Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Incasso Header

Incasso ondersteuning

Wat met onbetaalde facturen?

Mooie opdracht uitgevoerd maar wacht al een aantal weken op je betaling. Helaas krijgen de meeste vakmannen hier vroeg of laat mee te maken. Met onze incasso-service zorgen wij er samen met jou voor dat de openstaande rekeningen snel betaald worden. Je kan altijd bij ons terecht, ook voor achterstallige betalingen van klanten die jouw bedrijf vonden zonder Casius.

Via het partnership tussen Casius en TCM Belgium kan u aan voordelige tarieven genieten van hun ‘no cure – no pay’ incassodiensten. Het enige wat jij als vakman hoeft te doen, is de onbetaalde factuur uploaden. Hierna gaan wij ermee aan de slag en houden we je op de hoogte van de vorderingen. Zodra we het geld geïncasseerd hebben storten we het bedrag direct op jouw rekening.

Het mooiste van heel het verhaal? U loopt geen enkel financieel risico bij het inschakelen van de hulp van onze incassopartner en afhankelijk van uw algemene voorwaarden kan de commissie van TCM deels of volledig gedekt worden door de geïnde contractuele/ wettelijke kosten en interesten.

Meld je gratis aan als vakman!

Ontdek onze andere diensten!

Cards Projecten Kwaliteit

Projecten in de regio

Wij bezorgen zelfstandige vakmannen nagebelde bouw- en verbouwopdrachten voor de activiteiten die men wenst uit te voeren.

Pro Vindt Pro Screenshot Cards

Onderaanneming

Op zoek naar goede collega-vakmannen? Zelf te werk gaan als onderaannemer? Gebruik ons netwerk van erkende stielmannen.

Website Filmpje

Website op maat

Casius ontwerpt samen met jou een onderhoudsvriendelijke website. Toon beoordelingen, foto's van gerealiseerde werken en nog veel meer!

Meld je aan als vakman