Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Keuken op maat met hout

Keuken plaatsen - Aalst

Keuken plaatsen - Aalst

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Keuken plaatsen in Aalst?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aaigem, Affligem, Baardegem, Bambrugge, Bavegem, Burst, Denderhoutem, Denderleeuw, Erembodegem, Erpe-Mere, Essene, Gijzegem, Haaltert, Heldergem, Herdersem, Hofstade (O-Vl), Iddergem, Kerksken, Lede, Letterhoutem, Liedekerke, Mazenzele, Meerbeke, Meldert (O-Vl), Mere, Moorsel, Nieuwerkerken (Aalst), Ninove, Okegem, Oordegem, Opwijk, Outer, Pamel, Sint-Lievens-Houtem, Smetlede, Teralfene, Vlekkem, Vlierzele, Welle of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken plaatsen in Aalst aanvragen

Recente opdrachten uit Aalst

woensdag 30 juni 2021

MDF keuken herspuiten

Ik zou graag mijn MDF-keuken laten herspuiten. Gaat om landelijke stijl. Keuken staat er 10 jaar. De deuren kunnen eraf genomen worden.


Keukenmontage en -renovatie Haaltert
maandag 17 mei 2021

Realiseren werkblad-op-maat voor keukeneiland: dekton

Graag een specialist die ons een voorstel-op-maat kan bezorgen voor een Dekton-werkblad voor het keukeneiland. Afmetingen: 1 werkkblad : 3m60 lang, 1 m breed, met 1 zijwand tot op de grond 1 werkblad op kastgedeelte : 1m90 breed, 58 cm diep + spatwand 90 cm hoog (dikte werkblad = 2 cm, dikte spatwand = smal) Graag uitvoering in 'Nilium Satin', 'Rem' of 'Liquid Shell'


Keukenmontage en -renovatie Erembodegem
vrijdag 07 mei 2021

Kleine werken in de keuken (werkbladen)

Ik zou graag mijn werkblad vervagen en er is een extra muurtje daar op moet ook een werkblad. Ik twijfel over het materiaal ik zou het graag met de vakman bespreken. Ik zou ook graag een nieuwe spoelbak erin willen. Dit moet passen met het materiaal van het werkblad. Het oude moet afgebroken worden.


Keukenmontage en -renovatie Aalst
vrijdag 30 april 2021

Schilderwerken in keuken uitvoeren

Graag wil ik de keuken en een aparte radiatorkosten moeten ook geschilderd worden. Ik wil graag in het bruin, eikkleur laten schilderen. In totaal zijn er 13 kastdeurtjes en 7 schuiven.


Keukenmontage en -renovatie Haaltert
donderdag 04 februari 2021

Keuken op maat maken

Een keuken op maat laten plaatsen. - Moderne stijl - Afbraak bestaande keuken, leidingwerk (elektra, water, gas), wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ), nieuwe vloer plaatsen.


Keukenmontage en -renovatie Denderleeuw
dinsdag 17 november 2020

Renovatie keuken

Bestaande keuken uitbreken en verwijderen. Nieuwe kasten en toestellen blok van 2,40 m (kookplaat, dampkap zonder afvoer, spoeltafel en kraanwerk, oven). Aanpassing elektriciteit. + Aanpassing water


Keukenmontage en -renovatie Aalst
zondag 11 oktober 2020

Totaalrenovatie keuken

Totaalrenovatie in de keuken waar alles nog moet voorzien worden. Leidingwerk (elektra, water, gas), nieuwe vloer plaatsen, nieuw plafond plaatsen, verlichting, verwarming + nieuwe keuken


Keukenmontage en -renovatie Haaltert
zaterdag 05 september 2020

Keukenblad op maat maken in kunststof

Ons keukenblad van ons eiland en het stukje keuken tegen de muur zijn enorm versleten. Wij zouden dat graag laten vernieuwen.


Keukenmontage en -renovatie Aalst
donderdag 30 juli 2020

Herstellen geïnstalleerde keuken, losstaande keukenschuiven herstellen

Schade door vorige huurder aan de keuken. Fronten van schuiven staan los. Van 1 schuif is de ijzeren geleiding verdwenen zodat die op de onderstaande schuif valt. Frontpaneel van diepvries onder frigo gaat niet meer dicht. Demonteren dampkap om te zien of er een evacuatiekanaal is naar buiten.


Keukenmontage en -renovatie Aalst
dinsdag 30 juni 2020

Spoelbak vervangen en nieuwe kraan plaatsen

Nieuwe spoelbak en kraan plaatsen in de keuken. Indien mogelijk ook aansluiting naar buiten maken zodat men buiten ook water heeft.


Keukenmontage en -renovatie Meldert (O-Vl)
donderdag 20 februari 2020

Nieuwe keuken plaatsen

Nieuwe keuken plaatsen. --> maatwerk! Leidingen e.d. liggen er (op plaats oude keuken - moet ook uitgebroken worden) Ongeveer 16 m². Bij voorkeur met kookeiland. Renovatieproject.


Keukenmontage en -renovatie Meldert (O-Vl)
maandag 25 november 2019

Vervanging keukenwerkblad

Huidige spoelbak is stuk, we willen een kleinere spoelbak daarom dienen werkbladen vervangen te worden werk te doen: - demonteren huidig werkbladen - op maat zagen en plaatsen van nieuwe werkbladen (nog aan te kopen bij een zelfbouwmarkt) - uitfrezen opening voor bestaande kookplaat + opnieuw aansluiten - indien nodig opnieuw aansluiten vaatwas - uitfrezen opening voor nieuwe spoelbak + installatie (incl kraan en sifon) - materiaal nog aan te kopen door ons spoelbak en kraan zouden wij zelf willen kopen; werkblad eventueel voorstel van u, maar kunnen wij eventueel ook zelf bestellen


Keukenmontage en -renovatie Liedekerke
maandag 06 mei 2019

Nieuwe keuken met kookeiland op maat maken

Wij zijn een totaalrenovatie aan het uitvoeren en willen ook een nieuwe keuken installeren. Men moet eerst de oude keuken uitbreken. De nieuwe keuken willen we in een witte kleur en ook zeker een kookeiland erbij.


Keukenmontage en -renovatie Herdersem
donderdag 01 november 2018

Opmeten stalen werkblad keuken+plaatsen

Opmeten van het stalen werkblad met spoelbak inbegrepen en plaatsen van werkblad. Het is een warm gewalst stalen werkblad met geïntegreerde spoelbak en opening voor kookvuur zou ik het kookeiland willen laten digitaal laten inmeten met een toestel zoals een PRODIM.


Keukenmontage en -renovatie Sint-Lievens-Houtem
vrijdag 20 juli 2018

Geborstelde inox spatwand plaatsen in keuken

Ik wil een geborstelde inox spatwand laten plaatsen in keuken. Dit met enkele uitsparingen. Muur 1: Heeft 2 x dubbel stopcontact Muur 2: 1 x enkel.


Keukenmontage en -renovatie Erembodegem
dinsdag 29 mei 2018

Keukenkast en deuren vernieuwen

Door lekkende boiler is ons onderstel van de afwasbak volledig stuk alsook 3 deuren van onze keuken Een oppervlakte van 2m is volledig aangetast , binnen en buiten en moet volledig vernieuwd worden in hout .


Keukenmontage en -renovatie Welle
donderdag 24 mei 2018

Voorbereidingen voor nieuwe keuken uitvoeren

Half september komen ze onze nieuwe keuken plaatsen. Wij zoeken nog iemand voor elektriciteits aanpassingen, waterleiding eventueel en doorgang in plat dak voor afzuiging dampkap de totale oppervlakte van de keuken is 4,5x5,5 m


Keukenmontage en -renovatie Denderleeuw
vrijdag 27 april 2018

Keukenkastjes en werkblad renoveren

Deurtjes en enkele schuiven van de keukenkasten vernieuwen. Dit is allemaal in het hout. Ook moet men het keukenwerkblad vernieuwen.


Keukenmontage en -renovatie Liedekerke
zondag 25 februari 2018

Dampkap vervangen

Huis 12 jaar oud, schouwkap met afzuigsysteem stuk, moet vervangen worden. Betegelde achterwand.


Keukenmontage en -renovatie Aalst
woensdag 21 februari 2018

Keukenpanelen en kasten renoveren

Na verplaatsen van kasten en hermonteren van de keuken heb ik volgende zaken nodig: 2 zijpanelen Hoogte 91cm en breedte 60cm Plint voor onderaan de kasten: lengte 2m 34cm en hoogte 14,7cm Afwerkingslat tussen deuren en werkblad lengte 2,25m Kleuren in de kleuren van de keukendeuren.


Keukenmontage en -renovatie Iddergem
zondag 18 februari 2018

Afbraak keuken en voorbereidingswerken voor nieuwe keuken

Afrbraak oude keuken en voorbereiding nieuwe keuken (leidingen etc). Keuken wordt geleverd door keukenspecialist.


Keukenmontage en -renovatie Aalst
dinsdag 12 december 2017

Keukenblad Neolith plaatsen

Graag had ik een keukenwerkblad laten installeren. Het materiaal van het keukenblad zou Neolith Arctic White moeten zijn. De oppervlakte is 3000 mm x 1000 mm. De afgewerkte randen 7000 mm en een dikte van 12 mm of dunner indien mogelijk. Het keukenblad dient nog besteld te worden.


Keukenmontage en -renovatie Opwijk
vrijdag 20 oktober 2017

Keuken herschilderen en sanitair vernieuwen

Keuken bestaat uit : een blok met afmeting van 3 m l en 86 cm h en 60cm diepte : met 5 deurtjes en bovenaan 5 schuiven +5 schuiven onder elkaar. (+tweedelige afwasbak) een blok met zelfde afmeting ,waarvan 2 kolomkasten en 3 deuren met schuif . Moeten er ook andere werkzaamheden gebeuren? : Wandafwerking (tegels, stucwerk enz.. ) Wat is de oppervlakte van uw keuken? : 16 m2 Welke keuken onderdelen moeten aangepast worden? : Keukenkasten, Keukenblad, Spoelbak en kraan, Spatwanden, Apparatuur (kookplaat, oven, koelkast, diepvries,...)


Keukenmontage en -renovatie Opwijk
dinsdag 15 augustus 2017

Keuken vernieuwen

Ik wil een nieuwe keuken ,maar de oude moet ook afgebroken worden .Volledige nieuwe moderne keuken plaatsen. Waarschijnlijk zal de electriciteit ook aangepast moeten worden.


Keukenmontage en -renovatie Aalst
woensdag 12 juli 2017

Keuken te vernieuwen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Stijl: industriële vintagelook (beton-metaal-eik) Combinatie van eiken houtkleur voor kasten onderaan en kolomkasten met wit voor de hangkasten erboven. Werkblad in beton(look). Wand: tegelstrook tussen werkblad en hangkasten en deze strook doorgetrokken over de beide wanden. Lange zijde van de L: 2 kolommen in de rechterhoek: koelkast (122cm), oven en microgolfoven. Kookplaat (inductie). Ingebouwde dampkap. Hangkasten (wit) over de hele zijde. Korte wand van de L: Wastafel 1,5 (inox) Boven werkblad 2 legplanken (eiken houtkleur) Oppervlakte van keuken : L-vorm (2 blinde muren): 374x224cm muur van 187cm breed (tussen 2 deuropeningen) tegenover de lange muur .


Keukenmontage en -renovatie Liedekerke
woensdag 07 juni 2017

Nieuw werkblad in bestaande keuken integreren

Op de bestaande keukenkasten dient een nieuw werkblad te komen (liefst in Dekton). Tevens zou hierbij de spoelbak vernieuwd worden of aangepast dient te worden. Uiteraard zal dan ook de huidige keramische kookplaat opnieuw dienen te worden ingebouwd. Het blad is 3 m lang (1 stuk) met enkele noodzakelijke insprongen.


Keukenmontage en -renovatie Aaigem
zondag 26 maart 2017

Keukendeurtjes vervangen

Keuken deurtjes zijn aan vervangen toe. Ongeveer een 10 tal deurtjes. Lade voorzijde zijn los zouden ook moeten hersteld worden.


Keukenmontage en -renovatie Denderleeuw
donderdag 09 maart 2017

Spatwand plaatsen

We zoeken een spatwand voor achter ons vuur. Afmetingen: 90 breed 70 hoog. Mag in inox.


Keukenmontage en -renovatie Aalst
dinsdag 07 februari 2017

elektriciteit, water en vloerwerken

Ik zoek een vakman die een aantal werken kan uitvoeren aan waterleiding, elektriciteit en vloer. Die werken zijn een voorbereiding voor het plaatsen van een nieuwe keuken (de keuken zelf wordt geplaatst door de leverancier van de keuken). De werken bestaan uit: herleggen van een bestaande waterleiding, herleggen en toevoegen van stopcontacten, leggen van nieuwe vloer (tegels). Periode van de werken: bij voorkeur in de tweede helft van de maand mei (de keuken zou eind mei geplaatst worden).


Keukenmontage en -renovatie Welle
zondag 15 januari 2017

Keukenblad vervangen

Vervangen keukenblad. Keuken bestaat uit een rechte hoek en een aparte kast. De huidige dikte is 70 mm. De totale (som van verschillende delen) lengte bedraagt 5. 700 mm (breedte 605 mm). Huidige bestaat het blad uit hout, maar zouden graag voor een ander materiaal kiezen. Grondstof graag composiet.


Keukenmontage en -renovatie Opwijk

Keuken plaatsen in jouw regio

Offertes aanvragen