Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Deuren installeren

Deuren

Deuren

Plannen om je deuren onder handen te nemen? Of wil je rustig wat prijzen vergelijken? Ontdek de mogelijkheden op deze pagina

Deuren, wat moet ik weten?

Een deur koop je meestal niet alleen. Je plant de aankoop samen met die van de ramen, want net als het raam is de voordeur een belangrijk onderdeel van het uitzicht van jouw woning. Bovendien is een deur een sluitstuk van je isolatie. Een goede deur zorgt ervoor dat je geen koudebruggen hebt in jouw gevel.

Ben je op zoek naar een professional die je helpt of wil je rustig prijzen te vergelijken? Vraag dan snel jouw gratis offertes aan.

De verschillende materialen voor deuren

Meestal kies je voor ramen en deuren hetzelfde materiaal. Hieronder vind je meer info. Wil je een uitgebreide lijst met meer uitleg bij alle materialen? Dan kan je deze pagina bekijken.

Pvc

Pvc is eenvoudig te plaatsen, onderhoudsvriendelijk en niet duur. Nadeel is de stevigheid van de kunststof, maar dankzij metalen verstevigingen is dit op te lossen.

Hout

Een houten deur blijft een tijdloze keuze. Bovendien is het uitzicht gemakkelijk aan te passen door een nieuwe verfkleur te kiezen. Onderhoud is een afknapper bij hout. Oliën, beits aanbrengen of verver kost allemaal tijd en geld.

Aluminium

Aluminium is een sterk en stabiel materiaal. Dat heeft gevolgen voor de prijs: aluminium is misschien wel het duurste materiaal bij buitenschrijnwerken.

Staal

Net als aluminium is staal een sterk materiaal. Voor deuren wordt het zelden gebruikt omdat het extreem zwaar en duur is.

Offertes aanvragen?

Branddeur plaatsen?

Brandwerende deuren helpen de brandveiligheid van je pand vergroten. Ze doven het vuur niet en houden het niet eeuwig tegen, maar ze zijn wel gedeeltelijk bestand tegen het vuur. Dankzij de grote brandweerbaarheid vertragen ze de opmars van het vuur. Zo is er meer kans om veilig te vluchten. Branddeuren moet je met grote zorg plaatsen. Vanuit de Belgische en de Europese Overheid gelden strenge voorschriften, dus doe je best beroep op een professionele vakman voor de installatie.

Zalig om mee samen te werken. Je krijgt meteen een viertal vakmensen uit de buurt, wat handig was voor mij omdat ik verhuis naar een plaats waar ik niemand ken. "Op den vreemden" is Casius een superhandige tool.

Mario Dobbelaere

Recente opdrachten

dinsdag 19 januari 2021

Brandwerende deur plaatsen

Ik moet een nieuwe branddeur laten plaatsen de oude zit er nog in. In een appartement in mijn inkom


Kozijnen, deuren en ramen
maandag 18 januari 2021

Brandwerende deuren plaatsen

Wij hebben een heleboel huisbazen die interesse hebben om branddeuren te plaatsen. Het zou gaan over een 2000 studentenkoten


Kozijnen, deuren en ramen
zondag 17 januari 2021

Bergzolder optrekken en ruimte maken voor meerdere kamers

Bestaande bergzolder optrekken in de hoogte en de breedte zodat het zolder oppervlak vergroot van 15 naar 35 m². Doel is om hier 2 slaapkamers van de maken. Hierbij ook een nieuwe trap plaatsen tussen 1ste verdiep en nieuwe kamers op het 2de verdiep. Eveneens moet de bestaande trap van gelijkvloers naar 1ste vernieuwd worden. De ruimbouw alsook het nieuwe pannendak willen we professioneel laten uitvoeren. De binnenafwerking voeren we zelf uit.


Bouwtekening en ontwerp
Offertes aanvragen