Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer

Badkamer

Badkamer

Is het tijd voor een volledig nieuwe badkamer? Of wil je enkel die nieuwe, mooie tegels laten zetten? Casius bezorgt je informatie, prijzen en offertes van specialisten uit de regio.

Badkamer renoveren en tot rust komen

Je hebt beslist, 't is tijd voor een badkamerrenovatie. Maar wat wil je allemaal veranderen? Een compleet nieuwe badkamer, of sleur je enkel je oude bad eruit om te vervangen door een nieuwe douche?

De kostprijs van een (gedeeltelijke) badkamerrenovatie hangt sterk af van de grootte van de werken en welk soort afwerking je wenst. Op zoek naar specifieke info voor jouw werken? Gebruik het keuzemenu om meer informatie te vinden over bepaalde onderdelen van de badkamer.

Staat jouw badkamerrenovatie al vast, maar ben je nog op zoek naar een betrouwbare badkamerspecialist om je te helpen? Laat ons weten wat er moet gebeuren en wij brengen je in contact met de beste vakmannen uit jouw regio.

Badkamer Vloer Glad

Nieuwe badkamervloer?

Tijd voor een nieuwe vloer in de badkamer? Kies jij hout, kurk of toch maar een gegoten betonvloer? Ontdek alle mogelijkheden.

Badkamerrenovatie Gyproc

Gyproc in de badkamer?

Hoeveel kost het om gyproc in de badkamer te zetten? Kan ik dit zomaar schilderen, behangen of betegelen? Lees er alles over.

Strakke Badkamer

Badkamerstijlen

Modern, minimalistisch, Scandinavisch, landelijk, industrieel, retro, romantisch, organisch of toch maar New York style?

Badkamer Met Verschillende Tegels

Badkamer betegelen?

Muren of wanden betegelen? Of het toilet of de nieuwe douche afwerken met mooi nieuwe tegels? Laat je inspireren.

Hoe werkt Casius?

Hoe werkt Casius?

Hoe brengt Casius de particulier al meer dan 20 jaar in contact met de beste vakmannen in de regio? Ontdek het in de video.

Liggend 1

Erkend Vakwerk

Bij Casius werken we enkel en alleen samen met professionele, gescreende vakmannen die voldoen aan de eisen van ons keurmerk.

Handige tips voor jouw droombadkamer

Kraan open, bad vol, kaarsen aan en rust ... Of nee, net iets te lang op snooze gedrukt en dus alleen maar tijd voor een snel kattenwasje. Een badkamer is een veelzijdige ruimte, dus denk je best goed na over hoe je die inricht. Enkele tips: 

  • Kies voor grote tegels. Ze laten je badkamer groter lijken en hebben een rustgevend effect.
  • Heldere kleuren laten het invallende licht optimaal uitkomen.
  • Geef aandacht aan verluchting.
  • Met veel in huis? Dan kan je kiezen voor een extra toilet buiten de badkamer.

Vraag gratis jouw offertes aan

Ontdek enkele recente opdrachten

vrijdag 09 april 2021

2 badkamers renoveren

Ik heb een doucheruimte en badkamer die volledig gerenoveerd moeten worden. 6m² (allebei ongeveer) Alles mag eruit, tegels, douche, bad, vloer, wastafel,... en dan alles vernieuwen + leidingen aanpassen + nieuwe verwarming plaatsen


Badkamer
donderdag 08 april 2021

Renovatie wc ruimtes horeca

Ik zou graag het toilet van mijn zaak renoveren. 3 urinoirs + 3 wc's + 1 lavabo+ 5 schilderdeuren te vervangen en plaatsen.


Badkamer
donderdag 08 april 2021

Badkamer verplaatsen en sanitair renoveren

De badkamer in m'n woning moet verplaatst worden van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. (Dit is momenteel een slaapkamer.) Op de benedenverdieping blijft enkel het toilet, maar die moet dan verplaatst worden. Het sanitair is eveneens aan renovatie toe. De badkamer is nu ongeveer een 3,5x1,5m


Badkamer
Offertes aanvragen