Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Zelfstandige werk

Extra werk als zelfstandige vakman in de bouw?

Wij helpen je orderboekje vullen met de beste projecten!

Zoek je extra projecten in de bouw?

Als vakman is er niets zo frustrerend als de ene keer te veel en de andere keer te weinig werk hebben. Als vakman wil je je klanten zoveel mogelijk helpen en anderzijds wil je geen enkele dag zonder werk zitten.

Het is als vakman niet altijd eenvoudig om op het juiste moment de juiste projecten te vinden. Daarom is er Casius.be: hét platform dat jou aan de projecten helpt die jij zoekt!

Op deze pagina ontdek je hoe klanten zoeken als zelfstandige beter gaat via Casius.

Alleen de beste projecten!

Je bent zelfstandig vakman of zaakvoerder van een vakbedrijf en je zoekt extra projecten in de bouw? Jij weet beter dan wie ook welk werk jij het liefste doet, het beste kan en ook het meest ervaring in hebt.

Er is voldoende werk als zelfstandige, maar vaak vind je niet op het juiste moment de jobs die voor jou top zijn. Bij Casius laat je weten welke projecten je precies zoekt. Als er een opdracht binnenkomt die jou op het lijf is geschreven, sturen we hem naar je door. Maar let op: enkel de beste projecten sturen we naar je door!

Casius screent elke bouw- of renovatieopdracht

Wij bellen elke opdracht na. Tijdens dat telefoontje vragen we meer inlichtingen over het project, zoals de omvang van het project, hoe dringend de werken zijn, ... Alleen de concrete en kwalitatieve opdrachten sturen we door naar onze vakmannen.

Elk project voor maximaal drie vakmannen

Sluit je aan bij Casius, dan word je geen concurrent van onze andere vakbedrijven. Elk project sturen wij maximaal naar drie vakbedrijven. Zo heb jij altijd een goede kans om het project binnen te halen.

Klanten zoeken als zeflstandige

Klanten zoeken als zelfstandige, maar...

Jij blijft 100% baas van je agenda

Wij zoeken projecten voor jou, maar jij blijft de baas over je agenda! Jij hebt nog altijd je eigen planning in de hand. Via Casius kan je wel gaten opvullen in je agenda.

Je regelt je job zoals jij dat wil. Op dat gebied verandert er voor jou niets. Je eigen opdrachten in de bouwsector en de gescreende projecten die je via Casius als onderaannemer voor een hoofdaannemer doet, zullen gewoon door elkaar lopen.

Blijf op de hoogte van projecten in jouw regio

Op de website van Casius vind je een aanbod van projecten in jouw regio voor extra werk als zelfstandige. Meld je vrijblijvend aan via het invulformulier en ontdek wat voor aanvragen wij in jouw regio ontvangen.

Profiteer ook van 3 extra diensten

Goed om te weten: als je aansluit bij Casius kan je nog rekenen op drie extra diensten die jouw werk heel wat makkelijker maken:

  • We maken voor jou een website op maat die jij zelf heel makkelijk kan onderhouden. Ook op die manier vinden potentiële klanten de weg naar jouw bedrijf. Wij zorgen voor een mooie lay-out, goede inhoud en optimale vindbaarheid.
  • Pro-vindt-Pro onderaanneming. Deze service van Casius brengt vakmensen met elkaar in contact. Misschien kom jij op een gegeven moment handen te kort? Dan doe je een beroep op deze dienst. Net zoals jij bijspringt bij andere ondernemers, zullen andere vakmensen ook in jouw project bijspringen. Jouw efficiëntie verhoogt hiermee aanzienlijk.
  • Incasso ondersteuning zorgt ervoor dat al jouw facturen betaald worden. Jij hoeft je tijd niet te steken in het nabellen van achterstallige facturen. De incasso-dienst helpt jou deze facturen te innen. Het goede nieuws is: dit is voor jou gratis, de kosten zijn voor rekening van de klant.


Aansluiten bij Casius geeft je dus altijd 4 diensten die je helpen om van je onderneming een succes te maken.

Wil je zelf de kracht van Casius ervaren?

Meld je vrijblijvend aan via het groene formulier en ontdek het aanbod van bouw- en renovatieprojecten in jouw regio.

Meld je gratis aan als vakman

Je kan je nu gratis en vrijblijvend aanmelden als vakman. We nemen dan snel contact op met jou om te bespreken wat we voor jou kunnen doen. Zo kan je snel extra projecten verwachten in jouw mailbox. Wij zetten elke zelfstandige vakman in de bouw op weg naar een gevuld orderboekje!

Aanbod ontdekken