Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer

Badkamer - Gent

Badkamer - Gent

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Badkamer in Gent?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Aalter, Afsnee, Beervelde, Bellem, De Pinte, Destelbergen, Drongen, Gavere, Gentbrugge, Heusden (O-Vl), Laarne, Landegem, Ledeberg (Gent), Lochristi, Lovendegem, Mariakerke, Melle, Merendree, Semmerzake, Sint-Amandsberg, Sint-Denijs-Westrem, Sint-Martens-Latem, Vinderhoute, Wondelgem, Zwijnaarde of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Gent aanvragen

Recente aanvragen uit Gent

woensdag 30 september 2020

Acrylwand plaatsen boven ligbad/douche

Ik zoek iemand die een acrylwand kan plaatsen boven het ligbad/douche. De afmetingen zijn : 167 cm breed en 198,5 cm hoog.


Badkamer
maandag 28 september 2020

Afkitten en voegen vervangen in de badkamer

Ik zoek een loodgieter of een ander vakman die deze werken kan uitvoeren. Er is insijpeling van water door barsten van voegen douchetegels. Werken die zouden moeten uitgevoerd worden: - Vernieuwen van silicone rondom douchebak - Afnemen van kraan- en houderwerk om af te dichten met silicone - Voegen tussen tegels van de douche vervangen.


Badkamer
donderdag 10 september 2020

Betegelen badkamer

We zoeken iemand voor de betegeling van ons badkamer. Het gaat om een te betegelen oppervlakte van 13m². De tegels die we willen plaatsen zijn 100x100cm en zijn keramisch. De te betegelen wanden zijn al bezet met cementpleister.


Badkamer
Offertes aanvragen