Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Deuren installeren

Deuren

Deuren

Plannen om je deuren onder handen te nemen? Of wil je rustig wat prijzen vergelijken? Ontdek de mogelijkheden op deze pagina

Deuren, wat moet ik weten?

Een deur koop je meestal niet alleen. Je plant de aankoop samen met die van de ramen, want net als het raam is de voordeur een belangrijk onderdeel van het uitzicht van jouw woning. Bovendien is een deur een sluitstuk van je isolatie. Een goede deur zorgt ervoor dat je geen koudebruggen hebt in jouw gevel.

Ben je op zoek naar een professional die je helpt of wil je rustig prijzen te vergelijken? Vraag dan snel jouw gratis offertes aan.

De verschillende materialen voor deuren

Meestal kies je voor ramen en deuren hetzelfde materiaal. Hieronder vind je meer info. Wil je een uitgebreide lijst met meer uitleg bij alle materialen? Dan kan je deze pagina bekijken.

Pvc

Pvc is eenvoudig te plaatsen, onderhoudsvriendelijk en niet duur. Nadeel is de stevigheid van de kunststof, maar dankzij metalen verstevigingen is dit op te lossen.

Hout

Een houten deur blijft een tijdloze keuze. Bovendien is het uitzicht gemakkelijk aan te passen door een nieuwe verfkleur te kiezen. Onderhoud is een afknapper bij hout. Oliën, beits aanbrengen of verver kost allemaal tijd en geld.

Aluminium

Aluminium is een sterk en stabiel materiaal. Dat heeft gevolgen voor de prijs: aluminium is misschien wel het duurste materiaal bij buitenschrijnwerken.

Staal

Net als aluminium is staal een sterk materiaal. Voor deuren wordt het zelden gebruikt omdat het extreem zwaar en duur is.

Offertes aanvragen?

Branddeur plaatsen?

Brandwerende deuren helpen de brandveiligheid van je pand vergroten. Ze doven het vuur niet en houden het niet eeuwig tegen, maar ze zijn wel gedeeltelijk bestand tegen het vuur. Dankzij de grote brandweerbaarheid vertragen ze de opmars van het vuur. Zo is er meer kans om veilig te vluchten. Branddeuren moet je met grote zorg plaatsen. Vanuit de Belgische en de Europese Overheid gelden strenge voorschriften, dus doe je best beroep op een professionele vakman voor de installatie.

Zalig om mee samen te werken. Je krijgt meteen een viertal vakmensen uit de buurt, wat handig was voor mij omdat ik verhuis naar een plaats waar ik niemand ken. "Op den vreemden" is Casius een superhandige tool.

Mario Dobbelaere

Recente opdrachten

zondag 27 september 2020

Omkasting maken en laminaat leggen

maken van omkasting rond tellers, kast maken in deuropening, 60 m2 laminaat leggen


Timmerwerken
zaterdag 26 september 2020

Deuren vervangen

Voordeur appartement vervangen (slot behouden); deur van slaapkamer en toilet vervangen. Deuren hebben witte/beige kleur; er is een deuk ingekomen door contact met zwaar object.


Kozijnen, deuren en ramen
vrijdag 25 september 2020

Renoveren bestaande aanbouw

Ons huis is in zeer goede staat maar de aanbouw achteraan dient dus vervanging. dit willen we graag doen onder de vorm van een houten constructie ( zie bijgevoegde tekening) Daar we het dak in latere fase willen benutten voor zonnepanelen. Het is een rijhuis met bestaande muren aan de zijkant. Dak schuin aflopend met dakpannen en aan de achterkant een raam van 300 br op 2.20h en deur van 1 br op 220 hoog naar buiten draaiend omwille van rolstoel. Afwerking binnen met houten vloer. Afmeting oppervlakte 520 breedte van huis op 4 meter diepte.


Renovatie
Offertes vergelijken