Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Oprit in klinkers of grind?

Bestrating - Antwerpen

Bestrating - Antwerpen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Bestrating in Antwerpen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Antwerpen die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Antwerpen

maandag 19 juli 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Tuinafsluiting 180 of 200cm hoog voor +-25 meter aan één zijde van tuin. Betreft een gewoon rijhuis. Betonplaten zonder structuur.


Tuinaanleg en -onderhoud Wilrijk
dinsdag 06 juli 2021

Tuinonderhoud uitvoeren

Om de haag te snoeien. Een kant van 17m, een kant van 17m en een kant van 8m. Enkel bovenkant en zijkant van mijn eigen tuin. Graag ook afval meenemen als het kan.


Tuinaanleg en -onderhoud Borsbeek (Antwerpen)
dinsdag 06 juli 2021

Terrasoverkapping voor terras op Bel-étage plaatsen

Ik zou graag een terrasoverkapping laten plaatsen op ons terras. De moeilijkheid is dat ons terras zich op de 1e verdieping van een bel-étage bevindt. Overkapping kan aan één kant bevestigd worden aan de gevel, maar dient aan de andere kant te reiken tot op de begane grond. Gaten maken in de roofing van het dak is voor ons geen optie. Indien mogelijk, overkapping in zonwerend polycarbonaat.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoboken (Antwerpen)
dinsdag 06 juli 2021

Tuinhuisje Eidelweis van Makro inclusief betonplaat plaatsen

Wij zouden graag ons tuinhuisje willen laten plaatsen. Betreft een tuinhuisje van Eidelweis 415x295cm. + betonnen ondergrond + dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Borgerhout (Antwerpen)
maandag 05 juli 2021

Kunststof tuinschermen plaatsen ter vervanging van betonnen omheining

Graag wil ik een nieuwe omheining met tuinschermen in kunststof /pvc laten plaatsen, over een afstand van +/- 25 m Ik zag ergens een zwarte uitvoering, met een soort gevlochten reliëf. Dat leek me wel iets: onderhoudsvriendelijk en kleurvast (bij hout heb je steeds verkleuring na bepaalde tijd) Tuin is makkelijk toegankelijk. Momenteel staat er nog een afscheiding in betonpanelen, maar die is dringend aan vervanging toe, de nieuwe omheining kan op dezelfde plaats komen. Afbraak van betonschutting in overleg met vakman, ik wil dit gerust zelf doen als dit zou helpen het projectje sneller in zijn planning op te nemen.


Tuinaanleg en -onderhoud Merksem
zaterdag 03 juli 2021

Tuin proper zetten na verbouwingen

Na verbouwingen heeft onze kleine tuin (35 a 40m2) afgezien. Op veel plaatsen is het gras beschadigd en een aantal planten zijn flink doorgeschoten, er staat veel onkruid en sommige planten mogen weg. We zouden graag alles eens “proper” maken zodat ons 2 jarig dochtertje op het gras kan. Hoewel we snel aan de slag willen zijn we zelf wel weg tss 19 en 29juli.


Tuinaanleg en -onderhoud Borgerhout (Antwerpen)
vrijdag 02 juli 2021

Betonnen omheining met structuur plaatsen

Ik wil graag een betonplaten met motief aan allebei de kanten laten plaatsen. Gezamenlijke omheining met de buren, dus er zitten enkele stukken in. Beton met dubbele structuur voor het gezamenlijke deel: 6m72. Ander deel met enkele structuur aan beide kanten: 6m92 inclusief poort. Laatste deel van de buren 5m97 inclusief. er is geen oude omheining weg te halen


Tuinaanleg en -onderhoud Wommelgem
maandag 28 juni 2021

Voetpad + voortuin aanleggen

Ik zou graag een voetpadje laten aanleggen. Dit zou met tegels moeten gebeuren. Voor de rest zou ik aan de voortuin kiezeltjes willen laten leggen. 4,2x4,1m


Tuinaanleg en -onderhoud Ekeren (Antwerpen)
maandag 28 juni 2021

Houten schutting plaatsen

Nieuwe tuinafsluiting plaatsen. Houten panelen/planken tussen ofwel betonpalen of metalen profielen. Lengte van 14 meter en hoogte 180 cm. Open terrein, dus geen huidige afsluiting te verwijderen.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoboken (Antwerpen)
maandag 28 juni 2021

Metalen toegangspoort plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe schuifpoort laten plaatsen. Schuifpoort van 3m34cm met 4 afstandsbedieningen en een draadloze videofoon met 2 bellen Nu staat er een hekken met 2 vleugels. Die mag weggehaald worden door de vakmannen. Liefst in metaal.


Tuinaanleg en -onderhoud Schilde
maandag 28 juni 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

De oude betonnen platen omheining moet afgebroken worden + vervangen door een nieuwe betonnen afsluiting. Betonplaten zonder structuur graag. Het is eens 24lm en dan 6lm.


Tuinaanleg en -onderhoud Schoten
maandag 21 juni 2021

Beton tuinafsluiting / schutting plaatsen

Ik zou graag een tuinafsluiting in betonplaten laten plaatsen voor een lengte van 5.5m en 1.8m hoog.


Tuinaanleg en -onderhoud Mortsel
maandag 21 juni 2021

Tuinafsluiting plaatsen

Ik wil een tuinafscheiding tussen ons en achterbuur laten plaatsen: 6m lang en tussen 1m80 à 2 m hoog. Ik denk aan grijze betonplaten of hout met PVC. De grond is gewoon aarde.


Tuinaanleg en -onderhoud Merksem
maandag 14 juni 2021

Plaatsen gemotoriseerde schuifpoort (alu)

We zouden graag de bestaande toegangspoort laten vervangen, liefst door een geautomatiseerde aluminium schuifpoort (met moderne look). Vrije doorgang standaard of 3.5 m. Plaatsing kan eventueel gebeuren tegen 2 gemetste pilaren die er staan, maar die mogen anderzijds ook worden afgebroken als er een betere/mooiere bevestiging mogelijk is.


Tuinaanleg en -onderhoud Schilde
maandag 07 juni 2021

Betonnen scheidingsmuur plaatsen

Wij zouden graag een scheidingsmuur op een perceelgrens tussen ons en de buren, volledig uit beton. Afmetingen van 18 lopende meter en hoogte 180cm. Nu staat er nog draad en die zouden de vakmannen mogen weghalen indien mogelijk.


Tuinaanleg en -onderhoud Wommelgem
maandag 07 juni 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag mijn tuin willen omkaderen met betonnen platen de pijlers bestaan reeds enkel de tussen platen ontbreken er is nu draad voorzien die het onkruid en de wildgroei tegen houden van bijliggende buurtuinen zodoende ik afgezonderd zit de tuin is in een verbouwde omgeving ( huis naast huis) verder wil ik ook licht laten renoveren in de tuin. Het is ongeveer 8m + 7m.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoboken (Antwerpen)
maandag 31 mei 2021

PVC tuinafsluiting / schutting

Plaatsen van tuinschermen voor onze tuin, graag stevige draadpanelen. We hebben 2 keer 32 meter nodig in de diepte en een stuk van 6 meter aan de achterzijde van de tuin. Liefst panelen van minimum 1,65m en maximum 1,80m hoog. Oude omheining kunnen we zelf weghalen.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoboken (Antwerpen)
maandag 31 mei 2021

Vervangen betonnen tuinschutting door composiet - 12m

Graag willen we de bestaande afsluiting laten verwijderen (betonpanelen) en vervangen door een tuinschutting in composiet. Afstand is een 12-tal meter. We wensen advies en de vergelijking qua voor- en nadelen in vergelijking met een uitvoering in houten tuinpanelen, liefst onderhoudsvriendelijk. Om de tuin te bereiken moet er door de woning gegaan worden, dit kan via de garage, maar er is wel een smalle doorgang waarlangs het moet.


Tuinaanleg en -onderhoud Borsbeek (Antwerpen)
maandag 24 mei 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een betonnen afsluiting laten plaatsen. De nieuwe moet met hout look zijn. De omheining zou ongeveer 30 lopende meter. Ik zou graag qua hoogte tot 220cm gaan


Tuinaanleg en -onderhoud Wommelgem
dinsdag 18 mei 2021

Plaatsen houten schutting

Wij zouden graag een volledig dichte houten schutting willen plaatsen met zware palen en onderaan een betonplaat - totale lengte is 17m.


Tuinaanleg en -onderhoud Brasschaat
maandag 17 mei 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een tuinafsluiting plaatsen Aan één zijde van onze tuin, ongeveer 24lopende meter zouden wij graag een afscherming laten plaatsen + betonpalen met daartussen houten tuinschermen Graag 1,8m hoog Nu staat daar een draadomheining. Die zal tegelijk moeten weggehaald worden aangezien wij een hond hebben.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoboken (Antwerpen)
maandag 17 mei 2021

Plaatsen tuinafsluiting betonpanelen met houtstructuur 17m

We willen een deel van onze tuin afsluiten met betonplaten met aan 1 kant met houtstructuur, graag in grijze tint. Momenteel straat er een afsluiting met draad die we willen vervangen, we zouden deze zelf al verwijdreen om een vlotte plaatsing te voorzien. Het gaat over een lengte van 17.5 m.


Tuinaanleg en -onderhoud Ekeren (Antwerpen)
maandag 17 mei 2021

Nieuwe composieten omheining plaatsen

Vervangen oude houten tuinschermen door een wpc-composiet variant. Het gaat om schermen van (idealiter) 180 op 180 centimeter over een lengte van 20 meter. Oude omheining halen we zelf weg wpc composiet 180 op 180 tuin heeft diepte van 20 meter


Tuinaanleg en -onderhoud Merksem
dinsdag 11 mei 2021

Blokhut cottage plaatsen

Wij zouden graag ons tuinhuisje cottage laten plaatsen van Makro: cottage pvc 315 x 355. Er ligt al een betonplaat. + dakgoten plaatsen.


Tuinaanleg en -onderhoud Kapellen (Antwerpen)
maandag 10 mei 2021

Composiet afsluiting plaatsen

25m tuinafsluiting geplaatst voor een stenen muur, liefst met verlichting ingewerkt. Kleur zwart. Composiet afsluiting.


Tuinaanleg en -onderhoud Wilrijk
maandag 03 mei 2021

Afsluiting plaatsen

Wij zouden graag een draadafsluiting laten plaatsen. Wij willen een stuk niet en een stuk wel, dus de totale lm weet ik nog niet. Ik wil graag iets met betonnen platen. Of houten panelen. Het is wel meer dan 50lm.


Tuinaanleg en -onderhoud Ranst
maandag 03 mei 2021

Houten tuinafsluiting plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe omheining laten plaatsen 5lm terrasafsluiting in sierbetonplaat of hout, liefst 170/180cm hoogte Nu staat daar een draad maar die zal al weg zijn.


Tuinaanleg en -onderhoud Zwijndrecht
maandag 03 mei 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Graag willen we de tuin laten omheinen met betonplaten. Als vulling overweeg ik voor de betonnen afsluiting met betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) Er moet +- 26 meter geplaatst worden. Graag een hoogte van +- 2m.


Tuinaanleg en -onderhoud Ekeren (Antwerpen)
zaterdag 01 mei 2021

Vervangen betonnen afsluiting (30 m )

Refaire la clôture du jardin 10 m sur 20 m - en béton. L'ancienne clôture devra-t-également être enlevée par les soins du professionnel. Betonnen afsluiting vervangen (10 + 20 m ) de oude omheining dient te worden verwijderd door de vakman.


Tuinaanleg en -onderhoud Zwijndrecht
dinsdag 27 april 2021

Blokhut plaatsen van Makro inclusief betonplaat

Graag willen wij onze Tuinhuis (Luna 400 x 295 cm + extensie 380 cm) laten plaatsen. Hier zou ook een betonnen vloer voor moeten voorzien. + dakgoten


Tuinaanleg en -onderhoud Wommelgem

Bestrating in jouw regio

Offertes aanvragen