Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Keuken op maat met hout

Keuken - Beveren-Waas

Keuken - Beveren-Waas

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Keuken in Beveren-Waas?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in De Klinge, Haasdonk, Kallo (Beveren-Waas), Kallo (Kieldrecht), Kieldrecht (Beveren), Meerdonk, Melsele, Sint-Gillis-Waas, Verrebroek, Vrasene of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken in Beveren-Waas aanvragen

Recente opdrachten uit Beveren-Waas

woensdag 02 september 2020

Nieuw keukeneiland plaatsen

Keukenblok, bestaande uit gootsteen met onder- en bovenkast, kastenblok met oven, elektrisch vuur en dampkap, onder- en bovenkast met 2 deuren. Deze dient te worden uitgebroken en vervangen door een nieuw model in sober, klassieke stijl. Materiaal en indeling te bespreken met de vakman.


Keukenmontage en -renovatie
maandag 12 augustus 2019

Spatwand in dekton te plaatsen

Reeds 2 jaar hebben we een dekton werkblad. Nu zijn we op zoek naar een spatwand in hetzelfde materiaal. Het betreft de volledige lengte van het keukenblok.


Keukenmontage en -renovatie
maandag 29 juli 2019

Bulthaup keuken herstellen

Ik wil graag mijn Bulthaup keuken laten herstellen, sommige schuiven en kasten gaan niet meer goed open en toe. De kraan lekt achteraan en er komt al een blaas op het achterpaneel.


Keukenmontage en -renovatie
Offertes aanvragen