Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Vloer leggen parket tegels

Vloer leggen - Leuven

Vloer leggen - Leuven

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Vloer leggen in Leuven?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerders uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bertem, Bierbeek, Binkom, Blanden, Boutersem, Erps-Kwerps, Everberg, Haasrode, Herent, Holsbeek, Houwaart, Kessel-Lo, Korbeek-Lo, Kortrijk-Dutsel, Leefdaal, Linden, Lovenjoel, Lubbeek, Meensel-Kiezegem, Meerbeek, Neerijse, Oud-Heverlee, Pellenberg, Rotselaar, Sint-Joris-Weert, Sint-Joris-Winge, Sint-Pieters-Rode, Tielt (Vl-Br), Tildonk, Veltem-Beisem, Vossem, Werchter, Wespelaar, Wijgmaal (Vl-Br), Wilsele, Winksele of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerlegger.

Offertes voor vloer leggen in Leuven aanvragen

Recente aanvragen uit Leuven

zondag 04 juli 2021

Vloer egaliseren op twee verdiepingen

Ik zoek een vakman die 130 vierkante meter vloer kan egaliseren, verdeeld over de eerste en tweede verdieping in het kader van een verbouwing. Mogelijks ook een nieuwe vloerbedekking te plaatsen door de vloerder die de egalisatie voorziet.


Vloerwerken Leuven
zaterdag 03 juli 2021

Chapewerken zolder

Zolderverdieping moet worden afgewerkt met chape. Er moet nu nog 5 cm bij. De oppervlakte ervan is +/-30 m²


Vloerwerken Herent
woensdag 23 juni 2021

Vloer gelijk trekken

Ik wil de vloer van een slaapkamer gelijk laten trekken. Het gaat om een oppervlakte van 4m83 x 2m74. De vloer is cement, erboven ligt parket en de parket doen wij zelf weg. Een stuk is waterpas een ander stuk loopt af.


Vloerwerken Rotselaar
zondag 17 januari 2021

Kurken vloer aanleggen

Graag zou ik een kurken/dunne tegel/PVC vloer over een bestaande tegelvloer willen plaatsen, dit zou ik graag bespreken met de vakman. De totaaloppervlakte die zou moeten aangelegd moet worden heb ik nog niet echt een idee van, dit kan ik later gerust doorsturen naar de vakman.


Vloerwerken Werchter
donderdag 14 januari 2021

Vloerverwarming droog systeem (op de chape) plaatsen

We hebben een oud huis voor renovatie. Voor de eerste verdieping willen we vloerverwarming gebruiken en de tweede verdieping blijft in radiotoren. De plafondhoogte is ongeveer 2m 75cm. De oppervlakte die aangebracht moet worden is 60-65 vierkante meter.


Vloerwerken Linden
woensdag 30 december 2020

Vloerverwarming infrezen

Graag wens ik op de volledige onderverdieping en indien mogelijk ook boven vloerverwarming plaatsen. De totaaloppervlakte die aangelegd moet worden is ongeveer 150 vierkante meter. Graag zou dit willen bespreken met de vakman hoe we dit het best kunnen aanpakken.


Vloerwerken Everberg
zondag 13 december 2020

Laminaat, vinyl , plint + ondervloer leggen

Laminaat en vinyl + plinten plaatsen Dat is ongeveer een 50m². Nu ligt er een gewone houten vloer en beneden tegels


Vloerwerken Erps-Kwerps
woensdag 18 november 2020

Nieuwe tegelvloer leggen in een nieuwbouwwonig

We zijn op zoek naar een vloerder om een vloer te leggen in onze nieuwbouwwoning (op de benedenverdieping, in de badkamer en in de berging boven). Het zou gaan om zo'n 65m² in totaal, donkergrijze tegels van ong. 60cm op 60cm. Momenteel ligt er al een chape, er moet dus geen oude vloer worden uitgebroken.


Vloerwerken Erps-Kwerps
zaterdag 14 november 2020

Egaliseren van de zoldervloer

Egaliseren zoldervloer boven de garage. De oppervlakte van de garage is ongeveer 20 vierkante meter. Eenmaal dit in orde zouden we hierop een eenvoudig vloer willen aanleggen.


Vloerwerken Kessel-Lo
donderdag 15 oktober 2020

Betegelen van een vloer

Momenteel liggen er oude tegels, deze moeten uitgebroken worden. De tegels heb ik al aangekocht, deze zouden gewoon geplaatst worden. Dit gaat over een 2 badkamers en 2 toiletten + keuken. De totaaloppervlakte zal ongeveer 50 vierkante meter zijn.


Vloerwerken Everberg
donderdag 17 september 2020

Vloer uitbreken en laminaat legen

Ik zoek iemand die de oude balatum wil uitbreken en laminaat leggen in 2 slaapkamers, één van 4 op 4, en één van 3 op 4; er is ook hulp nodig om de meubels bed, kastje te verplaatsen om de werken te kunnen doen.


Vloerwerken Wilsele
dinsdag 25 augustus 2020

Parketvloer leggen

Wij zijn op zoek naar een vakman die veneer-parket kan leggen. Het parket is een Pergo veneer-parket dat moet geplaatst worden in 4 kamers en een hal. Totale oppervlakte van ongeveer 75 m².


Vloerwerken Herent
maandag 15 juni 2020

Laminaat in living en badkamer plaatsen

Ik zou graag mijn woonkamer en badkamer laten vloeren. Dit voor 22m² in de woonkamer en 12m² in de badkamer leggen plus ondervloer.


Vloerwerken Linden
vrijdag 12 juni 2020

Leggen van laminaat

3 slaapkamers een gang op het eerste verdiep en een open zolder (2de verdiep) moet laminaat gelegd worden dit is makkelijk te bereiken met een vaste trap In totaal ongeveer een 100m2


Vloerwerken Wijgmaal (Vl-Br)
zondag 10 mei 2020

Tegels plaatsen

Wij willen graag nieuwe tegels in de gang laten plaatsen (zie foto van de ruimte) en de oude eruit laten halen. Wij hebben zelf oude cementtegels (zie foto) van het binnenpatroon en een buitenpatroon die al reeds zijn schoongemaakt. Wij willen graag bij de voordeur ook een ingebouwde deurmat. Er zouden misschien nog een groot aantal tegels missen, dus die zouden nog moeten worden aangekocht. De vakman mag daar gerust wat voorstellen voor doen. 10 à 15m²


Vloerwerken Wijgmaal (Vl-Br)
maandag 13 april 2020

Epoxyvloer leggen

Ik zou op mijn epoxyvloer nu lvt vloer willen leggen van Floorify. Ongeveer 75m² Tegels van 60x90 Ik heb deze al aangekocht als ook de ondervloer en was van plan deze zelf te leggen.


Vloerwerken Leuven
woensdag 08 april 2020

Plaatsen van linoleum

Ik wil graag de eerste verdieping bekleden met linoleum, piano. Het gaat om 3 slaapkamers, een dressing en een gang. Totaal 45 vierkante meter. Ik heb al wel mapei ultraplan gekocht en ook mapei eco grip.


Vloerwerken Herent
maandag 16 maart 2020

Chape en vloerwerken uitvoeren

Ik wil graag onze vloer en chape laten uitbreken. Daarna terug nieuwe leggen. Het gaat om ongeveer 100 vierkante meter.


Vloerwerken Neerijse
vrijdag 03 januari 2020

Living- en keukenvloer egaliseren

Vloerder gezocht voor het egaliseren van living- en keukenvloer. In totaal gaat het om ongeveer 48 vierkante meter. Bestaande tegelvloer momenteel.


Vloerwerken Kessel-Lo
zondag 24 november 2019

Parket herstellen na waterschade

Uitbreken stuk parket living om waterlek in waterbuis te herstellen, nadien herstellen parketvloer en opschuren.1 ruimte in living. Parket : 3 tot 5 m². Herleggen van parket dat is kromgetrokken.


Vloerwerken Rotselaar
maandag 28 oktober 2019

Parket restaureren

Parketvloer uit kastanje, ongeveer 26m², geplaatst in 1998. Graag zouden wij deze laten renoveren en reinigen.


Vloerwerken Tielt (Vl-Br)
woensdag 23 oktober 2019

Plaatsen van linoleum vloer

Wij wensen in 3 studentenresidenties de linovloeren te renoveren. Voor de vervanging in respectievelijke 12, 30 en 99 units van 10 tot 16 (en paar uitzonderingen van 25) vierkante meter. Wij wensen een lino in "namaak-hout".


Vloerwerken Leuven
zondag 11 augustus 2019

Herstellen parketvloer

In mij bureau is de parletvloer (20 jaar oud) bol komen staan ten gevolge van waterschade. Een gat in de ondergrondse waterleiding was de oorzaak. Bureel 15 m². Bestek plaatsing + parket


Vloerwerken Erps-Kwerps
zaterdag 08 juni 2019

Betonplaat voor tuinhuis gieten

Ik wil een betonplaat laten gieten voor een tuinhuis (ong. 5x3 m², 15 cm dik, gewapend). De graafwerken zijn al grotendeels uitgevoerd.


Vloerwerken Haasrode
donderdag 16 mei 2019

Plinten plaatsen

Plinten laten plaatsen op a) gelijkvloers: 1x toilet en aparte ruimte, b) bovenverdieping: 1x toilet, slaapkamer, 2x kinderkamer en gang. Wij hebben alle plinten, lijm en verf beschikbaar.


Vloerwerken Herent
vrijdag 10 mei 2019

Vloer vervangen in living

Wij zouden graag onze vloer vervangen. Het gaat over 80 vierkante meter. 50 vierkante meter is momenteel bedekt met linoleum. Dit is de living die vroeger bestond uit 2 aparte ruimtes maar waarvan de tussenmuur verwijderd is. 30 vierkante meter is tegelvloer. We zouden de vloer graag vervangen zien door keramisch parket.


Vloerwerken Rotselaar
dinsdag 07 mei 2019

Betonplaat gieten en polieren voor tuinhuis

We gaan tuinhuis plaatsen maar hiervoor moeten we nog een betonplaat van 800x325cm gieten (incl bewapening), en dan polieren. Bekisting en uitgraving zal door mezelf gebeuren.


Vloerwerken Binkom
zondag 05 mei 2019

Steentapijt renoveren/vervangen

Ik wil graag een gerenoveerde of nieuwe vloer in de keuken (+- 10m²). Er ligt nu steentapijt, deels opengebroken naar aanleiding van waterlek. Bedoeling is om de keuken niet te beschadigen.


Vloerwerken Kessel-Lo
zaterdag 04 mei 2019

Beton voor tuinhuis gieten

Ik wil beton laten storten voor mijn tuinhuis. De oppervlakte is 24 m². De afstand is ongeveer 50 m van de straat. Bekisting en betonnetten ook te voorzien.


Vloerwerken Wijgmaal (Vl-Br)
dinsdag 30 april 2019

Steentapijt leggen

Steentapijt kleine kiezel, lichte kleur. Gesloten steentapijt voor 102 m².


Vloerwerken Holsbeek

Vloer leggen in jouw regio

Offertes aanvragen