Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Oprit in klinkers of grind?

Bestrating - Antwerpen

Bestrating - Antwerpen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Bestrating in Antwerpen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Antwerpen die je gratis offertes op maat aanbieden. Nieuw terras, een andere afsluiting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Antwerpen

vrijdag 11 juni 2021

Isoleren + afwerken composiet-gevel van houtbouw-specifiek 160m²

We hebben een vrijstaande woning, volledig houtbouw uit de jaren '80, dus geen constructie uit metselwerk of bakstenen. Deze zouden we graag laten uitbekleden met composiet/houten gevelbekleding, geïsoleerd. Totaaloppervlakte bedraagt een 160 m². Opgelet: betreft echt wel een specifieke situatie, dus graag iemand met expertise hierin. De bestaande gevel is dus uit hout en op verschillende plaatsen rot. De muur waarop deze gevel hangt is ook uit hout en voor zover ik kan inschatten nog wel in goede staat. - Graag specialist ter plaatse om mogelijkheden te bekijken: oude gevel verwijderen, daar waar rot is balken vervangen, gevel isoleren + nieuwe waterdichte en onderhoudsvrije gevelbedekking plaatsen - liefst in de zomermaanden.


Gevel- en metselwerken Brasschaat
donderdag 10 juni 2021

Betegelen toiletruimte 4m² en aansluiting wc

Ik heb een loodgieter nodig een aantal werken in toiletruimte kan uitvoeren, gelijkvloers gesitueerd in de woning. Graag een vakman om vloer en wand te betegelen (+/- 4 m²) en tevens de wc aan te sluiten.


Badkamer Antwerpen
donderdag 10 juni 2021

Plaatsen volledige nieuwe cv-installatie

In onze woning is nog geen verwarming voorzien, dus willen we graag een volledig nieuwe installatie laten installeren. Betreft het plaatsen van een cv-ketel, een 3-tal grote + 5 kleinere radiatoren. Gasaansluiting is reeds aanwezig.


CV en verwarming Ekeren (Antwerpen)
dinsdag 08 juni 2021

Installeren up-to-date elektrische boiler + waterontharder

Betreft een appartement op het gelijkvloers waarvan in juli de akte wordt verleden. Dit gaan we zsm renoveren voor de mama. Vandaag wordt er verwarmd met accumulatoren (dag/nacht-tarief) en is er slechts een kleine doorstromer van enkele liters voorzien voor de douche. We willen graag een degelijke oplossing voor sanitair water, maar een gasaansluiting voorzien en/of toegang tot rookgaskanaal zal eerstkomende periode niet mogelijk zijn wegens een nodige goedkeuring van de VME... Dus willen we graag in tussentijd een iets modernere installatie, alsnog elektrisch, met een capaciteit van een 80 à 100 liter, inclusief een compatibel type waterontharder.


CV en verwarming Burcht
dinsdag 08 juni 2021

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij het tuinhuis capri 295x295 met stalen dak laten plaatsen


Garage en carport Ekeren (Antwerpen)
dinsdag 08 juni 2021

14 Brandwerende deuren plaatsen

Voor ons project gelegen in de Maria Hënriettalei 1 te 2018 Antwerpen zijn wij op zoek naar brandvertragende deuren volgens de norm AI1 30 afgewerkt met wanden volgens de norm EI 60 - Het betreft 5 liftverdiepingen, In bijlage een schets van de situatie met afmetingen. Telkens bovenaan een vast paneel, links een vast paneel, vervolgens een zelfsluitende deur 110cm met deurpomp en dan langs de rechterkant een deur die geopend kan worden met een kantschuif verwerkt in de deur. Elke deur voorzien van de mogelijkheid een cilinderslot in te steken. Binnenwerk (slot) inclusief, enkel de cilinder voorzien we zelf in ons sluitplan. Verder hebben we voor de kelderverdieping volgende RF deuren + afwerking nodig in; Technische ruimte A 244x87 Technische ruimte B 244x87 EHBO lokaal 244x84 Verwarmingslokaal 220x88 RF luik verwarmingslokaal 64x50 Stockruimte 240x87 Plonge 220x87 RF luik technische ruimte liftschacht 100x100 RF wand + deur sterke dranken. 248X160 (totale opening) Voor al deze bovenstaande deuren heb ik de bestaande deurmaat opgenomen. Alle maten zijn in CM!!


Kozijnen, deuren en ramen Antwerpen
dinsdag 08 juni 2021

Plan opmaken voor opbouw/uitbouw

Architect gezocht om de nodige plannen (met stabiliteitsberekeningen) te tekenen voor de plaatsing van een kleine opbouw/uitbouw op een plat dakje en eenzijdig hellend dak van een oud, klein rijhuis met 2 verdiepingen. Het gaat ongeveer over een 15m².


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
dinsdag 08 juni 2021

Renoveren gevel appartementsgebouw (asbest leien)

Wij schrijven u aan als syndicus van een appartementsgebouw, 5 bouwlagen. De zijgevel van dit gebouw blijkt bedekt te zijn met leien die asbest bevatten. Deze dienen verwijderd te worden door een gespecialiseerde firma, evenwel wil de VME proberen om deze werken meteen te laten opvolgen door het plaatsen van nieuwe gevelbekleding. Liefst een duurzame, onderhoudsvriendelijke toepassing gezien, wij vernemen graag uw advies hieromtrent.


Gevel- en metselwerken Antwerpen
dinsdag 08 juni 2021

Binnendeur plaatsen

Ik zou graag een andere binnendeur laten plaatsen, met opening onderaan in de deur zodat de katten naar een ander plaats kunnen gaan binnen in huis. De maten zijn ongeveer 200 cm hoog en 78 cm breed.


Kozijnen, deuren en ramen Borgerhout (Antwerpen)
dinsdag 08 juni 2021

Nieuw werkblad plaatsen uit graniet

Ik zou graag een nieuw granieten werkbladlaten plaatsen. Het werkblad moet 1045 cm breed en 3630 cm lang zijn. Daarop komt de wasbak, kookplaat en 1 pit vuur. De zijkant, ongeveer 90cm hoogte, daar zijn nu kasten, nu ik zou die kasten wegwillen en mijn werkblad vergroten.


Keukenmontage en -renovatie Kapellen (Antwerpen)
maandag 07 juni 2021

Uitbreken steunmuur en plaatsen stalen balk

Uitbreken van een steunmuur, nieuwe gevelopening en plaatsen van 2 stalen balken


Verbouwing Wilrijk
maandag 07 juni 2021

Betonnen scheidingsmuur plaatsen

Wij zouden graag een scheidingsmuur op een perceelgrens tussen ons en de buren, volledig uit beton. Afmetingen van 18 lopende meter en hoogte 180cm. Nu staat er nog draad en die zouden de vakmannen mogen weghalen indien mogelijk.


Tuinaanleg en -onderhoud Wommelgem
maandag 07 juni 2021

Wandketel vervangen door elektrische boiler

Verwijderen bestaande wandketel en vervanging door nieuwe elektrische ketel Degene die er nu hangt is van het merk Vaillant en is voor warm water + radiatoren


CV en verwarming Antwerpen
maandag 07 juni 2021

Nieuwbouwwoning ontwerpen + constructie begeleiden

We zoeken een architect om energiezuinige nieuwbouwwoning te ontwerpen en de werken te begeleiden. Het gaat om een bouwgrond van 1.000 m². Het aantal woningen valt nog te bepalen.


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
maandag 07 juni 2021

Beton tuinafsluiting plaatsen

Ik zou graag mijn tuin willen omkaderen met betonnen platen de pijlers bestaan reeds enkel de tussen platen ontbreken er is nu draad voorzien die het onkruid en de wildgroei tegen houden van bijliggende buurtuinen zodoende ik afgezonderd zit de tuin is in een verbouwde omgeving ( huis naast huis) verder wil ik ook licht laten renoveren in de tuin. Het is ongeveer 8m + 7m.


Tuinaanleg en -onderhoud Hoboken (Antwerpen)
zaterdag 05 juni 2021

Architect nodig voor functiewijziging-omgevingsvergunning

Ik zoek een architect om mijn winkelpand om te zetten tot appartement. Geen verbouwing voor nodig. De vergunningaanvraag is wel onmisbaar. Dat is 70m²


Bouwtekening en ontwerp Hoboken (Antwerpen)
zaterdag 05 juni 2021

Herstellen na waterinfiltratie

Door waterinfiltratie van mijn dak, dat ondertussen al gemaakt is, heb ik vocht aan de bovenkant van mijn muur en is er water in mijn elektriciteitslamp doorgekomen (plafond). Kamer is 2.70 × 2.30.


Vochtbehandeling Hoboken (Antwerpen)
zaterdag 05 juni 2021

Herstellen pleisterwerk na waterschade badkamer

Na waterlek bij de bovenburen, zoeken we iemand die de waterschade aan plafond en muur kan herstellen in de badkamer. Probleem dateert van januari, dus vermoedelijk is alles nu wel voldoende uitgedroogd. Betreft herstelling aan de muur (2m²) en aan het plafond (1m²). Hier heb ik zelf ook wat gaten in het pleister geboord omdat het water via de lamp door het plafond sijpelde en ik het zo wou verspreiden om te vermijden dat het via de elektrische bedrading bleef binnendruppelen.


Pleisterwerken Antwerpen
vrijdag 04 juni 2021

Afwerken zijwanden inrit garage - pvc-panelen

Aan de inrit van de garage zouden we graag de zijkanten laten afwerken. De muren zijn met cement bezet, maar dat vertoont op verschillende plaatsen scheuren en we willen het graag mooi laten uitbekleden met panelen/plaatmateriaal. We dachten aan een afwerking in pvc of iets dergelijks. oppervlakte is minder dan 10m²


Gevel- en metselwerken Mortsel
vrijdag 04 juni 2021

Tuinhuis montren op gevlinderde betonplaat

Graag zou ik een houten tuinhuis van 4 x 3 laten plaatsen, op een gevlinderde betonplaat, halfopen bebouwing.


Garage en carport Zwijndrecht
vrijdag 04 juni 2021

Installeren badkamer nieuwbouw

We trekken binnenkort in onze nieuwbouw, maar daar dient nog een badkamer in voorzien te worden, op de 1+ verdieping. Uitbraakwerken zijn dus niet aan de orde. De exacte afmetingen heb ik niet bij de hand, maar ze is relatief klein. We wensen een toilet, wastafel en inloopdouche te laten installeren , en graag een alternatief voor tegels qua vloer- en wandbekleding (laminaat/kurk/...


Badkamer Brasschaat
donderdag 03 juni 2021

Goedkeuren uitbraak steunmuur

Ik wil graag een steunmuur tussen de keuken en living verwijderen en dien hiervoor een architect aan te stellen. Zou een opening van 2 meter breed in een muur uit metselwerk betreffen, in een appartement, gesitueerd op het gelijkvloers


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
donderdag 03 juni 2021

Vergunning terras + dakkapel

Reeds dakkapel gestoken (was er in het verleden ook één), momenteel wel groter gemaakt. Terras vergund in 2009 ook vergroot.


Bouwtekening en ontwerp Antwerpen
donderdag 03 juni 2021

Plaatsen laminaat vloer en trap - 80 m²

Ik zoek iemand die pvc- laminaat kan plaatsen in mijn slaapkamers en voor de trap. Totaaloppervlakte is ongeveer 80 m²


Vloerwerken Merksem
woensdag 02 juni 2021

Aansluiten leidingwerk regenwaterputten

Ik zoek een loodgieter die mijn 2 (onderling verbonden) regenputten van 2 x 3000 l kan aansluiten. Enerzijds dienen aansluitingen vanaf het tuinhuis (op afstand 4m) en de dakgoot (afst. 3m) te worden voorzien. Verder ook leidingen naar de woning thv waskot om aansluiting voor onze wasmachine en wc beneden uit te voeren. Ook een buitenkraantje is gewenst.


Loodgieterij Hoboken (Antwerpen)
woensdag 02 juni 2021

Architect nodig voor uitbreiding en renovatie

We zouden ons huis graag willen uitbreiden, zolder verhogen, en nog een stuk bij bouwen op het eerste verdiep en gelijksvloer. de badkamer en keuken vernieuwen.


Bouwtekening en ontwerp Brasschaat
woensdag 02 juni 2021

Herstellen zichtschade na waterlek bovenbuur / schilderwerken

Door een lekkende radiator bij de bovenbuur, is mijn plafond beschadigd. Ik ben niet zeker of het pleisterwerk vervangen moet worden (bedraagt 40 x 150 cm ongeveer), dus graag advies van een specialist. Qua schilderwerken zal het volledige plafond herdaan moeten worden (25/30 m²) om een egaal eindresultaat te bekomen.


Behang- en schilderwerken Antwerpen
dinsdag 01 juni 2021

Bezetten muurgehelen na verwijderen tegels

Graag een bezetter die op korte termijn een 25-tal m² zou kunnen bezetten. Betreft enkele muren waar op het onderste gedeelte tegels waren voorzien, met daarboven een vliesbehang. Totale muur zou gedaan moeten worden om een egaal resultaat te krijgen: hoogte 2.8 m op een meter of 8 - in totaal (keuken, hal en toilet). Bijkomend wordt er ifv een aanbouw een raamopening vergroot naar een deurgeheel, in de -nu nog- buitengevel. Dit dient ook afgewerkt te worden.


Pleisterwerken Antwerpen
dinsdag 01 juni 2021

Realiseren allround afwerking hotel

Voor een nieuw te openen hotel in Antwerpen (39 kamers, restaurant en receptie) zijn we op zoek naar een allround aannemer, om de laatste afwerking te Houten receptiebalie maken, bar bouwen volgens plan, diverse kleine sloopwerkzaamheden, plaatsen afwerkingswanden (hout), voegwerken met kit, diverse kleine elektro-werken.


Renovatie Antwerpen
dinsdag 01 juni 2021

Muur met vocht herstellen

Door een vochtprobleem staat mijn muur nu helemaal nat De muur is ongeveer 4x2m De oorzaak zelf is al opgelost, dus herstel van de muur.


Vochtbehandeling Hoboken (Antwerpen)
Offertes aanvragen