Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
totaalrenovaties

Verbouwing en renovatie

Verbouwing en renovatie

Casius bezorgt je alles wat je nodig hebt om succesvol te verbouwen.
Dit van handige tips & tricks tot offertes van vakmannen uit de buurt.

Asbest verwijderen in dak

Asbest verwijderen

Schadelijke asbest in of rond de woning? Een professionele vakman helpt die te verwijderen.

totaalrenovaties

Totaalrenovatie

Wil je een oude woning omvormen tot een droomhuis? Ontdek de mogelijkheden.

Grond en afbraakwerken

Afbraakwerken

Kleine of grote afbraakwerken? Kies voor een vakman die efficiënt en vakkundig te werk gaat.

Vochtprobleem in muur oplossen

Vochtbestrijding

Geen enkele muur is dezelfde, dus vereisen vochtproblemen oplossingen op maat. Lees hier meer over de verschillende methodes.

Waterschade in muur behandelen

Waterschade

is je plafond of jouw muren beschadigd na waterinfiltratie? Ontdek hier hoe je het kan herstellen.

appartement vernieuwen

Appartement renoveren

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen voor de verbouwing van je appartement?

Betonboring

Betonboringen

De verschillende technieken, richtprijzen en vrijblijvende offertes voor een of meerdere betonboringen vind je hier.

Totaalrenovatie

Offertes aanvragen

Liever meteen een aantal prijsoffertes van gescreende vakmannen uit jouw buurt? Vul het formulier in en wij brengen we je in contact!

Erkend vakwerk

Ben jij een vakman?

Vakman in de bouwsector? Neem een kijkje op onze vakmanpagina's en ontdek onze verschillende diensten die jouw rendement kunnen verhogen!

Recent ontvangen bouw- en verbouwopdrachten

zondag 16 januari 2022

Trap verplaaatsen

De trap in het midden van het gebouw loop vertikaal 90 graden naar omhoog. Wij willen nu een nieuwe schuine trap 45 graden. Vanuit het eerste verdiep willen we ook een trap naar het tweede verdiep. Onze voorkeur gaat uit naar beton. Maar moet eventjes naar gekeken worden voor andere opties indien nodig.


Renovatie Halle
zaterdag 15 januari 2022

Renovatie met aanbouw

renovatie met aanbouw: Bestaand huis wordt gerenoveerd en we hadden graag een aanbouw (keuken en living) met schuin dak van 6 op 8meter.


Renovatie Westende
zaterdag 15 januari 2022

1 deurgat maken niet-draagmuur, 1 deurgat dichten en afpleisteren, 1 deurgat pleisteren

Ik wens een nieuw deurgat (1)van de hall naar de keuken en een ander deurgat (2) te dichten van de hall naar de living . Dit alles proper afgewerkt. Een ander deurgat (3) dient afgewerkt te worden met houten omkadering, (doorgang living naar keuken, daar heeft een deur gezeten, deze wensen wij niet meer te installeren maar wel de doorgang open te houden dus). is in Halfopen bebouwing.


Renovatie De Haan
zondag 09 januari 2022

Renoveren woonkamervloer en verwarming

ik wil mijn huidige tegelvloer in de woonkamer van ongeveer 40 m2 uit laten breken. Ik heb nu convectorputten die ik wil laten verwijderen en in plaats daarvan vloerverwarming laten aanleggen Ik twijfel nog tussen een nieuwe vloer met laminaat of een tegelvloer met laminaatoutlook. Wij hadden graag een iemand die deze werken op zich kan nemen.


Renovatie Herk-de-Stad
vrijdag 07 januari 2022

Plan opmaken voor bijbouw

Wij zij op zoek naar architect voor de plannen van een bijbouw die ons de nodige vergunningen kan bezorgen.


Renovatie Schoonaarde
woensdag 05 januari 2022

Schouw afbreken

Ik zoek een aannemer om onze schouw boven het dak af te breken, de haardcassette te verwijderen en de in de bakstenen schouw onder het plafond een gat te maken.


Renovatie Mechelen
woensdag 05 januari 2022

Renoveren van de gevel en kelder

Achtergevel 45m² Isoleren, crepi plaatsen en 2 ramen vervangen. Afvoerbuizen van badkamer lopen op achtergevel naar buiten en wil ze laten inwerken in de crepi en eerst vervangen door polyethyleen voor de sterkte. In de kelder 3 openingen toemaken en ventilatiesysteem installeren voor constante temperatuur. Plafond kelder isoleren in functie van het isoleren van de gelijkvloerse vloer.


Renovatie Wilrijk
woensdag 05 januari 2022

Uitvoeren van totaalrenovatie

Wij kochten een huis die we willen renoveren. Open bebouwing met schuur. Ter plekke bekijken wat er mogelijk is. Plannen beschikbaar.


Renovatie Aalter
woensdag 29 december 2021

Herenhuis renoveren

Ik zoek een vakman voor verschillende renovatiewerken in een oud herenhuis. Zo moet men de ramen van de veranda vernieuwen, een plat dak met lichtstraat plaatsen. In de keuken moet een gietvloer komen. Hiernaast moet men ook de zolder extra isoleren, de elektriciteit conform maken en een ruimte omvormen tot badkamer met toilet en douche.


Renovatie Vorst
dinsdag 28 december 2021

Vloer + plamuur herstellen na fouten aannemer

We hebben werken laten uitvoeren door een schilder, vloer laten leggen, plinten laten plaatsen en alles laten plamuren. Nu die vloer is helemaal fout gelegd, dus die moeten opnieuw gedaan worden. Ook plamuur moet herstelt worden.


Renovatie Lokeren
dinsdag 28 december 2021

Scheuren en barsten in plafond en muren herstellen

Ik zoek een vakman voor een herstelling van een grote scheur en barsten in plafonds/muur te wijten aan trillingen door werken in de straat.


Renovatie Marke (Kortrijk)
zaterdag 25 december 2021

Fundering woning plaatsen

We zijn bezig met graafwerk in onze woning. Er is geen fundering aanwezig. Deze zou dus nu geplaatst moeten worden. De woning is van de jaren 60. Het zou gaan over ongeveer 82m².


Renovatie Zelzate
zaterdag 25 december 2021

Afbraak kleine oude keuken

Op zoek naar stielman voor afbraak van kleine keuken, verwijderen tegels, verleggen sanitair en elektro , stuk herbezetten en nieuwe laminaatvloer. De nieuwe keuken werd reeds besteld. De ruimte dient dus leeg te zijn en herbepleisterd.


Renovatie Blankenberge
vrijdag 24 december 2021

Fundering huis plaatsen

Het huis dat ik reeds aan het renoveren ben heeft gedeeltelijk geen fundering. We zouden van binnenuit de vloer kunnen verwijderen, om zo deel per deel de voorgevel te voorzien van een fundering. Ongeveer 5x5m


Renovatie Rillaar
maandag 20 december 2021

Betonrot herstellen bij 6 appartementen

Betonrot herstellen van appartementsgebouw (6 appartementen). Aantal boorden van terrassen brokkelt af. Ook brokken onderaan gebouw aan inrit naar de lager gelegen garages achteraan.


Renovatie Middelkerke
donderdag 16 december 2021

Verschillende herstelwerken door waterschade

Eiken parket beschadigd door waterlek. Het lek zelf werd ondertussen door de loodgieter opgelost. Gevolgschade is wel groot: Badkamertegels komen los en een nieuw deurkassement zal ook moten worden voorzien.


Renovatie Gent
woensdag 15 december 2021

Parketvloer en muur renoveren na waterschade

Een vakman nodig voor kan maken voor herstellen parket en muur van 2 kamers en de keuken. Parket ligt op groene matten op zavel. Dringend oplossing nodig.


Renovatie Borgloon
dinsdag 14 december 2021

Draagmuur verwijderen en poutrel plaatsen

De living bestaat momenteel uit 2 aparte kamers, bedoeling is om één grotere leefruimte te maken. Draagmuur weghalen en vervangen door een steunbalk, poutrel.


Renovatie Zwijnaarde
dinsdag 14 december 2021

Herstellingswerken na waterschade

Door waterinfiltratie is het plafond gedeeltelijk beschadigd; het stucwerk (op plafonneerlatten) is gedeeltelijk weg. Doordat het plafond afgewerkt is met glasvezelbehang is de aangerichte schade pas laat ontdekt. Ze werd veroorzaakt door geleidelijke infiltratie via het dak. Gistteren is een dakwerker inspectie komen doen. De gevolgschade zal hij echter niet kunnen herstellen. Daarvoor zoeken wij dus nog een vakman/vrouw. De werken zouden dus moeten uitgevoerd worden nadat de oorzaak werd hersteld en het plafond is uitgedroogd. Wij hebben voor de verzekering een offerte nodig, wat de herstelling van de gevolgschade betreft.


Renovatie Gent
maandag 13 december 2021

Huis renoveren

renovatie woonhuis , ramen living en keuken , ramen slaapkamers. Het oudste gedeelte daar zit nog enkelglas in. Er is dan ook het het dak dat gerenoveerd moet worden. Het moet ook energiezuiniger gemaakt worden Huis met 3 slpk en 2 badkamers


Renovatie Neeroeteren
woensdag 08 december 2021

Vochtprobleem oplossen en herstellingswerken uitvoeren

De schimmel vorming bevind zich op de muur aan de tuinzijde in de hoek, onder raamtablet achter radiator, en voornamelijk op het verticale stuk muur vlakbij de hoek met de tuinzijden over de bijna volledige hoogte van de muur, max 1m breed. Niet echt duidelijk of het (enkel) opstijgend vocht is, het probleem lijkt zelfs iets minder beneden naar de plint toe.Er is een kruipkelder waar regelmatig water in komt te staan na regen of grondwater stijging, deze pompen we dan weg met een dompelpomp, wat nog manueel gebeurt, we zoeken automatisatie via dompelpomp met waterniveau meting (geen vlotter). Mogelijks is er opstijgend vocht vanuit deze kruipruimte. De buitenmuur aan tuinzijde heeft vermoedelijke voegen die niet overal meer voldoende waterdicht of waterafstotend zijn. De plekken met schimmelvorming zijn ondertussen reeds een tiental keer behandeld met antischimmel product van HG (bevat javel) maar na enkele dagen staat er weer fris wit haar op de muur. Er is een professionele aanpak nodig om enerzijds de schimmel te verwijderen (met ook bezetting hernieuwen, schilderen etc) maar ook het vochtprobleem ten gronde te diagnosticeren en aan te pakken.


Renovatie Ekeren (Antwerpen)
Offertes aanvragen