Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Vloer leggen parket tegels

Vloer leggen - Oostende

Vloer leggen - Oostende

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Vloer leggen in Oostende?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerders uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bredene, De Haan, Eernegem, Gistel, Klemskerke, Leffinge, Lombardsijde, Middelkerke, Oudenburg, Roksem, Snaaskerke, Stene, Vlissegem, Zandvoorde (Oostende) of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerlegger.

Offertes voor vloer leggen in Oostende aanvragen

Recente aanvragen uit Oostende

donderdag 01 juli 2021

Waterschade parket herstellen

De verzekering vraagt een bestek op van de waterschade aan mijn parket op zondag 27 juni 2021. De parket moet hersteld worden.


Vloerwerken Oostende
maandag 23 november 2020

Vloer egaliseren

Ik zoek iemand die mijn vloer kan egaliseren. Het zou gaan om een 50m². Ik heb een huis gekocht en een deel is in osb-platen en de andere in oude vloer. Hier zit echter een hoogteverschil op, ik zou dit willen wegwerken voor er een nieuwe vloer op komt.


Vloerwerken Oostende
donderdag 05 november 2020

Vloer chappen nieuwbouw

Vloeder gezocht voor het chappen van een woning. Dit zou gaan over een isolatie Chappe. De totaaloppervlakte die aangelegd moet worden is 160 vierkante meter.


Vloerwerken Eernegem
dinsdag 15 september 2020

Restaureren parket

Het betreft een living in een appartement in Oostende. Op het 2e verdiep. Makkelijk bereikbaar en parkeerplaats. De oppervlakte is 4 meter op 6.80m


Vloerwerken Oostende
maandag 14 september 2020

Egaliseren van chape

Zoek een stielman die een chape kan egaliseren. Op die chape waren vroeger tegels gelijmd met tegellijm op cementbasis. De tegels zijn verwijderd maar op 95% van het oppervlak is de lijm nog aanwezig (zit behoorlijk vast). Egalisatielaag (zo dun mogelijk) schat ik op 3 tot 5mm. Betreft 1 grote ruimte van ongeveer 35m² en een aansluitende hal van 2m². Het betreft een appartement op de 5de verd, straatzijde Kleine lift - 3 prs/300kg- aanwezig


Vloerwerken Oostende
maandag 14 september 2020

Tapis plein vervangen

We hebben momenteel een herenhuis met tapis plein. In geval dat er zich een grote vlek op het tapis plein bevindt, is dit stuk makkelijk vervangbaar? Een tweede optie is heel de tapis plein laten weghalen en vervangen door een goedkoop gebruiksvriendelijk alternatief. Wat raden jullie hiervoor aan. De tapis plein in kwestie loopt over de trap van het gelijksvloers tot de tweede verdieping. (2 verdiepingentrap + gang en dan 2 volledige kamers van +/- 20m² die met de tapis plein bedekt zijn).


Vloerwerken Oostende
vrijdag 21 augustus 2020

Parket herstellen

Gans mijn appartement met 120 m² bruto oppervlakte muren inbegrepen, is met parket in eik bekleed behalve de behalve de badkamer en de WC. In de overloop / bureel, gelegen tussen de living / keuken en de 2 slaapkamers. Het parket is geolied met Woodboy Hardwax Parquet Oil. Het parket op de overloop is gedeeltelijk losgekomen en is wat opgeblazen. Tijdens de hittegolf is tijdens de koelere momenten de venster van de living vooraan en de vensters van de slaapkamers achteraan of volledig of op kip opengezet. Waarschijnlijk is daardoor de loopzijde meer gedroogd dan de onderzijde. Het parket kan eventueel nog eens volledig behandeld worden, de producten heb ik in huis.


Vloerwerken Oostende
woensdag 08 juli 2020

Vinyl vloer herstellen of vervangen

Na een windvlaag kwam het raam naar beneden en het raam verbrijzelde. Bij het vallen klopte het op de grond en vinyl. Ik zou graag willen weten of we kunnen repareren of dat we het vinyl moeten vervangen, dat is en slechts één kamer voor het hele verblijf + -30m². Suite à un coup de vent, la fenêtre s’est décrochée et la vitre s’est brisée. En tombant cela A fait des coups Dans le sol en vinyl. Je souhaiterais savoir si on peut réparer ou si il faut changer le vynil qui est en 1 seule pièce pour tout le séjour +-30m².


Vloerwerken Oostende
woensdag 29 april 2020

Plaatsen van sneldrogende chape in keukenruimte

Aanbrengen van sneldrogende chape in keukenruimte (3,5 vierkante meter / 10 cm hoog). Appartement te Oostende op het eerste verdiep. Lift aanwezig.


Vloerwerken Oostende
donderdag 27 februari 2020

Eiken blokjesparket schuren en oliën

Gaat over een oppervlakte van +-30 m2


Vloerwerken Oostende
vrijdag 16 augustus 2019

Gepolierde betonvloer leggen

Alles uitbreken en uitgraven en gepolierde beton gieten in tegelvorm. Oppervlakte is ongeveer 150 m².


Vloerwerken Oudenburg
zondag 23 juni 2019

Graafwerken en plaatsen van een plateau voor een tuinhuis op te plaatsen

Er moet een plateau gegoten worden voor het plaatsen van een tuinhuis, maar daarvoor moet er eerst een bak met puinafval worden uitgegraven. Na uitgraven moet men dit ook eerst egaliseren. Het gaat om zo een 33 m².


Vloerwerken Oostende
zaterdag 01 juni 2019

Parket behandelen en beschermingslaag aanbrengen

Parket in de studio behandelen. Het gaat om een parket van de jaren 50. Men moet dit afschuren, behandelen en een beschermingslaag aanbrengen. Oppervlakte is 25 m².


Vloerwerken Oostende
zondag 31 maart 2019

Parket behandelen

Parket laten renoveren: Woonkamer: ongeveer 3m x 4.10m Eetkamer: ongeveer 4m x 4.90m Slaapkamer: ongeveer 4 x 4.70m Gang: ongeveer 5m x 0.90m Schuren, dichten eventuele gaten en vernissen of behandelen met olie. Parket bestaande uit lange planken.


Vloerwerken Oostende
zaterdag 23 februari 2019

Gepolierde betonvloer leggen

Bestaande terras verwijderen. Dit kan ik ev zelf doen . Is nu in blauwsteen . Maar terras verloopt precies een beetje . Terras en pad langs huis. Tussen 50 en 100 m².


Vloerwerken Oostende
woensdag 16 januari 2019

Opschuren en behandelen van bestaande eikenhouten vloer

Parketteur die onze eikenhouten vloer van ongeveer 35m² kan schuren en behandelen. De houten vloer is in 2006 gelegd en heeft een opknapbeurt nodig. Het is een houten vloer met een whitewashlaag erop.


Vloerwerken De Haan
donderdag 20 december 2018

Gepolierde betonnen oprit leggen

Graag zouden wij voor onze oprit in onze nieuwbouw een gepolierde oprit willen aanleggen. Ongeveer 15 m².


Vloerwerken Oostende
donderdag 27 september 2018

Egaliseren van vloer appartement

Egaliseren van een vloer die reeds voorzien is van een egalisatielaag en hecht primer. Het betreft een appartement op de 1e verdieping met een oppervlakte van 90 m².


Vloerwerken Bredene
dinsdag 18 september 2018

Laminaat plaatsen

Laminaat leggen 37m². Nu is er een planken vloer. Laminaat of klik vinyl plaatsen op planken vloer. Enkel de plaatsing


Vloerwerken Oostende
woensdag 28 februari 2018

Gepolierde betonvloer in garage aanleggen

Er moet een betonvloer graag een gepolierde in de garage geplaatst worden. Er hangen kasten 40 cm van de grond die ik zou willen laten hangen.


Vloerwerken Oostende
maandag 04 december 2017

Keramische parketvloer plaatsen

Ik wil graag keramische parketvloer in een nieuwe veranda leggen. Het gaat over 22 m² te plaatsten door tegelzetter. Er ligt nog niks.


Vloerwerken Oostende
woensdag 18 oktober 2017

Nieuwe vloer leggen in de keuken

De keukenvloer en berging zou moeten vernieuwd worden, zonder afbraak van de oude vloer. Egaliseren en daarna tegels of eender wat zodat het weer proper toont om later te verkopen. De keuken zal blijven staan. Er zal ook met een verhoog, verschil van hoogte moeten gewerkt worden. Er zijn 3 deuropeningen waarvan 1 zonder deur. Nog geen tegels aangekocht.


Vloerwerken Eernegem
dinsdag 10 oktober 2017

Behandelen van parketvloer

Visgraatparket in living. 5 op 12 meter. Moet geschuurd en na behandeld worden. Is nog van behoorlijke kwaliteit, maar kan opfrisbeurt gebruiken.


Vloerwerken Oostende
maandag 07 augustus 2017

Opschuren en behandelen van parketvloer

Opschuren en behandelen van parketvloer +- 125 m²


Vloerwerken Middelkerke
donderdag 29 juni 2017

Gietvloer of beton aanleggen

Wij gaan 100 vierkante meter ruimte hebben op de benedenverdieping. De ganse vloer inclusief betonvloer wordt vernieuwd.


Vloerwerken Oostende
woensdag 28 juni 2017

Terras heraanleggen

Betegelen trapezium vormige oppervlakte, deels al gebetonneerd in voortuin naast vijver. Oppervlakte ongeveer 8-10 m². Ik heb nog een hoeveelheid tegels liggen, misschien kunnen deze gebruikt worden.


Vloerwerken De Haan
zondag 18 juni 2017

Betegeling en chappe leggen

Renovatie van een rijhuis. Tegelvloeren in badkamer (OSB) en keuken (chappe) met totale oppervlakte van 35 m² (tegels 60*60). Douche (1 m op 0,8 m, 2,20 m hoogte). Materiaal aangekocht , enkel plaatsing.


Vloerwerken Oostende
dinsdag 23 mei 2017

Laminaat leggen

Laminaat leggen in de slaapkamers. Slaapkamer 1 :is 4,55 b op 3,06 h m², slaapkamer 2 : 2 4,53 b op m². Traphal 1,8 m² op 2, 4 m². En slaapkamer 3 : 4,75 b op 4,2 h m². Laminaat nog aan te kopen - in overleg met vakman.


Vloerwerken Oostende
donderdag 16 maart 2017

Beton gieten voor tuinhuis

Ik wil graag een gewapende betonplaat hebben voor een tuinhuis met afmeting 5m×3m×15 cm. Ik heb nog geen materialen voorzien.


Vloerwerken Bredene
maandag 13 maart 2017

Plateau gieten huis

Verbouwing bestaande woning. Vloer is volledig uitgebroken nu zou er en plateau moeten komen voor ik de verdere werken kan doen.


Vloerwerken Oostende

Vloer leggen in jouw regio

Offertes aanvragen