Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Dakwerken Ieper

Vervangen onderdak + dak - Dakwerken - Ieper

Erkend Vakwerk

Snel en eenvoudig aanvragen ✔
Meerdere offertes vergelijken ✔
100% gratis en vrijblijvend ✔
Erkende vakmannen ✔

Vervangen onderdak + dak

Het onderdak bevat asbest en moet vervangen worden. Er liggen 5 zonnepanelen op het dak. Die moeten natuurlijk teruggeplaatst worden.


Dakdekker Geluwe

Gratis offertes aanvragen voor dakwerken in Ieper

Recente aanvragen uit Ieper

woensdag 13 september 2023

Gat dichten in lood of nieuw lood schoorsteen + 3 lagen basksteen afbreken van schoorsteen.

Schoorsteen van ons huis heeft deels nieuw lood nodig (op de hoek zit er een gat) en de bovenste 3 baksteen lagen moeten afgenomen worden aangezien de baksteen in slechte staat is.


Dakdekken en dakherstelling Brielen
vrijdag 07 juli 2023

Bestemmingswijziging ruimte/ woning

Uitbreiden van een dakterras op een bijgekocht gebouw, dit bijgekocht gebouw is voorlopig een niet-residentiele ruimte waar we ev. vakantiewoning willen van maken.


Bouwtekening en ontwerp Brielen
zondag 18 juni 2023

Dakkapel plaatsen of vervangen

Dak optrekken prijs offerte Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dakramen / dakkapel plaatsen Van welk materiaal moet de dakkapel gemaakt zijn?: Kunststof, Hout Wat wil je laten plaatsen?: Dakkapel Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakherstelling Geluwe
zondag 14 mei 2023

Nieuw hellend dak leggen

nieuwe goten + oude dak vervangen een de asbest onderdak verwijderen Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wat voor nieuw dak wil je laten plaatsen?: Nieuw hellend dak Wil je ook offertes ontvangen voor een asbestinventarisatie?: Nee Asbest: wat is de huidige situatie?: Bestaand dak met asbest Wil je een volledig nieuw dak laten plaatsen of je dak renoveren?: Nieuw dak plaatsen Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Nieuw dak / dak renoveren Wat is de oppervlakte (m2) van het nieuwe dak?: 75 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakherstelling Bikschote
vrijdag 24 maart 2023

Plat dak repareren

De lage bethun moet vernieuwd worden Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Dak herstellen / repareren Om wat voor herstellingswerkzaamheden gaat het?: Plat dak herstellen Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakherstelling Geluwe
dinsdag 21 maart 2023

Dakgoot herstellen of vervangen

Ik maakte een video ivm de problemen aan onze dakgoot. We willen dit graag oplossen, want de dakgoot lekt alsof er geen dakgoot is.


Dakloodgieterij Brielen
maandag 20 maart 2023

Hellend dak renoveren of isoleren vanaf buitenkant

ik help bij afnemen van de bestaande dak platen en laat ze ophalen nieuwe platen kleur 7016 dak is ongeveer 10lengte op 6meter breedte ruim gemeten Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Wil je ook offertes ontvangen voor een asbestinventarisatie?: Nee Asbest: wat is de huidige situatie?: Bestaand dak met asbest Wil je een volledig nieuw dak laten plaatsen of je dak renoveren?: Dak renoveren Wat moet er aan je dak gedaan worden?: Nieuw dak / dak renoveren Wat is de oppervlakte (m2) van het schuine dak?: 60 Welke dakbedekking overweeg je voor het schuine dak?: Stalen dakplaten of dakpanplaten Om wat voor type dak gaat het?: Hellend dak Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Dakdekken en dakherstelling Brielen
zaterdag 18 februari 2023

Hellend dak repareren

We zijn op zoek naar een vakman voor het nazicht, onderhoud en herstel van ons hellend dak.


Dakdekken en dakherstelling Geluwe
zondag 05 februari 2023

Dakkapel plaatsen of vervangen

Graag laat ik een dakkapel plaatsen.


Dakdekken en dakherstelling Brielen
dinsdag 31 januari 2023

Dakwerken

Voorste deel dak schuin bestaand & achterste deel plat dak vernieuwen.


Dakdekken en dakherstelling Vlamertinge
zondag 08 januari 2023

Garage over lengte van de woning plaatsen

Ik wens over de lengte van onze woning een garage te plaatsen. Onze woning is 9 meter breed op die zijde, en de garage kan 3,5 à 4 meter zijn. In de bestaande gevel zit nu een buitendeur, die we wensen te recupereren als een tweede toegang tot de garage vanuit de tuin. We denken aan houtskelet in grenen afwerking, gezien onze woning ook grenen accenten heeft. Het dak is plat.


Aan-, uit en opbouw Geluwe
vrijdag 09 december 2022

Verschillende renovatie-/ verbouwingswerken

Vervangen dakstructuur en vergroten raamopening, dichtmaken bestaande trapgat en plaatsen nieuwe trapopening en houten trap.


Verbouwing Geluwe
maandag 14 november 2022

Vervangen onderdak + dak

Het onderdak bevat asbest en moet vervangen worden. Er liggen 5 zonnepanelen op het dak. Die moeten natuurlijk teruggeplaatst worden.


Dakdekken en dakherstelling Geluwe
maandag 11 april 2022

Hellend dak repareren

Tijdens de storm die in februari plaatsvond is een stuk dakgootbekleding in Rockpanel naar beneden gekomen. Eveneens zijn twee leien losgekomen en in de lager gelegen dakgoot terechtgekomen. Afmetingen rockpanel +/- 2m70 op 30cm, hoogte dakgoten: 7m en 8,5m.


Dakdekken en dakherstelling Geluwe
vrijdag 25 februari 2022

Velux dakraam plaatsen

Plaatsing van: 1) velux dakraam 1m² + zonnewering 2) VELUX 3in1 | Drie dakvensters in één frame: 188 x118cm


Kozijnen, deuren en ramen Ieper
Offertes aanvragen