Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien controle

Elektriciteit - Brussel

Elektriciteit - Brussel

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Elektriciteit in Brussel?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende elektriciens uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een elektrische installatie keuren of alles vernieuwen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie uit Anderlecht, Asse, Auderghem, Beersel, Bekkerzeel, Berchem-Sainte-Agathe, Borchtlombeek, Brussegem, Bruxelles, Dilbeek, Drogenbos, Elsene, Etterbeek, Evere, Forest, Gaasbeek, Ganshoren, Groot-Bijgaarden, Itterbeek, Ixelles, Jette, Kobbegem, Koekelberg, Kortenberg, Kraainem, Lennik, Linkebeek, Meise, Molenbeek-Saint-Jean, Nederokkerzeel, Nossegem, Onze-Lieve-Vrouw-Lombeek, Oudergem, Relegem, Rhode-Saint-Genese, Roosdaal, Ruisbroek (Vl-Br), Saint-Gilles, Schaarbeek, Schaerbeek, Schepdaal, Sint-Genesius-Rode, Sint-Gillis, Sint-Jans-Molenbeek, Sint-Katherina-Lombeek, Sint-Lambrechts-Woluwe, Sint-Martens-Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Pieters-Woluwe, Sint-Stevens-Woluwe, Steenokkerzeel, Sterrebeek, Strijtem, Strombeek-Bever, Ternat, Tervuren, Uccle, Ukkel, Vlezenbeek, Vorst, Vorst (Kempen), Wambeek, Watermaal-Bosvoorde, Watermael-Boitsfort, Wemmel, Wezembeek-Oppem, Woluwe-Saint-Lambert, Woluwe-Saint-Pierre, Zaventem, Zellik of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes van erkende elektriciens in Brussel aanvragen

Recente aanvragen uit Brussel

vrijdag 28 augustus 2020

Vervangen stopcontact

Ik wou het stopcontact zelf vervangen maar toen ik er aan begon zag ik dat de draden geen kleuren hebben. Ik heb zelf weinig kennis van elektriciteit, heb ook geen stroommeter in huis en het stopcontact zit in de buurt de boiler.


Elektriciteit
woensdag 12 augustus 2020

Eendraads- en situatie schema's + herstel kelderverlichting + elektriciteitsaansluiting terras

Bij de keuring door Vincotte zijn dus volgende inbreuken vastgesteld in ons appartement die moeten opgelost worden: - 1501: Eendraadsschema's van de installatie zijn te voorzien (art. 16, 268-269 AREI) - 1502: Situatieschema's van de installatie zijn te voorzien (art. 269 AREI) - 1505: de vermelding van de gegevens van de installateur, van de eigenaar en het adres van de installatie ontbreken op de schema's en de plannen. Daarnaast zouden we ook nog: - de elektriciteit willen laten doortrekken naar het dakterras (2 dubbele stopcontacten) - de verlichting in de kelder herstellen en deze aansluiten op onze privaat-circuit (deze werd in 2005 per ongeluk op het gemeenschappelijk net van het hele gebouw aangesloten)


Elektriciteit
woensdag 12 augustus 2020

Conformeren elektriciteit

We willen onze elektriciteit conform maken en enkele contacten toevoegen.


Elektriciteit
Offertes vergelijken