Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Vloer leggen parket tegels

Vloer leggen - Antwerpen

Vloer leggen - Antwerpen

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Vloer leggen in Antwerpen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerders uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerlegger.

Offertes voor vloer leggen in Antwerpen aanvragen

Recente aanvragen uit Antwerpen

zondag 11 juli 2021

Chape leggen voor terras

Ongeveer 60m² - buiten om nadien een betegeld terras te leggen (tegels doen we zelf).


Vloerwerken Antwerpen
woensdag 30 juni 2021

Plaatsen laminaat

Plaatsen laminaat (quick step) + ondervloer en plinten op vernieuwde zolder kamer. Ondergrond is OSB beplating en al geplaatst. Laminaat + plinten van het merk (Quickstep) zijn al aangekocht. Te voorziene hoeveelheid: Laminaatvloer + ondergrond: +|- 40 m2 Plinten (incl afkitten): +|- 29 lm


Vloerwerken Antwerpen
donderdag 03 juni 2021

Plaatsen laminaat vloer en trap - 80 m²

Ik zoek iemand die pvc- laminaat kan plaatsen in mijn slaapkamers en voor de trap. Totaaloppervlakte is ongeveer 80 m²


Vloerwerken Merksem
woensdag 28 april 2021

Plaatsing parket en afwerking plafond

Er zou een parket gelegd moeten worden van 11,5 m². Het parket is al aangekocht. Daarnaast moet er ook een gyproc plafond afgewerkt (schuur en finish) worden van ongeveer 10m².


Vloerwerken Merksem
dinsdag 27 april 2021

Troffelvloer plaatsen

Er zou een troffelvloer van 40m² geplaatst moeten worden. De bestaande vloer is een betonnen vloer.


Vloerwerken Antwerpen
vrijdag 09 april 2021

Gerflor vloer plaatsen

We voorzien de vloer zelf en zoeken een professionele plaatser om de vloer te plaatsen in een schoolgebouw. Het gaat over een 800m² oppervlakte. Ondervloer is chappe.


Vloerwerken Antwerpen
dinsdag 30 maart 2021

Renovatie parketvloer

Het schuren en vernissen van visgraatparket in twee slaapkamers. De totale oppervlakte is 32m². Het soort vernis is in overleg.


Vloerwerken Berchem (Antwerpen)
zondag 21 februari 2021

Nieuwe vloer aanleggen 30 vierkante meter

Ik zou graag mijn badkamer, hal en mijn slaapkamer opnieuw willen vloeren. Dit zou gaan over een 30 vierkante meter in totaal. Momenteel liggen er alreeds tegels, hierop is azijn gevallen waardoor ik krijg nieuwe tegels wil aanleggen.


Vloerwerken Borsbeek (Antwerpen)
woensdag 06 januari 2021

Keldervloer + slaapkamer moet egaline behandelen

Egaline te voorzien op betegelde keldervloer (met putjes in de tegels) en op een planché vloer in de slaapkamer. De totaaloppervlakte die aangelegd moet worden is 38m²


Vloerwerken Ekeren (Antwerpen)
dinsdag 29 december 2020

Visgraat parket renoveren

Ik zoek een parketspecialist die de visgraatparket van mijn appartement kan renoveren. Het betreft een genagelde authentieke visgraat van een totale oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter. In de woonkamer en de slaapkamer bevinden zich 2 kleurverschillen waar vermoedelijk een tapijt of meubelstuk gestaan heeft. De parket heeft geen grote beschadigingen.


Vloerwerken Antwerpen
woensdag 23 december 2020

Kurken vloer leggen

Ik wil graag een kurken vloer aanleggen. Deze moet aangelegd worden in de slaapkamer. De totaalopp die aangelegd moet worden is ongeveer 25vierkante meter. Er ligt momenteel al kurk, deze moet eruit gehaald worden en terug geplaatst worden met nieuwe kurk.


Vloerwerken Merksem
maandag 07 december 2020

Parket herstellen

Ik wil het appartement binnen enkele weken verhuren dus het zou super zijn indien dit spoedig kan gebeuren. Ik wil dit goed herstellen zodanig dit nog een lange tijd kan meegaan! Info : Oorzaak langdurige lek van ( proper ) water van toilet. parket ligt los, “wipt” wanneer je er op staat, hij staat dus bol en ligt los. Afmetingen van beschadigde parket : 170 cm lengte ( met latten mee ) x 48 cm breed (planken zijn 18 cm x 183 cm volle parket)


Vloerwerken Berchem (Antwerpen)
zondag 29 november 2020

Het oude tapijt vervangen met een nieuw tapijt

Het oude tapijt vervangen met een nieuw tapijt circa 20m². Op de 2e verdiep.


Vloerwerken Berchem (Antwerpen)
zondag 29 november 2020

Kurkwanden plaatsen

We zijn op zoek naar iemand die kurkwanden kan plaatsen in ons appartement. Het gaat (voorlopig) om een oppervlakte van ongeveer 22m². - maar daar kan altijd nog opp bijkomen.


Vloerwerken Borgerhout (Antwerpen)
donderdag 29 oktober 2020

Parket schuren + beschermlaag aanbrengen

Kantoor op de eerste verdieping, er zijn 7 ruimtes in welke de parket moet gerenoveerd worden. Totaal van 550m2 om te schuren en terug te beschermen.


Vloerwerken Antwerpen
zaterdag 24 oktober 2020

Nieuwe tegelvloer plaatsen voor keuken

Vloer van keuken nakijken en herstellen. (vervangen indien nodig) - onderbalken misschien niet meer in goede staat. Gewenste vloer: Tegels opnieuw. Oppervlakte ken ik niet


Vloerwerken Mortsel
maandag 12 oktober 2020

Parket herstellen na waterschade

Nazicht parketvloer gelijkvloers en herstellen. Dit voor zo een 20 à 25m²


Vloerwerken Schilde
woensdag 07 oktober 2020

Tegelvloer aanleggen

Ik wil een tegelvloer laten plaatsen in een kamer die 20 m² is en zal dienen als bureau. De tegels dienen bijgevolg krasbestendig te zijn. De bestaande vloer bestaat uit laminaat en dient verwijderd te worden.


Vloerwerken Schoten
dinsdag 06 oktober 2020

Barst in parket herstellen

Door het verhuizen van een vleugelpiano is er een barst in mijn parketvloer. Zo'n vleugelpiano weegt ongeveer 300kilogram en is tijdens het verhuizen jammergenoeg gevallen. In bijlage vindt u enkele foto's van de schade. Er is een barst van 5cm2.


Vloerwerken Borgerhout (Antwerpen)
maandag 05 oktober 2020

Vloerverwarming infrezen

Totaalrenovatie: wij zouden graag vloerverwarming laten infrezen. De totaaloppervlakte is ongeveer 200m²


Vloerwerken Wilrijk
dinsdag 29 september 2020

Parketvloer herstellen

Onlangs heeft zich een klein ongeluk voorgedaan waarbij een klein deel van mijn parketvloer is verbrand / verschroeid. Ik wil graag kijken of het mogelijk is om deze schade te herstellen.


Vloerwerken Berchem (Antwerpen)
zondag 27 september 2020

Waterschade vloer herstellen

Ik zoek iemand die eens wil komen kijken naar mijn laminaatvloer die een maand geleden waterschade opliep als gevolg van hevige regenval. Heel mijn vloer stond blank (13m²). Op zich is de laminaat niet heel krom getrokken, maar af en toe ruik ik toch een geurtje.


Vloerwerken Borgerhout (Antwerpen)
vrijdag 25 september 2020

Laminaatplanken vervangen na waterschade

Door waterschade zijn een aantal planken op de naad beginnen bol staan. Vervangen van 4 planken in het midden van een bestaande laminaatvloer.


Vloerwerken Wommelgem
zondag 20 september 2020

Gieten van een beton vloer

Wij willen graag een beton vloer laten gieten voor onder ons zwembad Nu hebben wij wel bij regenweer een zeer vochtige poldergrond Ons zwembad is 17m³ De afmetingen voor de vloer zijn 7m op 4m En welke dikte raden jullie aan?


Vloerwerken Ekeren (Antwerpen)
vrijdag 18 september 2020

Oude houten vloer eerste verdieping vervangen

Houten vloer van de volledige bovenste verdieping ( +/- 45 vierkante meter) zou vervangen moeten worden. Deze ligt momenteel rechtstreeks op de oude originele houten roostering.


Vloerwerken Kapellen (Antwerpen)
donderdag 10 september 2020

Houten gebinten slaapkamer herstellen

Door een lek in de rioolbuis is het houten gebinten beschadigd en zou volledig moeten vernieuwd worden, maar wel met broodjesbalken in plaats van hout. Er ligt elektra en riool in. Gaat om een oppervlakte van 16 m².


Vloerwerken Merksem
woensdag 09 september 2020

Parket herstellen Borgerhout

Ik heb een waterschade gehad en nu is mijn parket kapot.  De totale opp. is ongeveer 3x3m.


Vloerwerken Borgerhout (Antwerpen)
dinsdag 08 september 2020

Parket herstellen

Door een lek bij de bovenburen is er een groot stuk parket verkleurd door waterschade in de woonkamer. Dit zou hersteld moeten worden en dan zou de hele woonkamer (circa 35 m²) geschuurd en vernist moeten worden.


Vloerwerken Antwerpen
zondag 06 september 2020

Laminaat leggen

Laminaat leggen in de slaapkamer. De oppervlakte is ongeveer 10 vierkante meter.


Vloerwerken Wilrijk
zondag 06 september 2020

Parket leggen / renoveren

Momenteel hebben wij een zwevende parket in de living. Zou deze of nieuwe parket verlijmd willen hebben en doortrekken naar de keuken. Onderlaag is niet volledig waterpas dus moet ook behandeld worden. De oppervlakte die behandeld moet worden is tussen de 50-60 vierkante meter.


Vloerwerken Hoboken (Antwerpen)

Vloer leggen in jouw regio

Offertes aanvragen