Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer

Badkamer

Badkamer

Is het tijd voor een volledig nieuwe badkamer? Of wil je enkel die nieuwe, mooie tegels laten zetten? Casius bezorgt je informatie, prijzen en offertes van specialisten uit de regio.

Badkamer renoveren en tot rust komen

Je hebt beslist, 't is tijd voor een badkamerrenovatie. Maar wat wil je allemaal veranderen? Een compleet nieuwe badkamer, of sleur je enkel je oude bad eruit om te vervangen door een nieuwe douche?

De kostprijs van een (gedeeltelijke) badkamerrenovatie hangt sterk af van de grootte van de werken en welk soort afwerking je wenst. Op zoek naar specifieke info voor jouw werken? Gebruik het keuzemenu om meer informatie te vinden over bepaalde onderdelen van de badkamer.

Staat jouw badkamerrenovatie al vast, maar ben je nog op zoek naar een betrouwbare badkamerspecialist om je te helpen? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit jouw regio.

Badkamer Vloer Glad

Nieuwe badkamervloer?

Tijd voor een nieuwe vloer in de badkamer? Kies jij hout, kurk of toch maar een gegoten betonvloer? Ontdek alle mogelijkheden.

Badkamerrenovatie Gyproc

Gyproc in de badkamer?

Hoeveel kost het om gyproc in de badkamer te zetten? Kan ik dit zomaar schilderen, behangen of betegelen? Lees er alles over.

Strakke Badkamer

Badkamerstijlen

Modern, minimalistisch, Scandinavisch, landelijk, industrieel, retro, romantisch, organisch of toch maar New York style?

Badkamer Met Verschillende Tegels

Badkamer betegelen?

Muren of wanden betegelen? Of het toilet of de nieuwe douche afwerken met mooi nieuwe tegels? Laat je inspireren.

kleine badkamer renoveren

Kleine badkamer renoveren?

Inspiratie, tips & tricks, richtprijzen en offertes voor het renoveren van je kleine badkamer vind je op deze pagina.

Moderne Badkamer Schuine Wand

Badkamer verbouwen?

Tijd om eindelijk die oude of half-afgewerkte badkamer te verbouwen? Casius helpt je op weg naar je droombadkamer.

Handige tips voor jouw droombadkamer

Kraan open, bad vol, kaarsen aan en rust ... Of nee, net iets te lang op snooze gedrukt en dus alleen maar tijd voor een snel kattenwasje. Een badkamer is een veelzijdige ruimte, dus denk je best goed na over hoe je die inricht. Enkele tips: 

  • Kies voor grote tegels. Ze laten je badkamer groter lijken en hebben een rustgevend effect.
  • Heldere kleuren laten het invallende licht optimaal uitkomen.
  • Geef aandacht aan verluchting.
  • Met veel in huis? Dan kan je kiezen voor een extra toilet buiten de badkamer.

Vraag gratis jouw offertes aan

Ontdek enkele recente opdrachten

donderdag 10 juni 2021

Betegelen toiletruimte 4m² en aansluiting wc

Ik heb een loodgieter nodig een aantal werken in toiletruimte kan uitvoeren, gelijkvloers gesitueerd in de woning. Graag een vakman om vloer en wand te betegelen (+/- 4 m²) en tevens de wc aan te sluiten.


Badkamer Antwerpen
dinsdag 08 juni 2021

Badkamer renoveren

De badkamer volledig uitbreken kan ik zelf. Er komt een inloopdouche voor in de plaats. Plafond met spotjes en alles opnieuw betegelen. Ook een badkamermeubel


Badkamer Brussel
vrijdag 04 juni 2021

Installeren badkamer nieuwbouw

We trekken binnenkort in onze nieuwbouw, maar daar dient nog een badkamer in voorzien te worden, op de 1+ verdieping. Uitbraakwerken zijn dus niet aan de orde. De exacte afmetingen heb ik niet bij de hand, maar ze is relatief klein. We wensen een toilet, wastafel en inloopdouche te laten installeren , en graag een alternatief voor tegels qua vloer- en wandbekleding (laminaat/kurk/...


Badkamer Brasschaat
Offertes aanvragen