Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Vloer leggen parket tegels

Vloeren - Antwerpen

Vloeren - Antwerpen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Vloeren in Antwerpen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerders uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerlegger.

Offertes voor vloeren in Antwerpen aanvragen

Recente aanvragen uit Antwerpen

dinsdag 29 september 2020

Parketvloer herstellen

Onlangs heeft zich een klein ongeluk voorgedaan waarbij een klein deel van mijn parketvloer is verbrand / verschroeid. Ik wil graag kijken of het mogelijk is om deze schade te herstellen.


Vloerwerken
zondag 27 september 2020

Waterschade vloer herstellen

Ik zoek iemand die eens wil komen kijken naar mijn laminaatvloer die een maand geleden waterschade opliep als gevolg van hevige regenval. Heel mijn vloer stond blank (13m²). Op zich is de laminaat niet heel krom getrokken, maar af en toe ruik ik toch een geurtje.


Vloerwerken
vrijdag 25 september 2020

Laminaatplanken vervangen na waterschade

Door waterschade zijn een aantal planken op de naad beginnen bol staan. Vervangen van 4 planken in het midden van een bestaande laminaatvloer.


Vloerwerken
Offertes vergelijken