Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Header Projecten Test

Projectaanvragen

Projectaanvragen

Wat bieden we aan?

Opdrachten op maat

Je kent het. Je plant je agenda in en merkt plots dat er een volle of halve dag niet opgevuld raakt. Of een klant belt binnen om een afspraak te verleggen. Wij brengen onze vakmannen in contact met particuliere opdrachtgevers. Grote bouw- en renovatiewerken, loodgieterij of aanvragen voor tuiniers. Wij stemmen het type opdracht samen met je af zodat je aanvragen op maat van jouw bedrijf krijgt.

Kwaliteit staat voorop

Bij het selecteren van projecten zorgen we ervoor dat de kwaliteit van de opdrachten op de eerste plaats komt. We bellen elk project na om er zeker van te zijn dat er een duidelijke uitvoerintentie is. Is dat niet het geval? Dan nemen wij het project niet in behandeling.

Eerlijke concurrentie

Je maakt altijd een grote kans om het voorgestelde project te mogen uitvoeren. Casius deelt de opdracht met maximaal 2 andere erkende vakmannen. Zo garanderen we eerlijke concurrentie.

Jij beslist

Wij zorgen ervoor dat jij exact weet wat er moet gebeuren, welke materialen er aangeleverd moeten worden en wanneer de klant het project wil laten uitvoeren. Dankzij deze informatie kan je zelf beslissen of je het project wil uitvoeren.

Ontdek vrijblijvend het aanbod!

Ontdek onze andere diensten!

Website Filmpje

Website op maat

Casius ontwerpt samen met jou een onderhoudsvriendelijke website. Toon beoordelingen, foto's van gerealiseerde werken en nog veel meer!

Pro Vindt Pro Screenshot Cards

Onderaanneming

Op zoek naar goede collega-vakmannen? Zelf te werk gaan als onderaannemer? Gebruik ons netwerk van erkende stielmannen.

Incasso Screenshot Cards Nieuwe Site

Incasso ondersteuning

Heb jij soms facturen die niet betaald worden? Samen met onze incassopartner helpen wij jou de onbetaalde facturen te innen.

Meld je aan en ontdek het aanbod