Casius logo
Offertes aanvragen Ik ben een vakman
Vloer leggen parket tegels

Vloeren - Antwerpen

Vloeren - Antwerpen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

100% gratis en vrijblijvend
Snel en eenvoudig aanvragen
Meerdere offertes ontvangen
Erkende Vakbedrijven

Vloeren in Antwerpen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerders uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Borsbeek (Antwerpen), Brasschaat, Broechem, Burcht, Doel, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Massenhoven, Merksem, Mortsel, Oelegem, Ranst, s Gravenwezel, Schilde, Schoten, Wilrijk, Wommelgem, Zwijndrecht of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerlegger.

Offertes voor vloeren in Antwerpen aanvragen

Recente aanvragen uit Antwerpen

maandag 12 oktober 2020

Parket herstellen na waterschade

Nazicht parketvloer gelijkvloers en herstellen. Dit voor zo een 20 à 25m²


Vloerwerken
woensdag 07 oktober 2020

Tegelvloer aanleggen

Ik wil een tegelvloer laten plaatsen in een kamer die 20 m² is en zal dienen als bureau. De tegels dienen bijgevolg krasbestendig te zijn. De bestaande vloer bestaat uit laminaat en dient verwijderd te worden.


Vloerwerken
dinsdag 06 oktober 2020

Barst in parket herstellen

Door het verhuizen van een vleugelpiano is er een barst in mijn parketvloer. Zo'n vleugelpiano weegt ongeveer 300kilogram en is tijdens het verhuizen jammergenoeg gevallen. In bijlage vindt u enkele foto's van de schade. Er is een barst van 5cm2.


Vloerwerken
Offertes aanvragen