Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer

Badkamer

Badkamer

Is het tijd voor een volledig nieuwe badkamer? Of wil je enkel die nieuwe, mooie tegels laten zetten? Casius bezorgt je informatie, prijzen en offertes van specialisten uit de regio.

Badkamer renoveren en tot rust komen

Je hebt beslist, 't is tijd om je badkamer te renoveren. Maar wat wil je allemaal veranderen? Een compleet nieuwe badkamer, of sleur je enkel je oude bad eruit om te vervangen door een nieuwe douche?

De kostprijs van een (gedeeltelijke) badkamerrenovatie hangt sterk af van de grootte van de werken en welk soort afwerking je wenst. Op zoek naar specifieke info voor jouw werken? Gebruik het keuzemenu om meer informatie te vinden over bepaalde onderdelen van de badkamer.

Staat jouw badkamerrenovatie al vast, maar ben je nog op zoek naar een betrouwbare badkamerspecialist om je te helpen? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit jouw regio.

Handige tips voor jouw droombadkamer

Kraan open, bad vol, kaarsen aan en rust ... Of nee, net iets te lang op snooze gedrukt en dus alleen maar tijd voor een snel kattenwasje. Een badkamer is een veelzijdige ruimte, dus denk je best goed na over hoe je die inricht. Enkele tips: 

  • Kies voor grote tegels. Ze laten je badkamer groter lijken en hebben een rustgevend effect.
  • Heldere kleuren laten het invallende licht optimaal uitkomen.
  • Geef aandacht aan verluchting.
  • Met veel in huis? Dan kan je kiezen voor een extra toilet buiten de badkamer.

Casius is een eenvoudig en effectief platform om prijzen te vergelijken. Dit is de tweede keer dat ik met dit bedrijf samenwerk en telkens kreeg ik een correcte prijs die overeen kwam met wat ik in gedachten had. Zeer praktisch voor personen die de juiste keuze willen maken.

Masure Julien

Vraag gratis jouw offertes aan

Ontdek enkele recente opdrachten

maandag 18 januari 2021

Renovatie badkamer

Ik zou graag mijn badkamer renoveren - hoekbad plaatsen en kraanwerk - plaatsing 2 kranen op bestaande lavabo - plaatsing douchekraan - plaatsing hangwc + afwerking MDF Ik denk dat de badkamer 4x4m


Badkamer
donderdag 14 januari 2021

X2o badkamer installatie

Oude badkamer met ligbad en tegels afbreken en nieuwe badkamer van x2o met inloopdouche installeren. De oppervlakte van de badkamer is ongeveer 4.5vierkante meter.


Badkamer
maandag 11 januari 2021

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer graag laten renoveren. Het is ongeveer een 18m². Waar het bad nu staat zou een inloop douche moeten komen Er zouden wel een paar leidingen moeten verlegd worden De gewone toilet zou een hangtoilet moeten worden. De lavabo's zouden gewoon dubbel moeten blijven + Betegeling.


Badkamer
Offertes aanvragen