en alle tegels reeds aanwezig op de werf, geen andere materialen kleine voeg, donker passend met de tegel momenteel nog geen plinten rechthoekige opening laten tussen doucheruimte en hal voor scheidingsdorpels in de toekomst laagste punt in de woning is als de grote venster achteraan geopend is plannen kunnen opgestuurd worden per email


Tegelwerken Linter
zaterdag 22 september 2012

Vloertegels plaatsen

Ik zoek een tegelzetter die de vloeren in de keuken, berging en veranda voor zijn rekening wil nemen.


Tegelwerken Oplinter
Offertes aanvragen