Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Terras in hout of tegels aanlegen

Terras - Zottegem

Terras - Zottegem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Terras in Zottegem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Zottegem die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Borsbeke, Dikkele, Elene, Herzele, Hillegem, Michelbeke, Sint-Antelinks, Sint-Goriks-Oudenhove, Sint-Lievens-Esse, Sint-Maria-Oudenhove, Steenhuize-Wijnhuize, Strijpen, Velzeke-Ruddershove, Woubrechtegem, Zwalm of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Zottegem

vrijdag 18 september 2020

Houten afsluiting plaatsen

Samen met 2 andere buren willen we een houten afsluiting laten plaatsen op 2 perceelsgrenzen voor in totaal ongeveer 20-21 lopende meter. aan beide kanten moet het een afgewerkt zicht geven. liefst geen enkel onderhoud later uit te voeren. De vakman mag mij gerust wat voorbeeldjes tonen.


Tuinaanleg en -onderhoud
woensdag 19 augustus 2020

Plaatsing tuinhuis

Graag wil ik een tuinhuis Latina 320 x 205cm laten plaatsen. Er dient een betonnen fundering te worden voorzien, die gebruikt kan worden als vloer. Indien mogelijk dient ook een dakgoot te worden aangebracht. Een voedingskabel voor elektriciteit is reeds aanwezig, en dient te worden binnengetrokken in het tuinhuis.


Tuinaanleg en -onderhoud
dinsdag 09 juni 2020

Weide omploegen en inzaaien

Een achterliggende weide omploegen of frezen, gelijk trekken, walsen en gras inzaaien. Oppervlakte is 11 are in een rechthoekig stuk.


Tuinaanleg en -onderhoud
Offertes vergelijken