Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Architectenbureau Leuven

Aanbouw kamer - Architect en vergunning - Leuven

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Aanbouw kamer

We willen bovenop een uitbouw nog een kamer bouwen. Momenteel is die kamer een bergruimte onder een schuin dak. We willen graag het dak optrekken en een beetje uitbouwen, bovenop een onderliggende uitbouw.


Architect Kessel-Lo

Offertes voor architectenbureau in Leuven aanvragen

Recente aanvragen uit regio Leuven

maandag 27 maart 2023

Plan opmaken voor stalling met berging // bouwbedrijven?

Zou een bestaande stal met berging willen uitbreiden/ veranderen. Dus afbraak bestaand gebouw + bouw van een stal met mogelijkheid tot berging ed. Aanvraag noodzakelijk.


Bouwtekening en ontwerp Sint-Joris-Winge
zondag 19 maart 2023

Aanbouw kamer

We willen bovenop een uitbouw nog een kamer bouwen. Momenteel is die kamer een bergruimte onder een schuin dak. We willen graag het dak optrekken en een beetje uitbouwen, bovenop een onderliggende uitbouw.


Bouwtekening en ontwerp Kessel-Lo
donderdag 02 maart 2023

Architect voor vergunning

Ik contacteer jullie voor een woning die zich in Tielt-Winge bevindt. We zijn ons nieuwe woning aan het renoveren en hebben de hulp en advies van een architect nodig. Ik ga hier een korte beschrijving geven van wat eigenlijk ons situatie is zodat jullie kunnen zien of jullie ons kunnen helpen. We gaan ons woning zelf renoveren, maar hebben een architect nodig voor de aanvraag van vergunningen. Dus voor alle duidelijkheid we zijn niet op zoek naar een renovatie-coördinatie bedrijf., want de renovatie gaan we zelf uitvoeren. Zouden jullie ons hiermee kunnen helpen? Zo ja kunnen we dringend een afspraak boeken? Zou uw mij ook kunnen informeren over jullie tarieven? Met vriendelijke groeten Asal Dizaj


Bouwtekening en ontwerp Sint-Joris-Winge
vrijdag 24 februari 2023

Omgevingsvergunning & haalbaarheidsstudie

Op zoek naar een architect of archtectenbureau die ons kan begeleiden voor aanvraag OMV, bouwen van een personenlift in bestaande zorgwinkel / wijzigen gevel / bestemmng/functie wijzigen van gebouw. (Helan Ziekenfonds); Opmaken plannen en vergunningen.


Bouwtekening en ontwerp Leuven
zondag 05 februari 2023

Architect voor renovatieproject

Goede architect in de omgeving van Veltem om de plannen van een te renoveren woning te ontwerpen. Het gaat om een rijhuis, met een kelder een gelijkvloers en twee verdiepingen en een tuin met achteraan een garage. Belangrijk: professioneel, vlotte en heldere communicatie, kennis en ervaring van ecologische aspecten en snel van start kunnen gaan


Bouwtekening en ontwerp Veltem-Beisem
woensdag 01 februari 2023

Regularisatie vergunning voor het dak

Ik wil het dak van een deel van mijn huis veranderen en hier heb ik nu vergunning voor nodig.


Bouwtekening en ontwerp Leuven
donderdag 26 januari 2023

Melding voor verwijdering draagmuur

Architect nodig voor het indienen van melding bij de gemeente voor het verwijderen van een draagmuur. Er zijn wel plannen aanwezig maar geen idee of ze goed zijn of niet. Eventueel ook berekeningen maken als het kan.


Bouwtekening en ontwerp Leuven
woensdag 23 november 2022

Aanpassen plan renovatie en indienen bouwvergunning

Huidige verbouwvergunning dient aangepast te worden van bestaand zadeldak naar vlak dak. Vorige architect op pensioen.


Bouwtekening en ontwerp Linden
donderdag 27 oktober 2022

Plannen en vergunningen

We hebben een woning van 1990. En we zijn op zoek naar een architect die de plannen kan uittekenen voor de renovatie en de uitbreiding van de woning. En die voor de nodige vergunningen voor de aanpassingen kan zorgen.


Bouwtekening en ontwerp Sint-Joris-Winge
zaterdag 03 september 2022

Inplantingsplan voorzien voor gemeente

Gemeente vraagt opmetingsplan bij verbouwen van garage prefab houtskeletbouw


Bouwtekening en ontwerp Rotselaar
vrijdag 10 juni 2022

Plannen en eventuele bouwvergunningen

Op zoek naar een architect gespecialiseerd in renovaties voor het maken van plannen voor een kleine uitbreiding van een houten aanbouw (ongeveer 30 cm) op breedste punt. + Isolatie achtergevel en eventueel aanvragen van bouwvergunning. Het gaat om een hel oud huis waarvan er geen plannen meer zijn. Dus moet er ook een plan gemaakt woorden van het huis zoals het er nu staat.


Bouwtekening en ontwerp Leuven
vrijdag 27 mei 2022

Plannen opmaken en vergunning aanvragen

Ik zoek een architect om een plan te tekenen en een vergunning aan te vragen voor een woonuitbreiding. Het gaat om het uitbreiden van de leefruimte naar de tuin toe.


Bouwtekening en ontwerp Kessel-Lo
dinsdag 17 mei 2022

Regularisatie van een duplex

We hebben een architect nodig voor het opsplitsen van een woning. We willen de bestaande aanbouw achter de woning verhuren. Hiervoor hebben we een regularisatie nodig voor 2 bussen.


Bouwtekening en ontwerp Wijgmaal (Vl-Br)
zondag 03 april 2022

Regularisatie uitbreiding keuken

In 2003 heb ik mijn keuken uitgebreid door een koertje te overdekken. De keuken was vroeger 4x2,5 en is nu 4x5. Graag had ik hiervoor een regularisatieaanvraag opgestart. Daarom ben ik op zoek naar een architect die hiervoor kan zorgen.


Bouwtekening en ontwerp Kessel-Lo
woensdag 30 maart 2022

Architect voor omgevingsvergunning

In een pand op de oude markt in Leuven zouden de 2 bovenste verdiepen ipv woning horeca moeten worden en hiervoor is een omgevingsvergunning nodig. Om een horecalift er ook nog bij in te zetten is de expertise van een architect nodig.


Bouwtekening en ontwerp Leuven
Offertes aanvragen