Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Terras in hout of tegels aanlegen

Terras - Hasselt

Terras - Hasselt

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Terras in Hasselt?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hasselt die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alken, Beverst, Bilzen, Diepenbeek, Herk-de-Stad, Heusden (Limburg), Heusden-Zolder, Kermt, Kortessem, Kuringen, Lummen, Munsterbilzen, Rummen, Schulen, Spalbeek, Stevoort, Stokrooie, Vliermaalroot, Wijer, Zonhoven of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hasselt

donderdag 17 september 2020

Draadafsluiting plaatsen

Plaatsen van draadafsluiting met bovenbuis over 25 meter, 2 meter hoogte. Het zou de bedoeling zijn om daar wat klimop op te laten groeien. Een poortje zou er ook in moeten komen.


Tuinaanleg en -onderhoud
donderdag 10 september 2020

Composiet afsluiting plaatsen

Ik zou graag een composiete afsluiting laten plaatsen 55 lopende meter. De afsluiting die er nu staat moeten de vakmannen ook weghalen.


Tuinaanleg en -onderhoud
maandag 07 september 2020

Houten tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag een tuinafsluiting plaatsen van ongeveer 40m in een L-vorm, de tuin afsluiting moet met betonpalen zijn met daartussen horizontale houten panelen of planken.


Tuinaanleg en -onderhoud
Offertes vergelijken