Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Keuken op maat met hout

Keuken - Oostende

Keuken - Oostende

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Keuken in Oostende?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bredene, De Haan, Eernegem, Gistel, Klemskerke, Leffinge, Lombardsijde, Middelkerke, Oudenburg, Roksem, Snaaskerke, Stene, Vlissegem, Zandvoorde (Oostende) of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken in Oostende aanvragen

Recente opdrachten uit Oostende

donderdag 30 juli 2020

Wegwerken geluidsoverlast keuken

Ik ben op zoek naar een bedrijf die volgende werken zou kunnen uitvoeren aan mijn woning. Aanpassing van de dampkap afvoer: aanbrengen geluidsisolatie, plaatsen geluidsdemper, plaatsen geluidsisolatie achter de dampkap. Alsook het wegwerken van eventuele geluidslekken op de scheidingsmuur met mijn buren. Werken uit te voeren naar aanleiding van een gerechtelijke uitspraak. Verder zou er nog een verslag nodig zijn van de toestand voor en na de werken.


Keukenmontage en -renovatie
dinsdag 12 mei 2020

Aanpassingswerken sanitair en elektriciteit voor nieuwe keuken

Leidingen toevoer en afvoer water verplaatsen. Huidige spoelbak word door opstelling nieuwe keuken die aangekocht is een inductie kookplaat. huidige inductie word door opstelling nieuwe keuken een spoelbak. Stekker van aansluiting oven en inductie verplaatsen. Stopcontact plaatsen voor nieuwe dampkap. Ook word er in de nieuwe keuken en vaatwasser geplaatst. Huis is van 1994.


Keukenmontage en -renovatie
Offertes aanvragen