Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Keuken op maat met hout

Keuken plaatsen - Oostende

Keuken plaatsen - Oostende

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Keuken plaatsen in Oostende?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bredene, De Haan, Eernegem, Gistel, Klemskerke, Leffinge, Lombardsijde, Middelkerke, Oudenburg, Roksem, Snaaskerke, Stene, Vlissegem, Zandvoorde (Oostende) of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken plaatsen in Oostende aanvragen

Recente opdrachten uit Oostende

donderdag 30 juli 2020

Wegwerken geluidsoverlast keuken

Ik ben op zoek naar een bedrijf die volgende werken zou kunnen uitvoeren aan mijn woning. Aanpassing van de dampkap afvoer: aanbrengen geluidsisolatie, plaatsen geluidsdemper, plaatsen geluidsisolatie achter de dampkap. Alsook het wegwerken van eventuele geluidslekken op de scheidingsmuur met mijn buren. Werken uit te voeren naar aanleiding van een gerechtelijke uitspraak. Verder zou er nog een verslag nodig zijn van de toestand voor en na de werken.


Keukenmontage en -renovatie Oostende
dinsdag 12 mei 2020

Aanpassingswerken sanitair en elektriciteit voor nieuwe keuken

Leidingen toevoer en afvoer water verplaatsen. Huidige spoelbak word door opstelling nieuwe keuken die aangekocht is een inductie kookplaat. huidige inductie word door opstelling nieuwe keuken een spoelbak. Stekker van aansluiting oven en inductie verplaatsen. Stopcontact plaatsen voor nieuwe dampkap. Ook word er in de nieuwe keuken en vaatwasser geplaatst. Huis is van 1994.


Keukenmontage en -renovatie Bredene
zaterdag 02 maart 2019

Keukenkasten en dampkap uitbreken

Uitbreken van kasten en ingebouwde dampkap.


Keukenmontage en -renovatie Snaaskerke
woensdag 16 januari 2019

Keuken afbreken en nieuwe keuken plaatsen

De huidige keuken is aan vervanging toe, deze zou afgebroken moeten worden en een nieuwe geplaatst worden. Gasaansluiting, wateraansluiting zijn aanwezig. Is een beperkte ruimte, rechtover de keuken is er een berging en toilet die zich onder de trap bevindt. Deze zou eventueel ook een opfrisbeurt nodig hebben. Kleine keuken van 3 meter lang op 1,5 meter breed.


Keukenmontage en -renovatie Oostende
vrijdag 21 september 2018

Spatwand plaatsen in keuken

Ik wens een spatwand te plaatsen achter mijn fornuis.


Keukenmontage en -renovatie Oostende
zondag 28 januari 2018

Keukenblad vervangen in L-vorm

Keukenblad : L vorm : ongeveer 2,66 meter (met uitsnijding en plaatsing van keramische kookplaat en uitsnijding en plaatsing van kraan en spoelbak) en ongeveer 1,20 meter.


Keukenmontage en -renovatie Oostende
donderdag 10 augustus 2017

Keuken renoveren

We willen graag een nieuw werkblad op ons kookeiland en zijn erg geïnteresseerd in beton. Ons kookeiland is 300 op 130 cm. Bewerkingen: • uitsparing voor spoelbak (vlakbouw, denk ik) van 54 op 41 cm en een kraangat • uitsparing voor ons SMEG gasfornuis/oven van 90 op 60 cm • uitsparing van 53 op 30 cm op een hoek (zuil) We willen graag een werkblad van minimum 5cm dik. Alle zijden van het kookeiland zijn zichtbaar. Ongeveer 25 vierkante meter.


Keukenmontage en -renovatie Eernegem
vrijdag 14 juli 2017

Dekton werkblad en dubbele wasbak plaatsen

Bestaande keuken: Dekton werkblad plaatsen. Momenteel is het een houten werkblad - is niet beschadigd maar wij vinden het niet naar onze zin - pas nu woning aangekocht - sleutel op 1 oktober. Kan dekton boven huidige werkblad worden geplaatst met uitzicht verdikking vooraan zodat je ook de voorkant van huidig werkblad niet ziet gezien de goede toestand van huidig werkblad. Dubbele wasbak met kraan plaatsen. Uitvoering na 1 oktober.


Keukenmontage en -renovatie Gistel
dinsdag 14 februari 2017

Keukenrenovatie van keukendeurtjes en tablet vervangen

Keukendeurtjes en tablet vervangen. Hangkast van 5 deurtjes en beneden 4 deurtjes en 3 laden.Kleur : wit met verticale lijn erin.


Keukenmontage en -renovatie Oostende
donderdag 15 oktober 2015

Maken van functionele keuken

De ruimte is halfopen, linker kant volledige muur en rechter kant halfhoge muur (+-120cm hoog). In de zijkant komt een deur naar de berging. Andere zijkant is open naar de eetplaats toe. Graag funtionele keuken zonder veel snufjes maar vooral praktisch zonder veel ruimteverlies. Toestellen minimum: frigo (eventueel klein vriesvak), elekt. Kookplaat, oven, gootsteen


Keukenmontage en -renovatie Middelkerke
zondag 11 oktober 2015

Werkblad in beton voor keuken

Ik heb al een keuken besteld, maar zoek nog een werkblad in beton. Schets in bijlage


Keukenmontage en -renovatie Oostende
zaterdag 21 maart 2015

Plaatsen van werkblad

De keuken hebben we al, we willen een Dekton werkblad van 1m30 bij 2m40 laten installeren met daarin 2 spoelbakken. Het gasfornuis en de kraan om erin te verwerken hebben we al.


Keukenmontage en -renovatie Oostende
zondag 14 december 2014

Keuken te plaatsen

Ik wil graag een keuken in een studio plaatsen.Het gaat om een open keuken.maken van kasten alsook levering van toestellen. Ongeveer 3 op 3,5m.


Keukenmontage en -renovatie Middelkerke
dinsdag 14 oktober 2014

Keuken te installeren

Keuken die moet geïnstalleerd worden. Mag ik om prijs te vragen. Foto is beschikbaar.Materiaal is aanwezig enkel het in elkaar steken van de keuken. Ook aansluiten van water en elektriciteit


Keukenmontage en -renovatie Oudenburg
zondag 10 februari 2013

Badkamer- en keukenplaatser

Ik wil een eigen badkamer en keuken kunnen samenstellen met toestellen/meubels/tegels uit Brico en Ikea. Welke erkende loodgieter/klusjesman is hiertoe bereid?


Keukenmontage en -renovatie Zandvoorde (Oostende)
maandag 21 februari 2011

in de keuken van ons pas aangekocht appartement staat slechts 1 afwasbak. graag hadden wij er twee gehad. er is plaats, maar er moet daarom 1 lade verwijderd worden. kan dat door een schrijnwerker gebeuren of door een loodgieter?


Keukenmontage en -renovatie Oostende
vrijdag 31 juli 2009

Keukenmeubel = Ik heb het plan getekend van een kookeiland, dat tegen een muur zou komen, dus aan 3 kanten bereikbaar, er is een kolom voorzien tot aan het plafond, waarin frigo,microwave en wasmachine geplaatst worden. Daartegen zou de dampkap komen. Ik voorzie grote laden in hout afgewerkt en een werkblad in inox (of andere). Alles sober maar mooi afgewerkt. De afmetingen van het eiland = 120 x 120 + kolom tegen de muur 0,60 x 120.


Keukenmontage en -renovatie Oostende
zaterdag 15 december 2007

plaatsen van vaatwasmachiene op de plaats van de oven onder het gasvuur.een nieuwe dampkap,een inbouwoven naast de friego plus een nieuwe frigo


Keukenmontage en -renovatie Bredene
zondag 15 februari 2004

een keuken van 4,70 op 2m dus een muur van 4,70m om val te bouwen, er moet een dubbele gootsteen, een dampkap, een fornuis, een vaatwas, een frigo(in hoek) en plaats voor een microgolf voorzien worden. Liefst in licht grenen


Keukenmontage en -renovatie Oostende

Keuken plaatsen in jouw regio

Offertes aanvragen