Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer

Badkamer

Badkamer

Is het tijd voor een volledig nieuwe badkamer? Of wil je enkel die nieuwe, mooie tegels laten zetten? Casius bezorgt je informatie, prijzen en offertes van specialisten uit de regio.

De badkamer is een plek om tot rust te komen

Je hebt beslist, 't is tijd om je badkamer onder handen te nemen. Maar wat wil je allemaal veranderen? Een compleet nieuwe badkamer, of sleur je enkel je oude bad eruit om te vervangen door een nieuwe douche?

De kostprijs van een (gedeeltelijke) badkamerrenovatie hangt sterk af van de grootte van de werken en welk soort afwerking je wenst. Op zoek naar specifieke info voor jouw werken? Gebruik het keuzemenu om meer informatie te vinden over bepaalde onderdelen van de badkamer.

Staat jouw badkamerrenovatie al vast, maar ben je nog op zoek naar een betrouwbare badkamerspecialist om je te helpen? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit jouw regio.

Handige tips voor jouw droombadkamer

Kraan open, bad vol, kaarsen aan en rust ... Of nee, net iets te lang op snooze gedrukt en dus alleen maar tijd voor een snel kattenwasje. Een badkamer is een veelzijdige ruimte, dus denk je best goed na over hoe je die inricht. Enkele tips: 

  • Kies voor grote tegels. Ze laten je badkamer groter lijken en hebben een rustgevend effect.
  • Heldere kleuren laten het invallende licht optimaal uitkomen.
  • Geef aandacht aan verluchting.
  • Met veel in huis? Dan kan je kiezen voor een extra toilet buiten de badkamer.

Casius is een eenvoudig en effectief platform om prijzen te vergelijken. Dit is de tweede keer dat ik met dit bedrijf samenwerk en telkens kreeg ik een correcte prijs die overeen kwam met wat ik in gedachten had. Zeer praktisch voor personen die de juiste keuze willen maken.

Masure Julien

Vraag gratis jouw offertes aan

Ontdek enkele recente opdrachten

maandag 28 september 2020

Afkitten en voegen vervangen in de badkamer

Ik zoek een loodgieter of een ander vakman die deze werken kan uitvoeren. Er is insijpeling van water door barsten van voegen douchetegels. Werken die zouden moeten uitgevoerd worden: - Vernieuwen van silicone rondom douchebak - Afnemen van kraan- en houderwerk om af te dichten met silicone - Voegen tussen tegels van de douche vervangen.


Badkamer
maandag 28 september 2020

Badkamer uitbreken

Het strippen van een badkamer. Het betreft een badkamer van 3 meter op 2,2 meter en 2,8 meter hoog. De badkamer is overal betegeld ook de vloer. Er is een bad (60cm op 160cm), een lavabo en en wc-pot aanwezig die ook dienen uitgebroken te worden. Jullie zouden ook voor het wegdoen van de afval moeten zorgen. De badkamer bevindt zich op de tweede verdieping.


Badkamer
zaterdag 26 september 2020

Renovatie van een kleine badkamer

Ik zoek iemand voor het ombouwen van een wasplaats tot kleine badkamer met douche en lavabo. De oppervlakte hiervan is 3.2 vierkante meter


Badkamer
Offertes vergelijken