Casius logo
Offertes aanvragen Aanmelden als vakman
Header Website

Onderhoudsvrije website

Met een website via Casius zorg je ervoor dat jouw bedrijf ook online professioneel voor de dag komt, zowel voor oude als voor toekomstige opdrachtgevers. Enkele voordelen van onze websites: 

Gemakkelijk te beheren

Met ons handige beheersysteem kun je zelf eenvoudig je website aanpassen. Andere lay-out, snel wat foto's toevoegen of een nieuw project weergeven. Alles kan in een handomdraai.

Mooie vormgeving

Een professionele website in jouw eigen huisstijl gemaakt door ervaren vormgevers. Heb jij nog specifieke wensen? Wij staan klaar om deze voor jou te implementeren.

Vlot vindbaar online

We zorgen ervoor dat elke zoekmachine jouw website gaat indexeren. Maakt niet uit of potentiële klanten zoeken via Google, Bing of Yahoo. Jouw website vinden ze, punt!

100% responsive

Steeds meer mensen bezoeken websites via hun smartphone of tablet. Wij zorgen voor een website die je op elk schermformaat gemakkelijk kan raadplegen.

Beoordelingen en reviews

Reviews en beoordelingen van opgeleverde projecten scheppen een duidelijk beeld van jou en je organisatie en zorgen voor vertrouwen bij nieuwe klanten.

Eigen domeinnaam

Heb je al een eigen domeinnaam en wil je deze gebruiken voor de website? Dat kan. Bij Casius bestaan verschillende mogelijkheden om jouw eigen domeinnaam te koppelen of een domeinnaam registreren.

Sociale media

Ben jij ook actief op sociale media platformen zoals Facebook? Wij zorgen ervoor dat ook deze kanalen duidelijk terug te vinden zijn op je nieuwe website.

Meld je gratis aan en ontdek je nieuwe website!

Ontdek onze andere diensten!

Projecten Screenshot WP

Projecten in de regio

Wij bezorgen zelfstandige vakmannen nagebelde bouw- en verbouwopdrachten voor de activiteiten die men wenst uit te voeren.

Pro Vindt Pro Screenshot Cards

Onderaanneming

Op zoek naar goede collega-vakmannen? Zelf te werk gaan als onderaannemer? Gebruik ons netwerk van erkende stielmannen.

Incasso Screenshot Cards Nieuwe Site

Incasso ondersteuning

Heb jij soms facturen die niet betaald worden? Samen met onze incassopartner helpen wij jou de onbetaalde facturen kosteloos te innen.

Gratis aanmelden als vakman