Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer

Badkamer

Badkamer

Is het tijd voor een volledig nieuwe badkamer? Of wil je enkel die nieuwe, mooie tegels laten zetten? Casius bezorgt je informatie, prijzen en offertes van specialisten uit de regio.

De badkamer is een plek om tot rust te komen

Je hebt beslist, 't is tijd om je badkamer onder handen te nemen. Maar wat wil je allemaal veranderen? Een compleet nieuwe badkamer, of sleur je enkel je oude bad eruit om te vervangen door een nieuwe douche?

De kostprijs van een (gedeeltelijke) badkamerrenovatie hangt sterk af van de grootte van de werken en welk soort afwerking je wenst. Op zoek naar specifieke info voor jouw werken? Gebruik het keuzemenu om meer informatie te vinden over bepaalde onderdelen van de badkamer.

Staat jouw badkamerrenovatie al vast, maar ben je nog op zoek naar een betrouwbare badkamerspecialist om je te helpen? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit jouw regio.

Handige tips voor jouw droombadkamer

Kraan open, bad vol, kaarsen aan en rust ... Of nee, net iets te lang op snooze gedrukt en dus alleen maar tijd voor een snel kattenwasje. Een badkamer is een veelzijdige ruimte, dus denk je best goed na over hoe je die inricht. Enkele tips: 

  • Kies voor grote tegels. Ze laten je badkamer groter lijken en hebben een rustgevend effect.
  • Heldere kleuren laten het invallende licht optimaal uitkomen.
  • Geef aandacht aan verluchting.
  • Met veel in huis? Dan kan je kiezen voor een extra toilet buiten de badkamer.

Casius is een eenvoudig en effectief platform om prijzen te vergelijken. Dit is de tweede keer dat ik met dit bedrijf samenwerk en telkens kreeg ik een correcte prijs die overeen kwam met wat ik in gedachten had. Zeer praktisch voor personen die de juiste keuze willen maken.

Masure Julien

Vraag gratis jouw offertes aan

Ontdek enkele recente opdrachten

maandag 21 september 2020

Badkamer volledig renoveren

Heel de badkamer vernieuwen. Oppervlakte: ongeveer 3 meter op 4 meter.


Badkamer
woensdag 16 september 2020

Badkamer renoveren

Momenteel staat het bad tegen de achtermuur van de badkamer onder het raam. Dit zou 90° gedraaid moeten worden zodat het tegen de zijmuur komt te staan en ik gemakkelijker aan het raam kan om het open te zetten en het bad zou in een kassement gezet worden. Het is de bedoeling om het huidige bad te hergebruiken als dit mogelijk is. De kraan op het bad moet ook vervangen worden. Deze heeft leidingen langs onder en staat momenteel op het kassement. (geen kraan die op de muur gemonteerd staat). De douche dat er staat, zou vervangen moeten worden door een inloopdouche. De inloopdouche kan max een breedte hebben van 102cm.


Badkamer
dinsdag 15 september 2020

Badkamer renoveren

Volledige renovatie van een badkamer van ongeveer 9m². Badkamer is namelijk van 1970 en alleen de elektriciteit is vernieuwd. Onder de wc bevindt zich een septische put, deze moet dicht gedaan worden.


Badkamer
Offertes vergelijken