Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Moderne badkamer

Badkamer - Leuven

Badkamer - Leuven

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Badkamer in Leuven?

Zoek je een goede badkamerspecialist om een nieuwe badkamer te plaatsen of om een badkamerrenovatie uit te voeren? Gebruik onze gratis dienst en ontvang een aantal vrijblijvende offertes van de beste vakmannen uit de buurt.

Ook wie in Bertem, Bierbeek, Binkom, Blanden, Boutersem, Erps-Kwerps, Everberg, Haasrode, Herent, Holsbeek, Houwaart, Kessel-Lo, Korbeek-Lo, Kortrijk-Dutsel, Leefdaal, Linden, Lovenjoel, Lubbeek, Meensel-Kiezegem, Meerbeek, Neerijse, Oud-Heverlee, Pellenberg, Rotselaar, Sint-Joris-Weert, Sint-Joris-Winge, Sint-Pieters-Rode, Tielt (Vl-Br), Tildonk, Veltem-Beisem, Vossem, Werchter, Wespelaar, Wijgmaal (Vl-Br), Wilsele, Winksele of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor badkamer in Leuven aanvragen

Recente aanvragen uit Leuven

zaterdag 15 augustus 2020

Badkamer renoveren

Wij willen onze badkamer vernieuwen, nieuw badkamer meubel, nieuwe douche plus nieuwe tegels. Oppervlakte ongeveer 4 m². Leidingen liggen er al.


Badkamer
zaterdag 08 augustus 2020

Nieuw sanitair plaatsen en tegelwerken uitvoeren in de badkamer

Het plaatsen van een douche, tegels verwijderen van de muur als van de vloer en opnieuw betegelen. Mogelijks ook een bad en lavabo plaatsen.


Badkamer
vrijdag 07 augustus 2020

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten verbouwen. De afmeting van de badkamer is 3m90 op 2m90. In de badkamer moet komen: nieuw bad, douche, 2 wastafels met spiegel. Bestaande tegelvloer moet uitgebroken worden en nieuwe tegels geplaatst worden. De wanden binnen de douche zouden ook betegeld moeten worden (of afgewerkt met wandplaten).


Badkamer
Offertes vergelijken