Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Keuken op maat met hout

Keuken plaatsen - Antwerpen

Keuken plaatsen - Antwerpen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Keuken plaatsen in Antwerpen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken plaatsen in Antwerpen aanvragen

Recente opdrachten uit Antwerpen

dinsdag 20 juli 2021

Composiet spatwand installeren

Spatwand plaatsen in bestaande keuken: Wit composiet : 278 x 75,5 cm Montage tegen een egaal bezette muur.


Keukenmontage en -renovatie Brasschaat
maandag 28 juni 2021

Werkblad vervangen in inox

Ik heb een inox keukenblad nodig, 2800mm l, 600mm diep, 18mm dik, met een uitsparing voor spoelbak, kraan en buizen in de hoek. Dit zijn de afmetingen, maar het moet nog preciezer gemeten worden. Oud keukenblad moet niet worden meegenomen.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
dinsdag 08 juni 2021

Nieuw werkblad plaatsen uit graniet

Ik zou graag een nieuw granieten werkbladlaten plaatsen. Het werkblad moet 1045 cm breed en 3630 cm lang zijn. Daarop komt de wasbak, kookplaat en 1 pit vuur. De zijkant, ongeveer 90cm hoogte, daar zijn nu kasten, nu ik zou die kasten wegwillen en mijn werkblad vergroten.


Keukenmontage en -renovatie Kapellen (Antwerpen)
dinsdag 25 mei 2021

Vernieuwen werkblad keuken door beton

Ik zou graag een betonnen werkblad nemen voor mijn keuken. Afmetingen : 420 cm lang, 70cm diep.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
maandag 17 mei 2021

Renoveren keuken 7m²

Naar aanleiding van een lekkage in het bovengelegen appartement, is er zware gevolgschade in mijn keuken. Ik wacht reeds een aantal weken op een bestek om definitieve goedkeuring te krijgen van de verzekeringen, maar er komt geen schot in de zaak. Graag een specialist die me -na plaatsbezoek- enerzijds een vaststelling van de rechtstreekse gevolgschade kan bezorgen, met bijhorend kostenplaatje. Vanzelfsprekend wens ik de keuken volledig te laten renoveren, ongeacht de 'beperkingen' die de verzekering eventueel hanteert, dus graag advies van vakman wat volgens hem de beste opties zijn. Betreft alvast uitbreken, afvoeren en vernieuwen van: laminaatvloer, keukenkasten, werkblad in beuk, pleisterwerken,... De oppervlakte keuken is ongeveer 3,5 op 2,2 m


Keukenmontage en -renovatie Schoten
maandag 26 april 2021

Keukenbladen in beton plaatsen

Het gieten van 2 keukenbladen in beton, beiden 40 mm dik. Keukenblad 1: 605x600 mm / Keukenblad 2: 605x1610 mm. Bij beiden bladen geen uitsparingen. Ook indien zoiets gedaan wordt en/of mogelijk is, een lekrand aan de zijden van de bladen. Bij keukenblad 1 één zijde, die van 600 mm, bij keukenblad 2 één zijde, die van 1610 mm. De lekrand enkele millimeters diep en bij beide bladen op max. 12mm van de kant.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
maandag 26 april 2021

Keukenbladen vervangen : composiet

Ik zou graag onze keukenbladen vervangen. Afmetingen van 2,23mx1,2m en + 1,6mx60cm Blad in composiet, of een ander materiaal als de vakman dit voorstelt.


Keukenmontage en -renovatie Zwijndrecht
zaterdag 10 april 2021

Keuken opfrissen

Mijn huidige keuken is een kwalitatieve keuken, maar qua uitzicht verouderd. Een nieuwe keuken is dus op zich niet aan de orde, maar een degelijke opfrisbeurt is wel noodzakelijk. + Keukenblad vervangen + Vervangen van de kasten + Spatwand achteraan ook vervangen + Spoelbak + kraan vervangen Graag in de moderne stijl


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
dinsdag 30 maart 2021

Vervangen werkbladen en spoelbak keuken

We zouden de keuken een mini-make-over willen geven en wat opfrissen. Graag overleggen we met de vakman de mogelijkheden voor een budgetvriendelijke oplossing. We hebben al overwogen deze materialen aan te (laten) kopen bij Ikea, maar we staan vanzelfsprekend open voor advies van een specialist. Momenteel is er een dubbele spoelbak voorzien die ik graag wil vervangen door een enkele. Werkbladen die vervangen zouden moeten worden hebben afmetingen van ongeveer 1620 x 620 mm en 2480 x 1000 mm


Keukenmontage en -renovatie Mortsel
donderdag 25 maart 2021

Oude keuken afbreken + nieuwe plaatsen

Ik zou graag mijn oude keuken laten afbreken + aanpassen stopcontacten, verlichting, kookvuur. Oppervlakte: 4x2m ongeveer. Ik heb ook een nieuwe keuken besteld en die zou geplaatst moeten worden.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
woensdag 24 maart 2021

Werkblad laten plaatsen

Voor een horecaproject zijn we opzoek naar een budgetvriendelijk werkblad met een kwaliteitsvolle look. Liefst in een antraciet kleurige steenlook. De afmeting is 290x69 + 135x50 + 30x110


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
woensdag 03 maart 2021

Keukentablet in inox maken

Maken van inox keukentablet. Het keukentablet is 304 x 63 x 3 cm – er zitten twee openingen in voor de wasbak en het vuur. Deze zijn 50 x 57 en 42 x 45 cm.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
zaterdag 27 februari 2021

Nieuwe keuken leveren en installeren

Afbraak bestaande keuken: nieuwe moderne plaatsen (te bespreken ter plekke: mogelijkheden, materialen,...)


Keukenmontage en -renovatie Schilde
dinsdag 02 februari 2021

Keuken op maat plaatsen

Ik wil graag een keuken op maat laten plaatsen. Keukenkasten + elektronica. Geen tegelwerken. Er staat een oude keuken die moet afgebroken worden. Leidingen e.d. zijn voorzien.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
donderdag 14 januari 2021

Keuken op maat plaatsen

Maken en plaatsen van keuken op maat met alle leidingswerken eerst dient er ook een tegelvloer gelegd te worden over de keuken en de hal in zelfde tegels Keuken vloer dient wel verhoogd te worden met een chape zodat deze gelijk loopt met woonkamer en hal. De oppervlakte van de keuken is ongeveer 72 vierkante meter.


Keukenmontage en -renovatie Hoboken (Antwerpen)
donderdag 10 december 2020

Keukenrenovatie uitvoeren

Bestaande deurtjes terug juist afstellen, vervangen van keukentoestellen (kleine ijskast naar grote ijskast met vriesschuiven, dus aanpassen nis, oven vervangen, kookvuur vervangen), nieuwe werkbladen + spatwand). Ik heb nog niks aangekocht, eventueel kan ik met de vakman bespreken hoe we dit het best kunnen aanpakken. Dit gaat over een open keuken met een oppervlakte van ongeveer 10vierkante meter


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
dinsdag 24 november 2020

Keuken renoveren

Wij hebben een keukenblok in gegoten beton behandelt met PUR Afmetingen Breedte 1.2 m Lengte 6.2 m Spoelbak en gasvuur zouden moeten vervangen worden Afmetingen nieuw gasvuur zullen kleiner zijn dan bestaand installatie De spoelbak is ook gegoten in het keukenblok. Indien nodig nieuwe alternatieve werkblad op gegoten beton leggen Wat zijn de mogelijkheden en indicatieve prijs de spoelbak is beschadigd en is in gegoten beton deze zou moeten vervangen worden.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
zaterdag 10 oktober 2020

Keukenwand betegelen

Er moet ongeveer 6vierkante meter keukenwand betegeld worden. Tegels heb ik al aangekocht, de afmeting hiervan zijn 7.5 x 30 Keukenwand is nieuwbouw (2j oud, geschildert en vlak)


Keukenmontage en -renovatie Kapellen (Antwerpen)
zaterdag 03 oktober 2020

Keuken op maat maken

Plaatsing van een nieuwe keuken. Momenteel staat er een oude keuken in die wij zelf zullen afbreken 5/6m wand + apart kookeiland


Keukenmontage en -renovatie Schilde
donderdag 01 oktober 2020

Vaatwasmachine correct installeren

De inbouw vaatwasmachine is niet correct geplaatst en vastgemaakt. Dit zou nagekeken en hersteld moeten worden.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
woensdag 30 september 2020

Spatwand in glas plaatsen

Ik zoek een vakman om een spatwand in glas op te meten en te plaatsen in mijn nieuwe keuken. Spatwand moet aan de kookplaten komen. De grootte van de spatwand zou ik graag bespreken met de vakman.


Keukenmontage en -renovatie Hoboken (Antwerpen)
woensdag 30 september 2020

Keuken renoveren

De volledige keuken moet gerenoveerd worden. Dit moet er gebeuren: -Oude vloer moet verwijderd worden, nieuwe vloer geplaatst worden (Tegels, de totaaloppervlakte hiervan 15vierkante meter ongeveer) -Alsook moeten de muren betegeld worden. -Chauffage moet verwijderd worden, maar de buizen moet weggewerkt worden. -De keukenkasten wil ik behouden maar het werkblad wil ik vervangen + de spoelbakken -Bestaande leidingen moeten vervangen worden. -De elektrische leidingen moeten nagekeken worden + een stopcontact moet extra geplaatst worden.


Keukenmontage en -renovatie Mortsel
donderdag 17 september 2020

Lavabo installeren

Ik zoek iemand die zeer goed kan kitten wegens eerdere slechte ervaringen. Onze lavabo in de keuken moet aan de randen toegekit worden aangezien de mdf plaat vh omliggend werkblad al lichtjes naar boven komt door omliggend vocht bij de lavabo.


Keukenmontage en -renovatie Borsbeek (Antwerpen)
zaterdag 05 september 2020

Keukenplaatser gezocht voor Kvik keukens - voor regelmatige samenwerking

Kvik Antwerpen plaatst meer dan 1000 keukens per jaar in Groot-Antwerpen en Mechelen. Wij zoeken ervaren keukenmonteurs op zelfstandige basis voor een regelmatige samenwerken (bvb 1 of 2 keukens per week). Klus klaar is betaling binnen 5 werkdagen. 85% van onze klanten bevelen ons actief aan aan familie en vrienden.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
vrijdag 04 september 2020

Composieten werkblad plaatsen

Wij wensen huidig kunststof keukenblad te laten vervangen door een composiet blad zie bijlage. Alsook vervanging tegeltjes achter keukenblad of voorzien van spatwand in hetzelfde materiaal. (keukenfrontjes vervangen we zelf)


Keukenmontage en -renovatie Berchem (Antwerpen)
donderdag 03 september 2020

Dampkap horeca reinigen en herstellen

Jaarlijks reinigen en herstellen van een dampkap uit de horeca.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
woensdag 02 september 2020

Herstel keukenkasten

Bij een bestaande keuken van mijn huurster, heeft er een keukenlade het begeven. De scharnieren zijn er af gevallen. Het is om te vragen om deze terug te repareren of eventueel een nieuwe plaatsen. En eventueel andere kasten ook eens na te zien of deze moeten hersteld of vervangen worden.


Keukenmontage en -renovatie Brasschaat
zondag 30 augustus 2020

Dampkap plaatsen

De huidige dampkap die geinstalleerd is werkt niet meer. Een andere klusjesman (van de eigenares van dit pand) heeft reeds een nieuw type dampkap op het oog, maar kan deze niet komen installeren en heeft ze ook niet gekocht. De dampkap dient geactiveerd te worden bij het openschuiven, tesamen met het licht (het licht werkt momenteel nog). De huidige installatie is ook niet zo netjes gedaan, indien dit beter kan, graag. We zouden dus graag een offerte aanvragen voor: * verwijderen oude dampkap + opschonen * aankoop nieuwe dampkap * installatie nieuwe dampkap Type dampkap dat de andere klusjesman op het oog had: ETNA AV361RVS De afmetingen moeten nog bepaald worden. Vraag gerust wat we moeten opmeten, en dat doen we dat. Ik kon geen type-nummer vinden op de huidige dampkap.


Keukenmontage en -renovatie Antwerpen
donderdag 06 augustus 2020

Herstellen keukenkasten en vaatwasser

De bodem van de onderkast onder de gootsteen is aan vervanging toe. Door wateropname is deze doorgebuigd. Daarnaast is er ook een vaatwasser die hersteld dient te worden. De deur sluit niet goed.


Keukenmontage en -renovatie Schoten
zondag 05 juli 2020

Oude keuken uitbreken en nieuwe plaatsen

Oude keuken uitbreken. Wandtegels van 3m x 2m uitbreken. Opnieuw bezetten. Leidingen juist leggen. Nieuwe keuken plaatsen. Oude keuken is 1 wand en om meer werkplaats te hebben zou men een hoekkeuken willen. Het is een kleine ruimte van 3.1m x 1.9m


Keukenmontage en -renovatie Borgerhout (Antwerpen)

Keuken plaatsen in jouw regio

Offertes aanvragen