Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
vakmannen klinkerwerken

Extra werk voor de zelfstandige vakman

Extra werk voor de zelfstandige vakman

Vakmannen, plan je agenda voor 100% in met Casius.

Meer werk als zelfstandige?

Als vakman is er niets zo frustrerend als de ene keer te veel werk en de andere keer te weinig werk te hebben. Werk is voor zelfstandigen in de meeste gevallen een passie. Als vakman wil je je klanten zo veel mogelijk helpen en anderzijds wil je geen enkele dag zonder werk zitten. Voor een zelfstandige die op zoek is naar werk is het niet altijd eenvoudig om op het juiste moment het juiste project te vinden. Casius.be is hét platform om jou aan de projecten te helpen die jij precies zoekt. Hoe gaat dit in zijn werk?

Alleen de beste projecten komen naar jou toe!

Je bent zelfstandige en zoekt werk in de bouw? Dan weet jij als geen ander welk werk voor zelfstandigen jij het liefste doet, het beste kan en ook het meest ervaring in hebt. Er zijn voldoende jobs voor zelfstandigen. Maar jij wilt waarschijnlijk die job die jou het beste ligt. Bij Casius laat je gewoon weten welk project je precies zoekt. Anderzijds krijgt Casius een hele hoop opdrachten uit de bouwsector binnen van particulieren die goede vakmensen zoeken.

Casius screent elke bouw- of renovatieopdracht en wint telefonisch inlichtingen over het project. Dit van het aantal vierkante meter terras dat er moet gelegd worden tot het huisnummer van de klant. Alleen de concrete en kwalitatieve opdrachten worden aangeboden aan onze vakmannen. De vage of onduidelijke projecten nemen wij niet in behandeling. Wij bieden elk project aan maximaal 3 vakbedrijven aan. Zo blijft de concurrentie eerlijk en heeft elke vakman een goede kans om het project effectief uit te voeren.

vakman dakwerken

Op maat van jouw agenda

De mediator zal werk zoeken voor zelfstandigen en jij krijgt telkens nieuwe voorstellen. Wees gerust, ze zullen je agenda niet volproppen of overbelasten als jij dat niet wilt. Jij hebt nog altijd je eigen planning in de hand. ‘Ik zoek werk als zelfstandige’ wil dus niet zeggen dat je projecten moet aannemen die jij niet goed ziet zitten of dat je gewoon overstelpt wordt met werk. Werk vinden als zelfstandige is in dit geval eerder de lege gaten in je agenda opvullen. Je regelt je werk zoals jij dat wilt. Op dat gebied verandert er voor jou niet zo veel. Je eigen opdrachten in de bouwsector en de gescreende projecten die je via Casius als onderaannemer voor een hoofdaannemer doet, zullen gewoon door elkaar heen lopen.

Blijf op de hoogte van projecten in jouw regio

Op de website van Casius vind je een aanbod van projecten in jouw regio in het kader van extra werk als zelfstandige. Meld je vrijblijvend aan via het invulformulier en ontdek wat voor aanvragen wij in jouw regio ontvangen. De vraag ‘hoe vind ik werk als zelfstandige?’ wordt eerder ‘welke projecten passen het best bij mijn ervaring en vakkennis als vakman?’.

Niet enkel opdrachten maar ook 3 andere diensten

Als je extra werk voor zelfstandigen zoekt en je maakt gebruik van Casius, dan krijg je ook toegang tot 3 andere diensten:

  • Er wordt voor jou een website op maat gemaakt die jij zelf makkelijk kunt onderhouden. Zo wordt je ook via deze weg door potentiële klanten gevonden. Er wordt gezorgd voor een mooie lay-out, goede inhoud en optimale vindbaarheid.
  • Pro-vindt-Pro onderaanneming. Deze service van Casius brengt vakmensen met elkaar in contact. Misschien kom jij op een gegeven moment handen te kort? Dan doe je een beroep op deze dienst. Net zoals jij bijspringt bij andere ondernemers, zullen andere vakmensen ook in jouw project bijspringen. Jouw efficiëntie verhoogt hiermee aanzienlijk.
  • Incasso ondersteuning zorgt ervoor dat al jouw facturen op tijd betaald worden. Jij hoeft je tijd niet te steken in het nabellen van achterstallige facturen. De incasso-dienst helpt jou deze facturen te innen. Het goede nieuws is: dit is voor jou gratis, de kosten zijn voor rekening van de klant.


Het komt eigenlijk op het volgende neer: of je nu veel of weinig beroep doet op het werkaanbod van Casius, je kan altijd gebruik maken van onze 3 andere diensten.

Stap in het systeem, doe ervaring op, verruim je netwerk

Niet alleen krijg je extra werk als zelfstandige. Je doet ook een hele hoop ervaring op die je misschien anders niet zou opdoen. Dit komt voor je volgende opdrachten in de bouwsector zeker van pas! Door samen te werken met een andere zelfstandige op zoek naar werk, leer je waarschijnlijk andere manieren van werken en andere technologieën kennen. Ook dit is een extra kans voor jou als zelfstandige. 

Meld je vrijblijvend aan via het groene formulier en ontdek het aanbod van bouw- en renovatieprojecten in jouw regio.

Gratis aanmelden als vakman

Aanbod ontdekken